Frankrig, Le Plessis Robinson
... individuelle portioner: entrecôte, T-bone, ribeye, faux-filet, ribben, tomahawk, flæskekoteletter, bavette, tende de tranche osv. Grand Caractère anvender Skin Pack-teknologi til sine bakker, som giver længere holdbarhed end klassisk emballage. Exceptionelt kød til gastronomiske fagfolk: restauratører, håndværksslagtere, store fødevareforhandlere. For at gøre de bedste kødtyper tilgængelige for flest mulige, tilbyder Grand Caractère et udvalg af sine kødtyper i LS- og traditionelle GMS-afdelinger.
Frankrig, Rungis Cedex
...ARMARA: Havets håndværker. Engros leverandør af fiskeprodukter i Rungis. Fisk, fine skaldyr, muslinger og krebsdyr, et smukt udvalg af fanget fisk, kammuslinger. Produkter til den høje gastronomi. Specialist i fine skaldyr, blå fisk, tropiske fisk, krebsdyr, østers, muslinger, fileter. Generel leverandør af hav- og ferskvandsprodukter. "Armara" produkter: David Hervé østers, rød hvid tun og filet, kammuslinger, fanget havbars, fanget fisk, højkvalitets gastroprodukter, alle muslinger, levende krebsdyr, havvandsakvarium. Du kan kontakte os telefonisk på 01 41 80 88 88 eller via fax på 01 41 80 64 64.
Belgien, Alken
...SCHEPERS har i trekvart århundrede været en anerkendt producent af fine kødvarer, specialiseret i saltet og røget charcuteri af bedste kvalitet. Vores absolutte topprodukt er filet d'Anvers ekstra, okserøget kød. Alle vores produkter er gennemsyret af håndværk og passion. Gamle håndværksopskrifter kombineres her med friske råvarer og de nyeste produktionsmetoder og -midler. Resultatet er et rigt...
... andre fiskearter, vil vi gerne anbefales. Frostvarer som laks, rejer, rødspætte, skrubbe filet, pangasius filet og mange andre varer er også i vores sortiment. Og levende skaldyr som krabber, hummer og kongekrabbe (og andre) kan vi også levere til dig. Vi har en egen flåde med 26 lastbiler, eller vi kan levere med Kotra og andre transportfirmaer.
Storbritannien, London
...majsolie, sesamolie, rapsolie, palmeolie, bomuldsolie, solsikkeolie med højt indhold af oliesyre. Derudover tilbyder vi programmer, der inkluderer specialkød - såsom lam, ged og indmad. I mellemtiden fører vi markedet for skæringer såsom yderskirt steaks (churrasco), faux-filet steaks og filet. Derudover leverer vi en stor efterspørgsel efter oksekødsprodukter, herunder burgere og bøffer. Derfor har vi...
Storbritannien, London
...sesamolie, rapsolie, palmeolie, bomuldsfrøolie, højoliesolsikkeolie. Derudover tilbyder vi programmer, der inkluderer specialkød, såsom lam, ged og indmad. I mellemtiden fører vi markedet inden for skæringer som Outside Skirt bøffer (Churrasco), Ribeye bøffer og filet. Derudover leverer vi en stor efterspørgsel efter kødprodukter, herunder hamburgere og kødboller. Som et resultat har vi detailmærker i forskellige produktkategorier. For det første har vi Sterling Grillers. Derefter har vi Murcia Brand. Klik her.
Italien, Rocca Grimalda
...tomahawk, filet og hamburgere. Vi bruger en spansk håndlavet ovn kaldet Josper, som med egetræskul giver maden en perfekt tilberedning og en let røgsmag, hvilket gør vores kød lækkert. I sommersæsonen spiser man udendørs i det grønne i vores store udeområde, og vi har en meget stor parkeringsplads til rådighed. Kom og besøg os, I vil helt sikkert blive tilfredse.
Storbritannien, Edinburgh
...bomuldsfrøolie, højoliesolsikkeolie. Derudover tilbyder vi programmer, der inkluderer specialkød som lam, ged og indmad. I mellemtiden fører vi markedet inden for udskæringer som Churrasco, Chuletón og Filet. Derudover leverer vi en stor efterspørgsel efter oksekødsprodukter, herunder burgere og bøffer. Som følge heraf har vi egne detailmærker inden for flere produktkategorier. For det første har vi Sterling Grillers. Dernæst har vi Marca Murciana. Klik på de en...
Frankrig, Saint-Berthevin
... - Høne - Hane - Forarbejdede fjerkræprodukter - Frilandskylling - Coquelet - Vagtel - Perlehøne - Kanin - And (hel, andebryst, filet, vinge, lår ...) - Fedtand (magret, foie gras) - Kalkun - Kalkundele - Forarbejdede kalkunprodukter - Kebab - Pølser - Due - Vildt - Bagværk / Brød - Smør - ...
Rumænien, Constanta
...Diafragma, Lever, Sener, Maske, Snude, Tarm, Fedt, Nyre, Lever, Hjerte, Penis.. Vi tilbyder også et højt standard og premium kalvekød, unge tyre og oksekød mærket "BOVERO", hvor vi leverer de bedste premium udskæringer og bøffer tilgængelige: Filet Mignon, Ribeye Steak, Top Sirloin steak, Striploin Steak, Rumpsteak. Ud over friske og frosne lam, fårekød og gedekød; Hele karcasser Hele...
Belgien, Ravels
... høns bliver efter slagtning enten pakket til detailhandel og engros eller skåret op til videre forarbejdning. Vore suppehønsprodukter, herunder filet og kød, er som kødprodukt exceptionelle på grund af den mere udtalte kyllingesmag og en fastere struktur. Denne egenskab gør vores produkt unikt og giver ubegribelige anvendelsesmuligheder samt en merværdi ved forarbejdning i eksisterende kyllingerecept.
Firma Podolski er en virksomhed, der beskæftiger sig med nedskæring af fjerkræ. Vi kombinerer tradition og erfaring med modernitet og udvikling. For at sikre høj kvalitet af vores produkter, udfører vi opdeling af kroppe ved hjælp af maskiner fra førende producenter. Vi tilbyder kylling og dets dele: - filet - lår - kød fra låret - kvart - vinge Virksomheden har sin egen moderne transportbase. I...
...portion... Oprindelsesregion: Stillehavet Pakning: 1*10kg Glasering: 0-30%... Størrelse: 2-4oz, 4-6oz, 6-8oz, 8oz og op Nøgleord: Helleflynder filet Latinsk navn: Merluccius productus Tøv ikke med at kontakte os. sanawich@mail.ru...
Italien, Luzzara
Vores virksomhed har siden 1975 specialiseret sig i produktion af gevindstænger, gevindstænger i hele længder, delvist gevindede trækstænger og jernkroge, både rå og galvaniserede, i FE, C45, 8.8, 10.9, rustfrit stål og messing. Filet benytter avancerede maskiner og højt kvalificeret personale med lang erfaring inden for branchen. Vores produktion omfatter både standardmateriale, såsom stænger på...
Frankrig, Rungis
... forarbejdningslaboratorier, en upåklagelig produktsporbarhed og de tætte bånd, den opretholder med sine leverandører og kunder. Fransk restauration: Liniebar, torsk, turbots, havtaske, rødspætte, havkat, gul og sort torsk, dorade, vild og opdrættet havbars, blæksprutte, sepia, rascasse,... Japansk restauration: Filet af albacore-tun, fed og rød, opdrættet laks fra Norge og label rouge, opdrættet dorade (Grækenland), opdrættet havbars (Grækenland), frisk og frossen blæksprutte, hvid muld,... Offentlige institutioner: leverandør af fiskeprodukter til store offentlige institutioner.
Belgien, Izier
...manuelt tørsalet, røget eller ej. Nød: Den fine del af skinken, saltet i mild, naturlig lage eller i filet, røget eller ej. Flæsk: Tørsalet bryst, røget eller ej. Håndlavet kogt skinke: Førsteklasses skinke, håndsalet, kogt og braiseret i ovnen. Tørret pølse: En blanding af førsteklasses svinekød og oksekød.
Belgien, Evergem
Vleeswaren De Baets er en virksomhed med to hovedaktiviteter: - produktion af fine kødprodukter såsom salamityper, kogte pølser og paté. - slagterforretning specialiseret i friske kødprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bønderringpølse, salami uden hvidløg, salami med hvidløg, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kogepølser Hespenpølse, kalvspølse, champignonpølse, lunchpølse… * Patéer Smørpaté, bøndepaté, sæsonpaté… * Saltede varer Saltet bacon, røget bacon, skinke, filet d’anvers…...
Grækenland, Athens
... til opbevaring af fileten i køleskabet, da den har en speciel indvendig belægning, der er egnet til fødevarer. Efter åbning skal du blot pakke den resterende filet ind i plastfolie og opbevare den i sin kasse i et par dage. Du kan også transportere den i sin kasse over korte afstande for at give den som gave til en, du holder af. I alle tilfælde er det en god idé at tage fileten ud af køleskabet ti...
Tyskland, Schirgiswalde-Kirschau
Vi producerer tilapia, pangasius, rødskærkrabber, rejer, gedder, sandart og snæbel i vores lukkede kredsløbsanlæg, opvokset i Sachsen. Vi er også i stand til at forarbejde vores produkter til filet eller AmK fisk. Derudover tilbyder vi til alle de her producerede fiskearter også tørfoder-tilpassede fisk som udsætningsfisk.
Frankrig, Bordeaux
... hind, såsom lår af hind, lår af hjort, skulder af hind, skulder af hjort, hals af hind, hals af hjort, skank af hind, skank af hjort, ryg af hind, ryg af hjort, skiver af hind, skiver af hjort, filet mignon af hind, filet mignon af hjort, steg af hind, steg af hjort, bøf af hind, bøf af hjort, sautér af hind, sautér af hjort, kød af hind eller kød af hjort. EURO WILD tilbyder også dådyr eller Dama, antilope, hjort, rådyr, gråand, fasan, kænguru, vildkanin, perlehøne, ringdue, vildsvin samt kød af bison.
Spanien, Zamora
... værdsat gourmetprodukt i den internationale gastronomi. Vi har tre mulige leveringsformer: hele, uden knogler eller i skiver. På grund af vores europæiske kundebase har vi udvidet vores katalog med flere produkter: produkter som spanske oste, vin eller Jamon Serrano. Vi har også en nyhed: Vores fremragende iberiske kød (filet, skjult filet, nakke, ryg..). Vi er klar til at opfylde alle typer bestillinger: restauranter, butikker, distributører..
Belgien, Machelen (Bt.)
... cateringemballage. Pakker under dit private label eller vores Guina mærke. Lønemballage (kontraktpakning) er også muligt. Et overblik over alle produktfamilier i vores sortiment: salami (salami, salami light, chorizo), baconprodukter, kogte varer (skinke, affedtet skinke, kødbrød, Pariserpølse, Mesterlig Skinke), røgvarer (Filet de York, Filet d'Anvers, røget rå skinke 'Cobourg', røget bacon), cateringprodukter (morgenbacon, røget bacon, kogt skinke), økologiske produkter (Øko morgenbacon, Øko salami, Øko kogt skinke, Øko skinke, Øko filet de saxe, Øko rå skinke, Øko kalkunfilet).
Belgien, Vilvoorde
...Luka, beliggende i Vilvoorde, er producent og leverandør af kødprodukter, specialiseret i kogte skinker. Vores sortiment omfatter også emulsionerede produkter (f.eks. kogte pølser, kødbrød, ...) og modningsprodukter (f.eks. bacon, pancetta, filet d'Anvers).
Belgien, Robertville
I sæsonen tilbyder vi et udvalg af vildtprodukter til både private og professionelle inden for HORECA. For at imødekomme dine ønsker fuldt ud, finder du på denne side en komplet liste over alle tilgængelige vildtprodukter: vildtkød, lår af rådyr med ben, rådyrsteg med svær, skulder af rådyr med ben, friske ryg og ribben af rådyr, friske baron af rådyr, civet af rådyr, friske filet af rådyr, lår af hind med ben eller uden ben, steg af lår af hind, parret og perlet steg af hind, frisk ryg af hind, filet af hind, mignon af hind,...
Frankrig, Dremil-Lafage
...Gaston & Din Fiske Catering. Producent af færdigretter til fiske- og cateringafdelinger. Gaston er historien om en producent, der grundlagde sin virksomhed i 1978 i Toulousaine-regionen i Drémil-Lafage. Vore fiskeprodukter er håndlavede og fremstillet af friske råvarer: filet af frisk torsk fra vildt fanget torsk. Garantien for en uovertruffen kvalitet både hvad angår friskhed og konsistens i...
Spanien, San Fernando De Henares
... dedikeret til oksekød, som har deres største marked i Indonesien, og eksporterer månedligt ton kød, da de er de eneste med licens til at eksportere til dette land. Fra disse virksomheder har vi lager af kød, såsom filet, hakket kød og hamburgere, til mere end konkurrencedygtige priser.Vores Himacol æg, både fra fritgående høns og burhøns, er i dag tilgængelige i supermarkeder som BM (GRUPO UBESCO...
... producerer pølser, skinker, bacon, røgede produkter, filet, baleroner og indmad. Vi håber, at vores vedholdenhed i traditionen og omsorg for at bevare den fremragende smag vil gøre, at vores pølser falder i Deres smag.
Belgien, Liege
La Vielle Abbaye er specialist i fin charcuteri. De tilbyder et bredt udvalg af produkter: blodpølser, sambas, patéer, kalvehoved, skinker, pølser, kødbrød, salte, surkål, italienske specialiteter, gaumaiske, spanske, svineører, svinefødder, presset hoved, grøntsagsaspik, produkter til årets slutning (fyldt and, hvid blodpølse med valnødder, fyldt fjerkræ, fyldt perlehøne, sort blodpølse med æbler, fyldt pattegris, hvid blodpølse med rosiner eller kål,…), kødboller, chorizo, amerikansk filet, parma skinke, stegt roastbeef,…...
Italien, Mariano Comense
Restaurant la Piemontese tilbyder kun det bedste af piemontesisk kød, strengt certificeret af konsortiet CO AL VI og serveret efter en lang modningsproces. Vi præsenterer et innovativt køkken med forretter og hovedretter præget af unikke kombinationer, der tilberedes på stedet for altid at sikre maksimal friskhed. Vores kød (filet, roastbeef, diafragma, ribeye og fiorentina) ledsages af de bedste...
Italien, Sassari
... af varer i konstant udvikling og udvidelse: produkter til morgenmad "brød og croissanter", fisk "skaldyr, bløddyr, filet osv.", grøntsager "kartofler, minestrone, svampe osv.", kød "fjerkræ, oksekød, svinekød osv.", færdigretter, desserter og meget mere, til alle kunders behov.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play