ufs.country_names.RU, Saratov
...Majs blev introduceret i kulturen for 712.000 år siden på området for det moderne Mexico. De kulinariske muligheder og variationen af majs er store. Friskhøstede majskolber er spiselige, men bliver normalt alligevel indtaget i kogt form. Til langtidsopbevaring kan de fryses. Konserves af majskorn bruges til salater, første og anden retter. Groft majsmel bruges til at lave morgenmad, mens fint mel...
ufs.country_names.RU, Moscow
...IntelleWaferBall er en produktionslinje til vaffelbolde. Du kan også tilføje variation ved at ændre former og størrelser (dyrefigurer, fyld med kogt kondenseret mælk, cremer osv.). Den gør det muligt at producere produkter med fyld af kvark, ost, salat og paté (salt linje).
ufs.country_names.RU, Moscow
...Jo finere de tørrede svampe er malet, desto stærkere er deres smag. Champignon, tørret og knust til en størrelse på 1-4 mm, opbevares ideelt og er velegnet til at forberede en bred vifte af retter. Små svampekrummer er en ideel base for lækre saucer og sovs. Smagen af champignon fremhæves især klart af fløde og ost. Pasta kogt med en sådan cremet svamp- eller ostesvampsauce er ikke kun aromatisk...
ufs.country_names.RU, Moscow
..."Kød Pilaf" er en solid og velsmagende ret til hverdag. Lavet med grøntsager, ris, oksekød og krydderier Kogt i kød bouillon Balanceret i protein-, fedt- og kulhydratindhold Én portion - 205 kcal 2-3 minutter til forberedelse Det er en nyhed i rækken af perfekte vægttabsprodukter - en rig og aromatisk pilaf med kød. Den er skabt til dem, der ikke ønsker at nægte sig selv deres yndlingssmage...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play