... fiskepaté - Vegetabilske patéer og smørbare cremer - Konserves af svinekød, chorizo og vildtkød i olie - Håndlavede oste - Chokolade og marmelade med forskellige smagsvarianter - Ren honning - Bie pollen - Økologiske urter og krydderier. Tøv ikke med at nyde vores håndlavede produkter med den bedste smag og kosmetik, der vil hjælpe med at pleje din hud.
...gryderetter, salater, supper. Dens typiske smag og intense aroma smages bedst ved at dyppe noget brød i den. Den ekstra jomfruolivenolie "OLIOTOLA", koldpresset fra oliven dyrket på Sicilien (Italien) og ufiltreret, er et 100% italiensk produkt. Høstsæsonen er fra oktober til november, olivenene plukkes i hånden og bringes straks til olivenmøllen og presses hver aften for at sikre en meget lav syreindhold og for at bevare alle dens værdifulde komponenter og dens karakteristiske smag, typisk for den sicilianske olie.
... syreindhold på 0,12%. 100% Arbequina, høstet tidligt og fra samme ejendom. Vi bruger de mest moderne høstesystemer for at sikre minimal forringelse af olivenen før malingen. Vores olie fremstilles på mindre end 8 timer efter høsten. Den kombinerer de karakteristiske smagsnuancer af Arbequina-varianten som æble og banan, men i sin maksimale pragt. De første grønne oliven fra hver høst skaber vores mest værdifulde ekstra jomfruolie. Udseende: intens grøn farve. Næse: aroma af frisk frugt. Smag: intens, afbalanceret og med fylde.
Italien, San Severo
...). ALLE KAN PARRES MED DRIKKE ELLER SOM APERITIV TIL ØL OG FINE VINER. PATITOKI ER ET NYT OG ORIGINALT PRODUKT, DER FORENE KVALITET OG BEKVEMMELIGHED, MED SIN HÅNDVÆRKSMADE OG EN UNIK SMAG, DA DE ER KRYDRET. DER FINDES FORSKELLIGE FORMATER: 120 GRAM TIL SALG I DETAIL ELLER ENGROS, 250 GRAM FAMILIEPAKKE, 500 GRAM TIL BARER OG APERITIVER. DU KAN FINDE VORES ANMELDELSE PÅ GIALLO ZAFFERANO, ONLINE SALG PÅ BEERPORT ITALIA, BESØG VORES FACEBOOK- OG INSTAGRAMSIDE. DU KAN KONTAKTE OS PÅ NUMMERET 392/6479981 OG SPØRGE EFTER TERESA PASQUANDREA, EJER AF VIRKSOMHEDEN.
Grækenland, Ormilia
... smag. Med egne faciliteter på 2,7 ha, hvoraf 2.200 m² er bygning, i centrum af produktionen af grønne oliven fra Chalkidiki, i Ormylia, har vores tankkapacitet efter kontinuerlige udvidelser overskredet 4.500 ton. Da vores hovedprioritet er overholdelse af hygiejneregler og sikring af kvaliteten og sikkerheden af vores produkter, er vi blevet certificeret af International Featured Standards IFS, BRC-overensstemmelsescertifikat og ISO 22000:2005. Alle vores behandlingsmetoder er altid miljøvenlige.
Belgien, Bruxelles
Eur-Olives er specialiseret i bordoliven og delikatesser. Eur-Olives har udviklet sin egen håndværksmetode til at marinere og emballere oliven, samtidig med at de bevarer deres friskhed og naturlige smag. Deres oliven har stor succes i Europa og markedsføres under mærket ALAMAROCAINE.
Hjemlandet for almasol olivenolie er naturparken i den såkaldte Sierra Subbética, en bjergrig region i det sydøstlige Córdoba-provinsen. I generationer er der, under ideelle klima- og jordforhold, blevet dyrket tre særlige olivensorter: Picudo, Picual, Hojiblanca. Den fint afstemte sammensætning af disse oliven er garant for den uforglemmelige friske, delikat-frugtagtige smag af almasol. almasol...
Tyrkiet, Izmir
... OLIVENOLIE: Den frie fedtsyreindhold af oliesyre må maksimalt være 0,8 procent. a-Naturlig Koldpresset Olivenolie skal have olivens karakteristiske frugtagtige egenskaber, bitterhed og skarphed. I nogle olivensorter og ved tidlig høst kan bitterhed og skarphed være mere udtalt. Men der må ikke være nogen sensoriske defekter, dårlig lugt eller smag. Naturlige olivenolier er som frisk frugtsaft. De er meget rige på vitaminer og mineraler.
Grækenland, Messolonghi
Vores ejendomme ligger i området Mesokampos i den historiske by Mesolongi, overfor de saltpander, der producerer det verdensberømte salt. Ktima Kakkavos fokuserer på produktion og emballering af fremragende olivenolie, Kalamata-oliven og salt. Vores olivenolie, lavet af Koroneiki-oliven med en frugtagtig smag og dyb grøn farve, er blandt de bedste produkter i verden. Den bordvenlige Kalamata...
Spanien, Granada
... fra oliventræet, og hos TellusMagna er vi bevidste om, at hemmeligheden bag en god olie ligger i de oliven af højeste kvalitet, der høstes direkte fra oliventræet i det øjeblik, de er modne. Det er her, indholdet af polyfenoler, som er ansvarlige for de friske aromaer og frugtagtige smage, når sin fulde styrke. TellusMagna-olien, 100% naturlig juice, fremstilles kun med oliven, der høstes direkte...
Italien, Torremaggiore
... hele verden for at gøre denne monocultivar olie, med unikke organoleptiske egenskaber, kendt for alle entusiaster og ikke-entusiaster af ekstra jomfru olivenolie. Virksomhedens mål er at gøre de store fordele ved vores oliven, især Peranzana kultivaren, kendt for dem, der ikke er så erfarne inden for området. Produktionen finder sted i Nordpuglia, i Alta Daunia, nærmere bestemt i Torremaggiore i...
Tyrkiet, Istanbul
... abrikoser, tørrede figner, tørrede rosiner og tørrede tomater. Alle produkter er certificeret til dine markedsbehov. Vi tror på den nærende og helbredende kraft af naturlig mad, krydderier og urter. Vi mener, at lækkerhed og en udsøgt smag kan opnås ved at bruge det, som naturen tilbyder os. Vores individuelle erfaring med naturlige produkter fra vækst til salg og vores ekspertise med forskellige...
KZ Karaagac er en af de ældste olivenolieproducenter i Tyrkiet, som siden 1989 har produceret oliven, olivenolie og produkter af oliventræ som en boutiqueproducent. KZ Karaagac olivenolier stammer fra Golfen ved Ayvalık, som legenden siger, har den mest aromatiske olivenolie fra de Ægæiske Kyster. Den vidunderlige smag opnået fra Ægæiske oliven, sundhedselikser... Refleksionen af smagen fra sorte...
Italien, Montesarchio
... jomfruolivenolie, helt Made in Italy, opnået ved hjælp af avanceret udstyr, der reducerer opbevaringstiden for oliven og produktionstiden og gør det muligt at bevare og fremhæve dens organoleptiske egenskaber: en ekstra jomfruolivenolie med en unik smag! Takket være de iværksætterevner, produceres der i dag olie til alle behov, fra 100% italiensk EVO til økologisk olie, olivenolie og fællesskabsolie. DE GREGORIO producerer både for egen regning og for private mærker, og i 2016 begyndte de også at producere skønhedsprodukter og kropsplejeprodukter, stadig under mærket De Gregorio.
Italien, Montesano Sulla Marcellana
... stadig er den bedste kok, og traditionen den bedste inspiration. Derfor finder du i deres olivenolie-bottles de typiske produkter fra Cilento, der er tilberedt efter opskrifterne fra Middelhavskosten. Deres typiske campanske produkter, der er konserveret i olie, eddike og saltlage, er specialiteter med en raffineret smag, men som kan nydes uden formaliteter. Marmelader, saucer, konserver, dressinger...
... kvalitet er blevet anerkendt med flere internationale priser (guld-, sølv- og bronze-medaljer) - Extra jomfru olivenolie. Den har meget god kvalitet, intens duft og smag med grøn farve, 0,2º syreindhold. Den tappes under mærket "Fuente Peña" - Jomfru olivenolie. Den har en blødere duft og smag, og grøn farve med gule nuancer (mærket "Fuente Peña"). Kvaliteten er certificeret efter internationale standarder ISO 9001 & ISO 22000. Lad os forbruge olivenolier! Det er et meget sundt produkt, der tilhører middelhavskosten (immaterielt kulturarv for menneskeheden) og forebygger kolesterol og cellealdring.
... viser vigtigheden af forbrugerens sundhed. Standarten er passende for enhver slags separat produkt med smag, samt transporteres til alle dele af Tyrkiet samt Rumænien, Bulgarien og eksporteres til Nordirak. Gemlik Type Sorte Oliven, Peberet - Cocktail - Skrællede Grønne Oliven, Ægæiske Sorte Oliven, Skiver af Grønne og Sorte Oliven, Olivenpasta og Tørrede Figenborde er blandt de uundgåelige delikatesser i vores produkter, som ikke forstyrrer naturligheden af vores produkter.
Italien, Roma
Fra de århundrede gamle oliventræer i marker, dyrket uden nogen kemisk behandling, udvindes vores koldpressede ekstra jomfruolivenolie med håndværksmæssige produktionsmetoder, i respekt for traditionen og de mest innovative kvalitetsstandarder. Høsten af oliven sker faktisk på det rette modningstidspunkt. Derefter, inden for to timer, påbegyndes malingen. På denne måde bevarer olien alle sine næringsstoffer, såsom polyfenoler og andre naturlige antioxidanter, som til sidst giver olien den karakteristiske smag af den nyplukkede grønne oliven.
Spanien, Calatorao-Zaragoza
... jomfruolie, ikke kun hvad angår smag og aroma, men også med hensyn til dens kemiske sammensætning for at opnå et produkt af høj kvalitet. Som resultat af dette arbejde, præsenterer vi vores produktlinje Albares og Premium. Disse er fremstillet af traditionelle dyrkninger af arbequina-oliven, og de kendetegnes ved deres aroma af urter, tomat og æble. I smagen fremhæver de sig ved deres balance og tekstur, og afsluttes med et let krydret præg, der er karakteristisk for arbequina-varianten.
Tyrkiet, Manisa
koldpresset ekstra jomfruolivenolie tidlig høst Syreindhold maks. er 0,6. Presseprocessen foregår ved maksimalt 20 ° C. Det opnås fra modne oliven ved koldpresningsmetoden. De fremstillede produkter opbevares ved maksimalt 18 ° C - 20 ° C i et særligt klimatiseret lager. Høstede oliven presses inden for maksimalt 5 timer. Den skarpe frugtagtige smag, bitterhed og bitterhed fra de grønne oliven...
Spanien, Reus
...Olivenolie VIRGEN EXTRA, ufiltreret, stammer fra det catalanske område REUS. TERRA CATALANA er den familieejede virksomhed, der producerer og sælger denne olivenolie Virgen Extra - Ufiltreret - 100% naturlig. Vore oliven er "ARBEQUINAS", små og delikate, berømte i hele verden for kvaliteten af den olivenolie, de producerer, som blander lethed, blødhed og finesse. Dens smag, dens frugtagtige aroma og dens meget lave syreindhold (sats < 0,5%) gør, at vores olivenolie VIRGEN EXTRA er uforlignelig.
... & Premium Ekstra Jomfruolivenolie, Balsamicoeddike lagret på egetræsfade, Balsamico-creme, Økologiske og ikke-økologiske: Kalamata-oliven og grønne oliven, enten almindelige eller fyldte a) hvidløg, b) peberfrugt, c) mandel, d) citron, Grøn naturlig sæbe lavet af olivenolie, beriget med ekstrakter: lavendel, honning & aloe, og endelig tilbyder vi vores kunder Naturligt Havsalt, et produkt af enestående smag og kvalitet.
Frankrig, Le Pontet
Virksomheden Bellenature er en af pionererne inden for produktion af økologiske oliven, og deres produkter, der sælges i hele Europa, afspejler kvaliteten og håndværket. Med mere end 50 referencer positionerer Bellenature sig som en leder på markedet for økologiske oliven. Succesen med disse produkter skyldes overholdelsen af en gammel produktionsmetode, som muliggør fremstilling af kvalitetsprodukter med en unik smag og en fuldstændig respekt for produktet, forbrugeren og miljøet.
...der udgør størstedelen af det nuværende marked, vil olien fra vores region helt sikkert skille sig ud. Emballagen er omhyggeligt gennemtænkt for at formidle god smag uden at være prætentiøs. Hvad angår smagen, er den særligt udvalgt, så den er blød nok til at tiltrække folk, der ikke er vant til stærke smage, men frugtagtig og nøddeagtig, så den faktisk har en karakteristisk smag. Og for at charme nykommere, der endnu ikke ved, hvor god vores olie er, certificerer den europæiske PDO vores kvalitet på en objektiv måde, der er let at forstå for alle.
Grækenland, Spata, Greece (gr)
... til olivenolie. Det er kun det bedste, vi vælger nu til "Stefanos" olivenolier. Til Stefanos produktlinje foretrækker vi oliven af Koroneiki-varianten, som er håndplukket på det jomfruelige land i Peloponnes. Koroneiki-varianten betragtes som olivernes konge, og den producerer olivenolie af udsøgt kvalitet. Derudover foretrækker vi, at vores olivenolie er ufiltreret for at bevare flere af dens sunde næringsstoffer og en mere ægte og forbedret smag. Vores virksomhed ligger kun en ti minutters kørsel fra Athens Internationale Lufthavn og en halv times kørsel fra havnen i Piraeus.
Frankrig, St Jean
... patenter inden for emballage og ristning: en vakuumpakning for bedre opbevaring og en tilberedningsmetode, der gør det muligt at tilberede frøene i en kontinuerlig ovn i stedet for at stege dem, for en mere autentisk smag og for at bevare alle de ernæringsmæssige kvaliteter af disse frugter.
... jomfruolivenolie og kulinariske fødevarer eksporteres til 22 lande verden over til et omhyggeligt udvalgt netværk af partnere. Engrospriser for ekstra jomfruolivenolie (EVOO) - Økologisk (Bio) ekstra jomfruolivenolie (EVOO) - Græske oliven - Eddiker - Delikatesse, alt sammen fra Kreta i Grækenland.
Vores native, koldpressede, premium olivenolie bringer et lækkert stykke Italien ind i dit hjem! Her kan du lære alt om fremstillingen, anvendelsen og smagen. Køb nu det originale olivenolie lavet af Coratina-oliven og Ogliarola-oliven med en kraftig smag og intensivt frugtagtig aroma. Hvad er forskellen mellem ekstra jomfru olivenolie og nativen olivenolie? Hvad er forskellene i fremstilling, smag og anvendelse? Her får du de rette tips til det optimale valg af olivenolie.
Grækenland, Lesvos
... syreindhold, gylden-gul farve, let tekstur, distinkt aroma og delikat smag. Når man tilføjer disse naturlige egenskaber de menneskelige faktorer af erfaring og passion, er resultatet en af de bedste olivenolier i verden.
Spanien, Cordoba
... sensoriske egenskaber og sundhedsmæssige fordele. Det betragtes som en juice af oliven uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, og har en syreindhold på mindre end 0,8%. Det præsenterer behagelige og identificerbare sensoriske egenskaber. Består af: Frugtagtig, meget intens. Smag af friske frugter med et strejf af krydderi. Filtreret AOVE. Olivenolie af højeste kvalitet, OLIVARO SUAVE MED...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play