Italien, Firenze
...Mødet mellem markchampignon og oliven med sort trøffel har givet liv til en fremragende creme med en stærk og markant smag. Følelsen af skov breder sig i det omgivende miljø, så snart glasset åbnes. Ingredienser: dyrkede markchampignon (agaricus bisporus), oliven, sommertrøffel (tuber aestivum Vitt.). Tips: Vi anbefaler vores trøffelcreme med kød, både hvidt og rødt, med æg, lækker på skiver af ristet brød, kanapéer og kiks. Den kan også bruges som fyld til tortellini og ravioli.
Spanien, Torrent
... klare lyserøde nuancer. Anvendelser: Kullsyreholdige drikkevarer, alkoholholdige drikkevarer, slik, krydderier, bagværk, kød, Desserter, supper og saucer, fedtede belægninger, marmelader og geleer, mejeriprodukter.
Italien, Venezia
...Ualmindeligt stærk. Højfermenteret øl med en fyldig og blød krop. Dens aroma er sød og perfekt afbalanceret med et cremet og kompakt skum. Fire specialbygmalte og to ædle humletyper giver den elegante noter af tørrede frugter og lakrids. Fremragende til braiseret eller stegt rødt kød, grillet kød, røget fisk, lagrede oste, krydrede gedeoste og Sachertorte.
Italien, Dorgali
... Sardinien, med noter af middelhavsbush, myrte og marasca integreret med et spektrum af mineralitet. I munden fremhæves den af god friskhed og en fin og smagfuld tannin. Den skiller sig ud for sin alsidighed, da den passer godt til både smagfulde forretter og rødt kød, måske beriget med aromaerne fra middelhavsurt. Også fremragende med halvmodnede oste.
Italien, San Donaci
...Vin fremstillet af vinificering af Negroamaro-druer (90%) og Malvasia Nera (10%). Produktionsområde: Salento, mellem provinserne Brindisi og Lecce. Modning i barriques. Ved duften fremstår noter af modne røde frugter og syltetøj, krydret som sort peber, lakrids, ristede nuancer og en balsamisk note af middelhavets vegetation. Ideel til hårde oste som Comtè, Gorgonzola, charcuteri som svinekødspancetta, chorizo, capocollo og grillet rødt kød.
Tyrkiet, Elazig
Vores virksomhed startede sin forretning inden for akvakulturelle ressourcer i 2011 og er blevet en pioner og en konkurrencedygtig aktør i denne sektor gennem kontinuerlig udvikling og teknologisk infrastruktur. TURKAYLAR AQUACULTURE har drevet sin forretning inden for salg af ørredfoder, kulturfiskeri og transport af levende og frosne fisk. Målet for vores virksomhed er, mens vi bidrager til vore...
Italien, Trento
...Alsidigheden af Salsa Bruna er total: den kan serveres med stege, braiserede retter og andre retter som vildt, rødt og hvidt kød, tagliatelle, grøntsager, puré. Tilsat under tilberedningen er den også fremragende til at give smag til gryderetter og kødretter i sauce. Opløs 35 g af produktet i ½ liter koldt vand og bring det i kog under konstant omrøring ved moderat varme i 5 minutter eller mere...
...Farve: intens rubinrød. Aromaer: bredt og vedholdende med en mærkbar duft af kirsebær og noter af vanilje. Smag: fyldig, rund med bløde og velafbalancerede tanniner. Serveringstemperatur: 16-18°C. Madparring: fremragende til at ledsage stege af rødt kød, vildt og lagrede oste. Vinifikation: efter afstilkning af druerne, forbliver mosten i maceration med skallerne i 6-7 dage ved en temperatur på 24-26°C. Efter afslutningen af malolaktisk gæring, lagres en del i barriques, mens den anden del lagres i stål. Lagringskapacitet: 2 år og mere afhængig af årgang.
Italien, Maruggio
...-rød Bouquet: Delikat, meget karakteristisk Smag: Gode tanniner og struktur, blød og omsluttende Serveringstemperatur (celsius): 16° - 18° C Anbefalet: Rødt kød, vildsvin, krydrede oste, kød, lam, kød sauce, kød på grill, okse, pølse, oste.
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...{"Ingredients":"Ingredienser :\n- 99,97 % Æbleeddike\n- 0,03 % Pulver af Espelette-peber\n\nServing suggestions :\nSalatdressing, and, og deglacering af rødt og hvidt kød.\nDette produkt fås i flaske på 25 cl, i bulk på 3, 5, 10 liter, i tønde på 220 liter og i container."}...
Frankrig, Les Riceys
...DRUESORT: 100 % PINOT NOIR SMAGNING: Denne 100 % Pinot Noir vin afslører aromaer af mørke frugter. De subtile tanniner på ganen gør det til en ideel vin at parre med rødt kød og oste.
Italien, Crotone
...Økologisk rødvin Fremragende til rødt kød, oste. Gaglioppo 90% cabernet sauvignon 10% Alk. indhold 13,50°/14,50°...
Spanien, Zaragoza
...Ekstra jomfruolivenolie med en gennemsnitlig til høj frugtagtighed. Glat med en bitter og lav-mellem krydrethed, der minder om grøntsager, især tomater og figner, samt bananer og nødder. Fremragende til forretter med fisk og boletus, svampe, salater, bagt, kogt og grillet fisk. Delikate salater eller dem rige på smørsmag, saucer, bagværk, ost og rødt kød.
...Pastrami, tilberedt, stykkevægt ca. 2 kg, et røget og krydret stykke kød, sous-vide tilberedt, oftest "rødt" kød (ofte skulderstykke fra okse, i USA oftest bryststykke) det spises i tynde skiver som brød- eller sandwichfyld Artikelnummer: 061447 Basis VPE: kg Warengruppe: 05 - TK-kød / 100 - TK-okse Gennemsnitlige næringsværdier pr.: 100 g Nettovægt: 1 kg Bruttovægt: 1 kg Dybde/Bredde/Højde: 0/0/0 mm Restlevetid (dage): 119...
Rumænien, Sebes
... efter sunde og sikre produkter. Kødet produceret på vores gård er af premium kvalitet og stammer fra sunde strudse, der får foder produceret lige her på gården, som indeholder 70% lucerne uden hormoner og ingredienser, der fremmer husdyrvækst. Strudsekød, som mange eksperter anser for fremtidens kød, er et rødt, mørt kød, der er højt værdsat af ernæringseksperter for sine sunde egenskaber og lave indhold af fedt og kolesterol.
Storbritannien, Bilston
Vi er en ny aktør inden for forarbejdning og engros af fjerkræ og rødt kød. Vi betjener alle kundesektorer fra detailhandel, food service, restauranter og catering til videreforarbejdere. Med et erfarent team stræber vi efter at arbejde sammen med kunderne for at få produkter til en ønsket specifikation, der opfylder jeres behov. Kontakt os venligst for de nyeste priser og tilgængelighed. Tlf: (+44) 01902 927 777...
Rumænien, Sebes Jud.alba Iulia
... kyllinger opnås ved klækning. Strudse fodres med naturlig foder produceret på vores gård. Slagtning og pakning af kød udføres hygiejnisk sikkert i vores slagteri. Strudsekød betragtes af mange eksperter som fremtidens kød, det er et rødt kød, der er højt værdsat af ernæringseksperter for sine værdifulde ernæringsmæssige egenskaber og lave fedt- og kolesterolindhold. Vores produkter pakkes ved...
Tyrkiet, Istanbul
Vi opererer inden for rødt kød og hvidt kød. Vi præsenterer vores aktiviteter landsdækkende i overensstemmelse med udbud og efterspørgsel som eksport og import.
Vi er specialiseret i at levere kvalitetsfødevarer, herunder oksekød, fjerkræ og frostvarer til købere over hele verden. Vi eksporterer frosne kyllinger, CLQ, kyllingeunderlår, kyllingebryst, hele frosne kyllinger og alle andre kyllingeskær. Desuden tilbyder vi rødt kød, videreforarbejdede produkter og skaldyr. Vi har evnen til at levere vores kunder produkter og tjenester af højeste kvalitet.
Spanien, Cumbres Mayores
... primært med rødt kød: kvæg, får og geder. Disse er dyr, der lever frit og fodres med naturlig kost. Vi afviser industrielt opdrættede og burholdte dyr. Al produktion foregår i landsbyen Cumbres Mayores, en "pueblo" beliggende i Sierra de Aracena-bjergene. En region, der er verdensberømt for sine charcuterier, og især for Pata Negra-skinken. Balkis Gourmet har skabt verdens første naturlige Halal...
Belgien, Nazareth-Eke
Så meget mere end en kødleverandør: en pålidelig partner for catering. Cateringsfirmaer, storkøkkener og restauranter har i mange år været den betroede og værdsatte målgruppe for De Bruycker. Catering er vores anden natur. Vi lytter opmærksomt til dig, så vi præcist ved, hvad du har brug for, og hvad du forventer af os. Hos De Bruycker vælger du blandt et bredt udvalg af frisk rødt kød, fjerkræ...
Portugal, Porto Salvo
...Iglo mener, at den bedste mad er "naturlig mad". Alle produkter fra mærket bruger de bedste ingredienser, og Iglo vælger fryseteknologi, fordi det er den mest naturlige måde at bevare fødevarer på. Rå produkter (fisk, grøntsager og frugt) og forberedte produkter (måltider, snacks, pizza, kartofler, rødt kød, kylling, forberedte grøntsager, nuggets, anden forberedt fisk). Iglo er et mærke, der i over 30 år har haft en ubestridelig førerposition på markedet.
Engros handel med hvide kød (fjerkræ, kanin); Engros handel med rødt kød (svin, kvæg, får); Engros handel med frosne produkter (pommes frites, grøntsager, fisk, kød); Engros handel med fødevarer til catering. Vores virksomhed er beliggende i Bronte ved foden af Etna og distribuerer produkter i hele det østlige Sicilien.
Spanien, Aranda De Duero-Burgos
...Mesón El Pastor er en restaurant med en varm, hyggelig og familiær atmosfære. I 1976 åbnede den sine døre i centrum af Aranda de Duero, hjertet af vuggen for lechazo churro og den berømte vinregion "Ribera del Duero". Med elegance og godt håndværk tilbyder Mesón El Pastor sine kunder, i mere end 35 år, fremragende lechazos churros stegt i brændefyr, samt et bredt udvalg af forretter, rødt kød og fisk, men uden at glemme de lækre hjemmelavede desserter. Restauranten har et vinkort med over 100 referencer fra både nationale og internationale producenter.
Frankrig, Saint-jean-d'ardieres
... rødvine lavet af en enkelt druesort, gamay noir à jus blanc. Disse crus, der er lette at nyde, passer perfekt til forskellige typer retter. Fra rå eller simrede retter til bistroretter eller fusion-køkken, samt rødt eller hvidt kød, bær, oste og krydrede retter. Enhver gastronomisk trang er god, det er en mulighed for at smage en af deres vine MODE, CLASSIC eller CHIC alt efter din inspiration i øjeblikket.
Storbritannien, Haverhill
I 1989 blev DIGI Europe Limited grundlagt. Med base i Haverhill Suffolk er de vokset til en markedsleder inden for udvikling og levering af avanceret industriel vægtmærkningsudstyr til verdens fødevareforarbejdningsindustrier. DIGI Europe producerer vægtpris mærkningsudstyr til en bred vifte af fødevareforarbejdningsmiljøer; dette inkluderer rødt kød, fjerkræ, fisk, mejeriprodukter, bagværk...
Tyrkiet, Istanbul
... FOTEG ISTANBUL samt BUSWORLD TURKEY og VIV TURKEY, som afholdes hvert andet år. Disse messer har opnået UFI Approved Event (UFI Godkendt Messe) certificering og er derfor anerkendt som internationale specialmesser i UFI's verdensomspændende kalender for internationale messer. HKF Fuarcılık A.Ş.'s messeportefølje dækker alle de proteiner, vi har brug for til fødevarer, herunder rødt kød (ANIMALIA ISTANBUL) og fjerkræ (VIV TURKEY) samt SEAEXPO TURKEY, Messen for Vand- og Havprodukter, Fiskeri og Teknologier.
...Vi leverer dem de bedste udskæringer, der er uundgåelige for den rette fremstilling af vores prestigefyldte tørrede kød. Salg til leverandører, hypermarkeder, fødevarekæder og grossister af vores produkt; Tørret kød, saltet, tørret eller røget. Forsendelse pakket, skåret, i terninger eller hele stykker. Salg til cateringhandelspecialister; Specielle produkter såsom særlige udskæringer af rødt kød, lam, pattegris osv. Vi arbejder kun med den højeste kvalitet. Enhver tvivl, behov eller spørgsmål, du måtte have. Kontakt os på info@taldabura.com...
Tyrkiet, Istanbul
... -Laboratorietests International Fødevareforsyning RA Turkiye arbejder med virksomheder, der har den nyeste produktionsteknologi og de bedste kvalitetsprodukter på det tyrkiske fødevaremarked. Med det grundlæggende princip om forbruger tilfredshed, leverer det produkter over hele verden, især rødt kød, hvidt kød, skaldyr, mejeriprodukter, olivenolie og bælgfrugter. Metaller og Mineraler RA Turkiye...
Tushba Global İthalat İhracat Vores virksomhed er aktiv inden for levende dyr, produktion af rødt kød, møbler og byggebranchen, og vi har et stærkt internationalt forsyningsnetværk. Vi er en dynamisk og kundeorienteret virksomhed. Vores professionelle team er fast besluttet på at forstå og imødekomme vores kunders behov. Vores mission er at lette forretningsprocesserne ved at tilbyde de bedste...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play