... fra Cahors for at inkludere dem i vores forberedelser. Vi tilbyder andekød i form af confiterede lår, gizzards, tørret magret med Guérande-salt eller foie gras, confiterede og/eller tørrede pølser, fyldte maver og mange andre lækkerier at nyde... Vi har været medaljevindere hvert år i 5 år i forbindelse med den generelle landbrugs konkurrence i Paris (guld- og sølvmedaljer). Derudover er vi...
Italien, Cassino ,
Online-salg af typisk italienske produkter: pølser, oste, tørrede pastaer, friske pastaer, fyldte pastaer. Levering via ekspreskurér, betalings- og afhentningsmulighed hos vores korrespondent i Garmania, sikker onlinebetaling, tilfreds eller refunderet.
Frankrig, Vannes
... dekorationer - Aromatiserede croutoner og friturestegte indlæg - Dehydrerede oste - Pølser - Italienske oste - Forarbejdede grøntsager: Semi-tørrede, konserverede, syltede - Vegetabilske olier - Dehydrerede eller konserverede frugter - Nødder og derivater: Hasselnødder, Pistacienødder - Søde fyld og glasurer med mellem fugtighed eller anhydre - Chokolade...
Spanien, Figueres
El Graner er en slagterforretning med over 20 års erfaring, beliggende i Alt Empordà, med butikker i Vilafant og Figueres, samt et eget værksted, hvor vi fremstiller vores pølser 100% håndlavet. Vi har to linjer af pølser: kogte og tørrede. Fuet, langaniza, bacon, lår, kalkun, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... alle lavet med stor omhu på håndværksmæssig vis i vores værksted. Vi tilbyder også pølsepakker til at smage vores produkter i særlige perioder som julen, eller til at lave originale firmagaver.
Frankrig, Saint-Etienne
...oste, brød, grøntsager, frosset kød, skaldyr, desserter, pomfritter - i vores Espace Epicerie: konserves, saucer, bælgfrugter, tørrede frugter, krydderier, bagværk, korn og stivelse, brød og tortillas - i vores Espace Boissons: PET-drikkevarer, dåser - i vores Espace Emballages: kasser, servietter, krukker, bestik, poser - i vores Espace Matériel Pro: køkkenudstyr til professionelle Hurtige leverancer omkring Saint-Étienne og Perpignan sikres af vores eget leveringsservice. For nationale leverancer sikrer vores partner en transportkvalitet og respekt for varerne samt kølekæden.
Italien, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC tilbyder et varieret udvalg af etniske fødevarer fra forskellige dele af verden: - Vegetabilsk konserves - Harissa sauce - Fiskekonserves: tun, sardiner, makrel, ansjoser - Røget fisk - Oliven - Krydderier - Marmelader - Oliven- og vegetabilske olier - Frugtsafter - HALAL pølser - Ost - Pasta, ris og couscous - Tørrede frugter - Datoer - Traditionelle søde sager - Orientalsk bagværk - Brik dej...
Slovenien, Ljubljana
Producent af friskt kød og kødprodukter. Tradition siden 1881. HACCP, ISO, IFS, Halal certifikater. GMO-fri produkter. Bredt produktportefølje: - Frisk kød (Macro og Micro færdigretter) - Emulgerede kødprodukter (Frankfurter pølser, Parisisk salami ...) - Kogte pølser - Røget kød - Semi-tørrede forarbejdede kødprodukter - Tørrede (fermenterede) kødprodukter - Konservesprodukter (Pâtéer (kylling...
Frankrig, Fonsorbes
...Oprettet i 1970 af Louis Seigneurie, blev virksomheden SA SEIGNEURIE & FILS oprindeligt etableret i Toulouse. Denne forretning udviklede sig til et værksted for fremstilling af pølser og salte produkter som følge af de fire sønners gradvise ankomst. Aktiviteten omfatter engros- og halvengros salg af pølser, tilberedte produkter, tørrede produkter... I 1995 flyttede selskabet til Fonsorbes i nye...
Frankrig, Rungis Cedex
Specialist i 4. og 5. sortering i Rungis, tørrede frugter og grøntsager. Generelist inden for frugter og grøntsager. Forarbejdede produkter, cateringprodukter, pølser. Produkter i Rungis: tørrede frugter DRY-TOP, friske pomfritter FARM FRITES, 4. og 5. sortering ROSEE DES CHAMPS, frugtsalater. Tjenester i Rungis: Bestilling pr. telefon, salg via internettet, sporbarhed af produkter, ordreforberedelse, emballering, sammensætninger, betalingskort.
Belgien, Wemmel
... (IFS, BRC, ISO,…). Vores mærker: Paul Prédault, den ægte franske kogeskinke, La Quercynoise, den bedste foie gras og magret, Prestige de la Sarthe, de ægte Rillettes og Langoise, Arcal, den perfekte cocktail-baconrulle (5 smagsvarianter) og forbagte fjerkræ, Armor Plats Cuisinés, specialist i typiske franske færdigretter som Boeuf Bourguignon, Amand traiteur og gastronomi, lækre fiske-teriner fra Bretagne, Montagne noire Pur porc, tørrede pølser og tørret skinke fra Sydvestfrankrig, 9 måneder Label Rouge…...
Frankrig, Fontaine-Simon
... genvindingsmetode sikrer maksimal organoleptisk kvalitet af frugterne og bevarer deres næringsstoffer. Tørrede frugter kan tilpasses i forskellige granulometrier, hele, i stykker, i flager eller i pulverform, og de fås både i økologisk og konventionel kvalitet. De kombinerer fleksibilitet og brugervenlighed til mange forskellige fødevareapplikationer: småkager, pølser og salte produkter, chokolade, færdigretter, kosttilskud, mejeriprodukter og oste, diætprodukter, saucer og krydderier, teer og infusioner.
Frankrig, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER i Lorp sentaraille trækker på sin rige erfaring og har i mange år med omhu udviklet kvalitetsprodukter inden for charcuteri, i den reneste respekt for traditionen fra "Terroir". Virksomheden udvikler sig inden for højkvalitetsprodukter såsom: tørrede skinker, pølser, frisk pølsemageri osv....
Frankrig, Lacaune
Grundlagt i 1956, er OBERTI-specialiseret i pølser og kødprodukter. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndværk, gamle opskrifter og moderne udstyr. De kødtyper, der anvendes til produktion af pølser og kødprodukter, er kvalitetskød fra lokale områder. Virksomheden producerer og tilbyder derfor pølser, coppa, bacon, saltede og tørrede skinker osv.
Spanien, Caldes De Montbui
Vi fremstiller traditionelt naturlige svine-, lamme- og oksekødshuder af den bedste kvalitet og oprindelse til fremstilling af rå, kogte og tørrede pølser.
Frankrig, Ramillies
Leverandører af krydderier til kylling, mexicanske krydderier, krydderier til merguez, krydderier til pølsefars med eller uden farvestof, krydderier til barbecue-pølser, krydderier til patéer, krydderier til tørrede pølser, krydderier til hvidløgspølser, tilsætningsstoffer til skinke. Leverandører af emballagebakker til catering i aluminium, plastbakker, bestik, fødevareafrensningsmidler. Fødevarebaktericider.
Frankrig, Amancy
...Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin har i over 30 år fremstillet og distribueret lokale produkter fra Savoie i Amancy i Haute-Savoie. Online salg af: håndlavede, gammeldags røgede charcuterier, tørrede pølser, pølser, diots, tørrede skinker & kvalitetskød fra svin online. Hos Maison Alpin ønsker vi, at den ægte smag af den savoyardiske sjæl skal afsløres for dig i en bid. Ikke mere...
Siden 1874 har vores familievirksomhed konstant været i stand til at følge tendenserne INNOVATIONER, hvilket har gjort det muligt for os at udvikle traditionelle regionale pølser til moderne produkter, der er anerkendt og værdsat i mange europæiske lande. Vore to produktionssteder i Bourgogne gør det muligt for os at adskille vores produktion: på den ene side de tørrede specialiteter, der...
Frankrig, Parlan
La Maison Laborie, der blev grundlagt i 1932, er specialiseret i charcuteri fra Auvergne. Produkter fra Laborie er fremstillet håndværksmæssigt, de er autentiske og velsmagende. Kødprodukterne er af fransk oprindelse, og flere af Labories produkter er medaljevindere. La Maison tilbyder et bredt udvalg af traditionelle charcuterivarer, herunder: tørrede skinker fra Auvergne, tørrede pølser, tørrede pølser, bryststykker, glas, konserver, gaveæsker osv.
Tyskland, Garmisch-Partenkirchen
...fleksibilitet og vores kundeorienterede tilgang. For at imødekomme de voksende krav fra vores kunder tilbyder vi et konstant opdateret, omfattende produktsortiment. Vores fulde sortiment omfatter ca. 1600 artikler og er opdelt i følgende områder / varegrupper: dybfrostvarer, friske og tørrede varer, kød-, vildt- og pølser, mejeriprodukter, fisk og skaldyr, konserverede varer, Mövenpick og Nestle Schöller, Prosecco.
Spanien, Girona
Girona Foods er en gruppe af tre spanske producenter, der hver især er specialiseret i et typisk spansk produkt: Jambon Serrano, tørrede pølser, halal pølser og kogte pølser med en lang erfaring inden for international handel. Disse spanske virksomheder arbejder sammen som en gruppe for at tilbyde det fulde udvalg af spanske varer, produceret af dem selv, til en konkurrencedygtig pris med en...
Storbritannien, Preston
... Data Steps. Udvalget hos Data Steps falder ind under to grundlæggende kategorier - "Frosne" og "Tørre" varer. Det frosne udvalg inkluderer et stort udvalg af fisk, herunder Frozen at Sea og Pan Ready, pomfritter, kødprodukter, pølser, burgere, kyllingefileter og bøffer, salte produkter, kebab og et kæmpe udvalg af pizza produkter. Den tørre del af forretningen inkluderer dåse- og tørrede...
... begyndelse har slagteriet, norcineria Galvano, siden 1971 tilbudt håndværksmæssige kød- og pølseprodukter af første klasse, resultatet af en konstant dialog med de relevante opdrættere. Fra dette dybe arbejde og denne kærlighed opstår den særligt fine produktion af håndlavede pølser af høj kvalitet, fra den typiske tørrede pølse til de forskellige varianter af salami, og tilbyder lækre cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta og meget mere. En produktion af delikatesser fra en svunden tid, for at kunne tilfredsstille smagsløgene hos sine kunder og deres gæster.
Frankrig, Domont
ENS casing er specialiseret i salg og distribution af HALAL naturlige tarme (får og kvæg) til fremstilling af dine pølser, merguez, pølser, og tørrede pølser. ENS casing er distributør for virksomheden BOA (Boyauderie des Alpes - Frankrig). Vores virksomhed har også eksklusivitet på deres produkter fra Algeriet (Jus el-Arabi, eddike, appelsinblomst, osv.) på det franske marked. Med venlig hilsen.
Frankrig, Montreuil Bellay
For din fornøjelse præsenterer Roger BODET, Mester Slagter, sit talent og håndværk gennem et bredt udvalg af tørrede pølser. Formet i naturlige tarme, placeres pølserne derefter i et tørreværelse, hvor de gradvist bringes til en ideel temperatur, der fremmer udviklingen af smagene og de karakteristiske overfladeblomster af en god tørret pølse. Det er den fase, hvor de bliver mest forkælet, da de derefter skal køle ned i strengt tidsbestemte intervaller. Derefter kommer tiden til modning i tørreskabet under nøje overvågede temperatur- og fugtighedsforhold i flere uger.
Portugal, Moura
A ATLANTIDA - APIS GOURMET er en virksomhed dedikeret til eksport af regionale og fødevareprodukter fra Portugal, især honning og derivater, biprodukter, bistader og foder til bistader. Regionale produkter: honning af forskellige typer (blomsterhonning, rosmarin, appelsintræ, lyng, kastanje osv.), bipollen, olivenolie, oliven til og fra konservering, vine, tørrede frugter, gourmetchokolade, havsalt, håndlavede oste, håndlavede pølser, fisk og gourmetpatéer på dåse, syltetøj og geleer, figoste, specialprodukter.
Polen, Sułkowice
... traditionel rygeovn ved brug af træ giver dem en unik smag og duft. Vi anbefaler især vores røgede produkter, kabanosser, tørrede pølser, tynde pølser, bacon og indmadspølser. Slagtning af svin og kvæg er et næste skridt i virksomhedens udvikling. Udbuddet fra slagteriet er tilpasset behovene hos små og mellemstore slagterier. Udbud: halvskelet af svin, svinekødsdele, pølser.
Spanien, Banyoles
Collelldevall SLU er en virksomhed grundlagt i Banyoles i 1991, specialiseret i handel med krydderier og tilsætningsstoffer inden for kød- og fødevaresektoren. Vi tilbyder rådgivning for at forbedre produktkvaliteten, reducere omkostningerne og blandt andet imødekomme kundens behov. Vi er meget specialiserede i produkter, herunder tørrede, kogte og friske pølser. Takket være vores stræben efter...
...tørrede pølser, tolminsk skinke, pancetta, nakkekød, prosciutto, okseprosciutto. Vi laver også halvholdbare produkter og farvede produkter. Vi laver også de stadig mere populære sprøde snacks. Det er friturestegte svinehud og en ægte kilde til protein.
Italien, Guardia Lombardi
Vi producerer og udvælger landbrugs- og husdyrprodukter. Vi leverer friske svampe, porcini og cardoncelli samt konserverede svampe: frosne, tørrede og i olie. Vi leverer pølser, skinke og oste af høj kvalitet. Vi leverer direkte til vores partnere.
Frankrig, Rungis Cedex
...SAISOF: generalist i frugter Rungis, generalist i grøntsager Rungis, specialist i tørrede frugter og grøntsager Rungis, forarbejdede produkter, cateringprodukter, pølser, delikatesse, krydderier, krydderiblandinger, kulinariske hjælpemidler. Produkter med mærke, AOC andre fødevarer. Produkter: Produkter 'La Bédouine', 'Petijoli', 'Two Red Gazelles', oliven, dadler, figner, tørrede frugter, tørrede grøntsager, krydderier, te. Kunder: markedshaller, kommerciel restauration, grossister, cateringfirmaer, slagtere, dagligvarebutikker.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play