Frankrig, Levallois Perret
...Nigelle er et meget lille frø med en intens sort farve og uden duft. Anvendelser af nigellefrø i madlavning: Nigellefrøene drysses hele eller knuste over retten ved afslutningen af tilberedningen for at fremhæve smagen af bagte grøntsager, fisk, grillet kød eller ris. De er også perfekte til at forfine kolde saucer som mayonnaise eller en yoghurtsauce. Fordele ved nigellefrø: Fordøjelsesfremmende, carminativ, antispasmodisk, anthelmintisk…...
Frankrig, Ham
...Hele dildfrø høstes fra planten Anethum graveolens L. Dild er en meget værdsat krydderurt i madlavning for sin karakteristiske anis-smag. Dildfrø er særligt lækre som tilbehør til grillet eller røget fisk, friske oste, salater, grøntsager, kød, papilloter, saucer, kager, kompotter og marmelader. Deres anis-smag tilføjer en unik dimension til disse retter og giver dem et forfriskende præg. Opskriftidé: Grillet Laks med Dild Ingredienser: 4 laksefileter 2 spiseskefulde dildfrø Saft fra en citron Salt og peber efter smag 2 spiseskefulde olivenolie Reference:AR803824 Ean13:3760306803824...
Frankrig, Saint Cannat
...-18°C. SMAGSNOTER Dejlig lys pink farve, frisk frugtagtig smag. Raffineret og delikat i munden, et godt år. En gastronomisk vin. Du vil især sætte pris på vores Bandol rosévin med fisk, grillet kød, bouillabaisse, fjerkræ… Eller som aperitif. Serveret ved omkring 13°C...
Italien, San Donaci
...Vin fremstillet af vinificering af Negroamaro-druer (90%) og Malvasia Nera (10%). Produktionsområde: Salento, mellem provinserne Brindisi og Lecce. Modning i barriques. Ved duften fremstår noter af modne røde frugter og syltetøj, krydret som sort peber, lakrids, ristede nuancer og en balsamisk note af middelhavets vegetation. Ideel til hårde oste som Comtè, Gorgonzola, charcuteri som svinekødspancetta, chorizo, capocollo og grillet rødt kød.
Spanien, Santiago De Compostela
...Kompleks og aromatisk, gylden farve og medium syre. Accenter af grønne æbler og en fløjlsblød fornemmelse i munden. Passer perfekt til hvid fisk (grillet og røget), skaldyr, hvidt kød, vegetarisk mad, pasta, stegt kylling, fjerkræretter med flødesauce og lidt krydderi samt krydrede retter.
Italien, Maruggio
...Ideel som dressing, den passer godt til duftene og smagene fra det middelhavsinspirerede køkken og respekterer smagen af fødevarer. Den fremhæver de enkleste retter som bruschetta, salater og vinaigretter, og anbefales også til grillet kød, supper, gryderetter og bagt fisk. Det er en olie for alle, der ønsker at spise sundt og afbalanceret.
... vegetale toner. Coratina olivenolie skal nydes og værdsættes for de unikke og uforvekslelige smagsnuancer, den frigiver. Der er mange fødevarer, der passer godt til denne olie med en vigtig og markant smag. I køkkenet anbefales den til dressing af grøntsager og grillet kød, porcini svampe, men også til supper med blandede bælgfrugter, salat tomater og især til sæsonens oste. Coratina olien har også det højeste indhold af oliesyre, som modvirker det dårlige kolesterol.
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - Brune sennepsfrø - Alkoholeddike - Havsalt - 20 % urter (basilikum, timian, rosmarin, merian, kørvel) - Vand Brugsanvisning: Går rigtig godt sammen med grillet kød og fisk. Pensl det på dine grillretter, stege og lammekølle for at bevare deres saftighed. Dette produkt fås også i en 100 g krukke.
...Høj kvalitet grill saltplader fås hos Himalaya Salt Shop Salz+Salz GmbH. Himalaya saltplader til madlavning: firkantede og runde, i forskellige størrelser velegnet til fisk, kød og grøntsager som grillplade, opvarmet i ovnen eller på kogepladen og grillet ved bordet som sushi-plade, dybfrosset De tilberedte retter bliver naturligt saltet med saltpladen. Som underlag ved bordet anbefales den praktiske saltpladeholder lavet af porcelænbelagt rustfrit stål.
Tyskland, Koblenz
...Hamp krydderiblanding Provence er velegnet til at krydre dampede grøntsager, grillet kød, fisk, saucer, pasta, ost, spreads og tomatretter.
Spanien, Zaragoza
...Ekstra jomfruolivenolie med en gennemsnitlig til høj frugtagtighed. Glat med en bitter og lav-mellem krydrethed, der minder om grøntsager, især tomater og figner, samt bananer og nødder. Fremragende til forretter med fisk og boletus, svampe, salater, bagt, kogt og grillet fisk. Delikate salater eller dem rige på smørsmag, saucer, bagværk, ost og rødt kød.
Holland, Halle
...Grillpølsen er håndlavet af vores slagter. Et lækkert og ansvarligt stykke pålæg eller en snack til en fest. Denne grillpølse er allerede grillet med dejlige krydderier. Oprindelse: Kød fra ægte frilandsgrise fra Achterhoek, direkte fra vores lille gård. Vores grise går ude hele dagen. Så de kan nyde at rode, lege, løbe og bade. Derudover får de mere tid til at vokse, hvilket forbedrer kødets kvalitet. Vores grise er krydsninger mellem Duroc-grisen og ekstensive gamle racer som Bonte Bentheimer og Mangalitza. Dette giver lækkert marmoreret kød med en dejlig smag.
... at nyde rent, til pastaretter, pizza, grillet kød eller fisk, oliven, antipasti, pålæg… Vinhusets tip: Afslut en varm sommerdag på din terrasse med et glas rosé og beløn dig selv med lidt antipasti – sådan oplever du middelhavslivsstil direkte fra Pfalz. Vinifikation: Gæret i rustfrit stål, modnet i 4 måneder på gæren...
...Denne tørre rødvin "Saperavi" er lavet af den samme Saperavi-drue, der høstes fra skråningerne ved Chelti-floden i landsbyen Shilda i regionen Kakheti. Den mørke, rubinrøde vin imponerer med dominerende aromaer af brombær, kirsebær og sorte ribs. Vi anbefaler denne vin til grillet kød og ost. Nyd denne vin ved en temperatur på 16-18° C. Vingård med 50 hektar dyrkningsareal: direkte import...
Spanien, Arenas Del Rey
...For at fuldende faciliteterne har vi et legeområde for børn, udendørs biograf, en strandbar, en airsoftbane og paintball. Så der er ingen måde, du kan kede dig på. Komplekset har tilknyttede flere vandre-, cykel-, motorcykel-, 4x4- og kajakruter. Vi mangler ikke noget. Udover alt dette kan du fejre firmafrokoster, teambuilding-aktiviteter og familiefester i vores restaurant. Vi er specialister i grillet kød. Anmod om reservation, før du løber tør for ledige datoer.
... medarbejdere, der arbejder med kvalitet, udvikling og forbedring af produkter, levering af forsendelser på kortest mulige tid og 100% kundetilfredshed. Alle vores produkter opfylder kravene til de internationale standarder for kvalitet; Vore certifikater: ISO 9001, CE, TSEK, Vi producerer: • Udstyr til tilberedning af grillet kylling • Udstyr til fremstilling af shawarma • Ovnene • Alle former for...
Italien, Rocca Grimalda
... Pinseria. Den romerske pinsa er en oval pizza, der er meget letfordøjelig, lavet med hvedemel, soja og ris, sprød udenpå og blød indeni, lavkalorisk og lavt glykæmisk. Udover den klassiske traditionelle pizza er vi specialiseret i pizza på plade. De ingredienser, vi bruger til fyldet, er af allerhøjeste kvalitet. Vi er specialiseret i grillet kød og har altid et bredt udvalg af fiorentina bøffer...
Italien, Ravenna
Il Naif restaurant og pizzeria har altid været en af de bedste i Ravenna og tilbyder sine kunder en opmærksom og grundig service. Hos vores lokale kan du finde: Menukort med et bredt udvalg af fiske-specialiteter. Frisk fisk hver dag, blandet friturestegt fisk, blandet grillet fisk og rå fisk, skaldyr, porcini, trøfler, hjemmelavede pastaer, grillet kød, salater og grøntsager af alle slags. Pizzaer bagt i træovn. Pizzaer med Kamut, vi lægger særlig vægt på fedtfri madlavning og den rette balance mellem proteiner og kulhydrater. En ret menu til sportsfolk.
... for at bevare tekstur, aroma og smag af det friske produkt. Enkel tilberedning direkte i mikrobølgeovnen med et overraskende spektakulært resultat. Et andet stort referenceprodukt er de italienske peberfrugter i strimler. Kommer fra Murcia og Almería. Friturestegt på det ideelle tidspunkt uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler og ultrafrosset straks, hvilket bevarer aroma, tekstur og smag af det friske produkt. Små italienske peberfrugter friturestegt hele. De kan bruges som tilbehør til grillet kød og bagt fisk. Det er den ideelle måde at berige en ret på en økonomisk måde.
...Fra kærlighed, passion, dedikation til oliventræerne, den rigtige håndplukkede periode og den traditionelle olivenmølle, skaber "Azienda Agricola Tola Salvatore" en ekstra jomfruolivenolie med ekstraordinære kvaliteter i det rige område Partinico og Monreale, i Palermo (Italien). Dens organoleptiske og sensoriske egenskaber gør den unik, fremragende til at dressere kogt eller grillet kød...
Tyrkiet, Istanbul
... lokale og udenlandske turister i Istanbul Taksim, samt til alle vores borgere. Udover vores mest berømte tyrkiske retter som Urfa og Adana kebab, samt hovedretter som saç kavurma, lammespyd og aubergine kebab, har vi også et meget bredt udvalg af hvide kødretter. Retter som grillet kylling, kylling sauté, vinger og kyllingespyd er også tilgængelige i vores restaurant. %100 LYKKE Siden 1998 har vi delt Anadolus køkken, den tyrkiske madkultur og de uimodståelige smagsoplevelser med jer på Otantik Anadolu Yemekleri.
Spanien, Santander
Grupo Picos de Europa er en gastronomisk gruppe i Santander, som består af Cafetería Picos de Europa, Mesón Casa Mariano og Mesón el Castellano. I vores restauranter i Santander kan vi tilbyde dig traditionel madlavning, grillet kød, tapas, portioner samt moderne og sæsonbetonet køkken. Vi har det, du søger, kom og nyd det som aldrig før! Grupo Picos de Europa består af tre restauranter og et hotel, som alle ligger inden for en radius på mindre end 100 meter langs hovedgaden i Santander, halvvejs mellem Hospital Universitario Marqués de Valdecilla og byens rådhus.
Hotel Restaurant Monte Bove, beliggende i hjertet af Monti Sibillini, har hyggelige og karakteristiske værelser udstyret med alle bekvemmeligheder. I restauranten kan du smage på de typiske specialiteter fra Marche, såsom grillet kød, tagliatelle med trøffel, traditionel bruschetta, svinekød i sød-syrlig sauce, grillet ørred og mange andre karakteristiske retter.
...Omgivet af bjerge og natur, med en bred variation af landskaber, der skaber et uovertruffen miljø for enhver fejring i Sierra de Madrid. Nyd vores restaurant og dit bryllup i Sierra de Madrid i vores uovertrufne omgivelser. Vore køkken er moderne og veltilberedt, med grillet kød og uden at glemme de bedste fisk og skaldyr, der kommer til vores marked. Som resultat finder vi et personligt præg i alle retter uden at miste de autentiske smage fra vores gryderetter.
Spanien, Torre Del Mar
Hyggelig restaurant med hjemmelavet mad og udsøgte grillkød, vi har også lækker kød på stenen, spyd, fyldt blæksprutte, grillet blæksprutteben. Vores Oksesteg er en af vores signaturretter, og vi har også en omfattende menu og to typer dagsmenu. Vores desserter er hjemmelavede og smager fantastisk.
Spanien, Zaragoza
Beliggende i centrum af den aragonesiske hovedstad finder du restauranten Bistro Juana, hvor du i en moderne, nutidig og rolig atmosfære kan nyde vores salater, kød og grillet fisk. Prøv vores erhvervsmenu eller romantiske menu. Kom forbi, vi venter på dig!
Italien, Alessandria
Antica Osteria di Rosa er en restaurant-pizzeria, der tilbyder typiske retter fra Valtellina og Milano (pizzoccheri, vildsvin), kød, fisk (friturestegt blandet, grillet, dorade, branzino), pizza og forretter med rejer, muslinger og vongole. Venlighed, seriøsitet og professionalisme er de tre hovedpiller, som vores familieejede virksomhed hviler på. Ikke kun kvalitetsretter lavet med udvalgte...
... brød fra d'Aran, grillet kød, pølser fra dalen, patéer, vildt og ferskvandsfisk tilberedt over træ med klassikerne fra den internationale cocktailverden og de nye kreationer designet specielt til det nye rum. "Dry Snow, Restaurant & Cocktail Bar" fører os ind i konceptet "après ski", varmt, indhyllet i en stor pejs og med ilden fra grillen synlig for gæsterne. Et højfjeldsrefugium i hjertet af Arties.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play