Spanien, Peligros
Produkter Ruca blev grundlagt i 1948 i byen Granada som resultatet af samarbejdet mellem flere medlemmer af familierne Martín Molina og Rubio Casero. Vi startede vores aktivitet som leverandører af krydderier og krydderiblandinger til den traditionelle "MATANZA" af svin i hjemmet, og vi specialiserede os gradvist i produktionen af FORBEREDTE KRYDDERIER til konservering af disse pølser. I de førs...
Frankrig, Bailly-Romainvilliers
...Mild og alsidig rengøringsopløsningsmiddel Stærk vådningsevne – Halvhurtig tørring Opløser meget hurtigt rester fra tape, klæbende og dobbeltklæbende tape. Renser fingeraftryk, rester af tætningsmasse, snavs... blæk, maler- og tuschmærker. Specielt til skrøbelige overflader. Virker hurtigt uden at ændre på materialer og farver. Ref: PVC455 Emballage: 1 L dunk – 12 stk. kasse Ex: FILET PVC...
Spanien, El Prat De Llobregat
...PROMOTION AF FROSSET FISK: Hos HIPOMAR har vi på lager et udvalg af frosset fisk, der er fremstillet i vores produktionslokaler med de bedste kvalitetsstandarder baseret på det bedste råmateriale fra de vigtigste fiskeområder afhængigt af produktets oprindelse: FILET AF HELLEFLUNDER UDEN SKIND FRA CANADA, SKIVE AF MERLUZA FRA KAPET, PATAGONISK TINTESKALD, osv. For yderligere information om disse...
Spanien, Quart
...Fileten er den del med meget lidt fedt, som findes under ryggen. Det er et lækkert stykke kød, der er meget værdsat i køkkenet, med mange forskellige tilberedninger. Vores frosne filet stammer fra certificerede slagterier, der også er nærliggende, hvilket sikrer kvaliteten og øger vores effektivitet, når vi arbejder på bestilling. Vi bruger naturlige ingredienser uden allergener som soja, mælk eller gluten.
Frankrig, La Garde
... style ribben, Benløse strip steak, Bottom round london broil, Bottom round roast, Chef cut ribeye, Brisket point, Chuck arm roast, Chuck tender, Cross rib roast, Filet mignon, Rump roast, Korte ribben, Shank primal, Sirloin flap, Strip filet, Tenderloin roast, T-bone, Hele brisket, Top sirloin steak osv. Forsendelsesdetaljer: Forsendelsesmetode: 40 FT HIGH-Q Kølede BEHOLDERE -18C - Med skib. Mål: Total nettovægt 27 MT i hver 40 fods frysercontainer med TR-nummer i hver kasse. Estimeret forsendelsestid: 35 til 43 arbejdsdage Inspektion: Forudgående sanitær kontrol.
Frankrig, Le Blanc-Mesnil
...","1X20FT":"1X20FT","Type de produit":"Løg grøntsager","Onion":"Løg","Sac en filet de 10 kg/20 kg":"Netpose på 10 kg/20 kg","NON":"NEJ","Maturité":"100%","Taille (cm)":"Størrelse (cm)","MOQ":"MOQ","Stockage à froid":"Koldlagring","Sous 7 jours":"Under 7 dage","Couleur":"Farve","Type":"Løg","D23080924-5":"D23080924-5","éplucher et manger":"skrælle og spise","Lieu d'origine":"Oprindelsessted","5":"5","Nom...
Shanghai Forshine fremstiller dele til trætrapper, herunder mæglerstykker, mæglerstøtter, mæglerlåg, gelænder, rækværk og håndlister. Alle de dele, du har brug for til trapper eller rækværk. Med mange års erfaring inden for trætrappeindustrien har vi opnået et fremragende ry i USA og på det europæiske marked. Vores trappedele er konstrueret ved hjælp af højeste kvalitetstømmer, præcision i fremsti...
Spanien, Marín
... Sydatlanten. Af denne grund kan vi tilbyde kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Derudover ejer vi fryselagre inden for havnen i Marín (Pontevedra), udstyret med den nyeste teknologi i branchen, med en nettokapacitet på 15.000 tons. De vigtigste produkter, vi arbejder med, er følgende: Havkat (HG, filet), Laks (HG, skive, filet), Nototenia, Havkat hale (Hoki), Blæksprutte, Pota, Potón, Abadejo (filet), Røye, Reje, Musling, Kammusling, Tunfisk osv. Vores mål er at give kunden den højeste kvalitet, både i produktet og i servicen, gennem erfaring og knowhow.
Spanien, Riudellots De La Selva
... plads til kreativitet. "Den perfekte løsning til at skabe et mere kreativt køkken." I forhold til vores produkter har vi et stort udvalg af referencer fra kvæg, svin, får og geder, såsom: * Kvæg: kalibreret ribeye, entrecôte, kindkød, filet, hale, ossobuco,... * Svin: skinkestykke skåret i 5 mm, center af kotelet, svineknoge, hemmelighed... * Får og geder: skiver af kotelet, skulderstykker,... * Forarbejdede: 100% årgangshamburgere, kødboller, hakket kød, butifarra,... * Konserverede (4. generation): svinekinder, svineknogler, årgangsribs, svinekoteletter, svinefødder,...
Frankrig, Layrac
...der passer til deres anmodninger og behov. Vores drift giver os fleksibiliteten fra en håndværksvirksomhed, hvilket er en fordel. Nogle kødvarer: Bourguignon, Entrecôte, Faux-filet, Bavette, Sauté de veau, Cote de porc Nogle pølser: Pâté de campagne, Boudin, Saucisson à l’ail, Chorizo, Saucisse de Toulouse, Chipolatas, Merguez Sporbarheden af Marassé-produkterne omfatter de midler, der er etableret for at følge hver fase af produktionen og salget af vores kød, for at sikre, at de gode hygiejneforhold overholdes under disse faser.
...spare ribs, mave. - Leverandør af naturlige tarme. - Svineindvolde: foie, hjerte (renset og centrifugeret) – åbent (multi skæring), hjerte (renset og centrifugeret) – lukket (enkelt skæring), nyrer, svineben (Trimning 80/20 diafragma), tunge. - Iberisk kød; rack, loin, svinekoteletter eller filet. Iberisk svinekød: iberisk svinefedt med svær +3 (Iberisk rygfedt med svær på), iberisk svinefedt med svær +4 (Iberisk rygfedt med svær på), iberisk svinefedt uden svær (Iberisk rygfedt uden svær), bryst (mave). - Leverandør af indvolde.
Andre produkter
Søgehus
Søgehus
Frankrig, Le Plessis Robinson
... individuelle portioner: entrecôte, T-bone, ribeye, faux-filet, ribben, tomahawk, flæskekoteletter, bavette, tende de tranche osv. Grand Caractère anvender Skin Pack-teknologi til sine bakker, som giver længere holdbarhed end klassisk emballage. Exceptionelt kød til gastronomiske fagfolk: restauratører, håndværksslagtere, store fødevareforhandlere. For at gøre de bedste kødtyper tilgængelige for flest mulige, tilbyder Grand Caractère et udvalg af sine kødtyper i LS- og traditionelle GMS-afdelinger.
Frankrig, Rungis Cedex
...ARMARA: Havets håndværker. Engros leverandør af fiskeprodukter i Rungis. Fisk, fine skaldyr, muslinger og krebsdyr, et smukt udvalg af fanget fisk, kammuslinger. Produkter til den høje gastronomi. Specialist i fine skaldyr, blå fisk, tropiske fisk, krebsdyr, østers, muslinger, fileter. Generel leverandør af hav- og ferskvandsprodukter. "Armara" produkter: David Hervé østers, rød hvid tun og filet, kammuslinger, fanget havbars, fanget fisk, højkvalitets gastroprodukter, alle muslinger, levende krebsdyr, havvandsakvarium. Du kan kontakte os telefonisk på 01 41 80 88 88 eller via fax på 01 41 80 64 64.
Belgien, Alken
...SCHEPERS har i trekvart århundrede været en anerkendt producent af fine kødvarer, specialiseret i saltet og røget charcuteri af bedste kvalitet. Vores absolutte topprodukt er filet d'Anvers ekstra, okserøget kød. Alle vores produkter er gennemsyret af håndværk og passion. Gamle håndværksopskrifter kombineres her med friske råvarer og de nyeste produktionsmetoder og -midler. Resultatet er et rigt...
... andre fiskearter, vil vi gerne anbefales. Frostvarer som laks, rejer, rødspætte, skrubbe filet, pangasius filet og mange andre varer er også i vores sortiment. Og levende skaldyr som krabber, hummer og kongekrabbe (og andre) kan vi også levere til dig. Vi har en egen flåde med 26 lastbiler, eller vi kan levere med Kotra og andre transportfirmaer.
Storbritannien, London
...majsolie, sesamolie, rapsolie, palmeolie, bomuldsolie, solsikkeolie med højt indhold af oliesyre. Derudover tilbyder vi programmer, der inkluderer specialkød - såsom lam, ged og indmad. I mellemtiden fører vi markedet for skæringer såsom yderskirt steaks (churrasco), faux-filet steaks og filet. Derudover leverer vi en stor efterspørgsel efter oksekødsprodukter, herunder burgere og bøffer. Derfor har vi...
Italien, Rocca Grimalda
...tomahawk, filet og hamburgere. Vi bruger en spansk håndlavet ovn kaldet Josper, som med egetræskul giver maden en perfekt tilberedning og en let røgsmag, hvilket gør vores kød lækkert. I sommersæsonen spiser man udendørs i det grønne i vores store udeområde, og vi har en meget stor parkeringsplads til rådighed. Kom og besøg os, I vil helt sikkert blive tilfredse.
...Hacilar Kødengrossering Kvalitetskød fra lam, okse, kalv og fjerkræ mere på vores hjemmeside. Kalv & Okse * Karkasse * Pistol * Lår * Bryst med flap * Skulder * Ryg med filet +Delstykker Lam * Karkasse * Pistol med ryg * Lår med hofte * Forparti med flap * Nakke * Skulder +Delstykker Fjerkræ * Hel kylling * Bryst * Lår * Vinger +Delstykker...
Frankrig, Saint-Berthevin
... - Høne - Hane - Forarbejdede fjerkræprodukter - Frilandskylling - Coquelet - Vagtel - Perlehøne - Kanin - And (hel, andebryst, filet, vinge, lår ...) - Fedtand (magret, foie gras) - Kalkun - Kalkundele - Forarbejdede kalkunprodukter - Kebab - Pølser - Due - Vildt - Bagværk / Brød - Smør - ...
Rumænien, Constanta
...Diafragma, Lever, Sener, Maske, Snude, Tarm, Fedt, Nyre, Lever, Hjerte, Penis.. Vi tilbyder også et højt standard og premium kalvekød, unge tyre og oksekød mærket "BOVERO", hvor vi leverer de bedste premium udskæringer og bøffer tilgængelige: Filet Mignon, Ribeye Steak, Top Sirloin steak, Striploin Steak, Rumpsteak. Ud over friske og frosne lam, fårekød og gedekød; Hele karcasser Hele...
Belgien, Ravels
... høns bliver efter slagtning enten pakket til detailhandel og engros eller skåret op til videre forarbejdning. Vore suppehønsprodukter, herunder filet og kød, er som kødprodukt exceptionelle på grund af den mere udtalte kyllingesmag og en fastere struktur. Denne egenskab gør vores produkt unikt og giver ubegribelige anvendelsesmuligheder samt en merværdi ved forarbejdning i eksisterende kyllingerecept.
Firma Podolski er en virksomhed, der beskæftiger sig med nedskæring af fjerkræ. Vi kombinerer tradition og erfaring med modernitet og udvikling. For at sikre høj kvalitet af vores produkter, udfører vi opdeling af kroppe ved hjælp af maskiner fra førende producenter. Vi tilbyder kylling og dets dele: - filet - lår - kød fra låret - kvart - vinge Virksomheden har sin egen moderne transportbase. I...
...portion... Oprindelsesregion: Stillehavet Pakning: 1*10kg Glasering: 0-30%... Størrelse: 2-4oz, 4-6oz, 6-8oz, 8oz og op Nøgleord: Helleflynder filet Latinsk navn: Merluccius productus Tøv ikke med at kontakte os. sanawich@mail.ru...
Italien, Luzzara
Vores virksomhed har siden 1975 specialiseret sig i produktion af gevindstænger, gevindstænger i hele længder, delvist gevindede trækstænger og jernkroge, både rå og galvaniserede, i FE, C45, 8.8, 10.9, rustfrit stål og messing. Filet benytter avancerede maskiner og højt kvalificeret personale med lang erfaring inden for branchen. Vores produktion omfatter både standardmateriale, såsom stænger på...
Frankrig, Rungis
... forarbejdningslaboratorier, en upåklagelig produktsporbarhed og de tætte bånd, den opretholder med sine leverandører og kunder. Fransk restauration: Liniebar, torsk, turbots, havtaske, rødspætte, havkat, gul og sort torsk, dorade, vild og opdrættet havbars, blæksprutte, sepia, rascasse,... Japansk restauration: Filet af albacore-tun, fed og rød, opdrættet laks fra Norge og label rouge, opdrættet dorade (Grækenland), opdrættet havbars (Grækenland), frisk og frossen blæksprutte, hvid muld,... Offentlige institutioner: leverandør af fiskeprodukter til store offentlige institutioner.
Belgien, Izier
...manuelt tørsalet, røget eller ej. Nød: Den fine del af skinken, saltet i mild, naturlig lage eller i filet, røget eller ej. Flæsk: Tørsalet bryst, røget eller ej. Håndlavet kogt skinke: Førsteklasses skinke, håndsalet, kogt og braiseret i ovnen. Tørret pølse: En blanding af førsteklasses svinekød og oksekød.
Belgien, Evergem
Vleeswaren De Baets er en virksomhed med to hovedaktiviteter: - produktion af fine kødprodukter såsom salamityper, kogte pølser og paté. - slagterforretning specialiseret i friske kødprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bønderringpølse, salami uden hvidløg, salami med hvidløg, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kogepølser Hespenpølse, kalvspølse, champignonpølse, lunchpølse… * Patéer Smørpaté, bøndepaté, sæsonpaté… * Saltede varer Saltet bacon, røget bacon, skinke, filet d’anvers…...
Grækenland, Athens
... til opbevaring af fileten i køleskabet, da den har en speciel indvendig belægning, der er egnet til fødevarer. Efter åbning skal du blot pakke den resterende filet ind i plastfolie og opbevare den i sin kasse i et par dage. Du kan også transportere den i sin kasse over korte afstande for at give den som gave til en, du holder af. I alle tilfælde er det en god idé at tage fileten ud af køleskabet ti...
Tyskland, Schirgiswalde-Kirschau
Vi producerer tilapia, pangasius, rødskærkrabber, rejer, gedder, sandart og snæbel i vores lukkede kredsløbsanlæg, opvokset i Sachsen. Vi er også i stand til at forarbejde vores produkter til filet eller AmK fisk. Derudover tilbyder vi til alle de her producerede fiskearter også tørfoder-tilpassede fisk som udsætningsfisk.
Belgien, Stavelot
... personer. De vil helt sikkert imponere dig. Alle værelser er udstyret med TV, telefon, vækkeur, pengeskab, køleskab, kaffe... Badeværelse med bruser, toilet, håndvask og hårtørrer. Internetforbindelse (Wi-Fi). Vores grillrestaurant byder dig velkommen hver dag. Her kan du nyde udvalgte kødretter af første klasse. Steak Bleu des prés, filet mignon af oksekød, irsk entrecôte, ribben, blandet grillspyd, grillet kylling, hot buffalo chicken wings,…...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play