Grækenland, Sitia
Firmaet Sitiačka Glyka, Aretoúsa O.E., har sit hovedkontor i Sitia og fremstiller traditionelle kretensiske søde sager og bagværk udelukkende med naturlige ingredienser og opskrifter, der holder den kretensiske traditionelle konditorikunst i live. Kalitsounia, tørrede pandekager med sitiansk timianhonning, småkager med surdej og naturlig mastik fra Chios er nogle af vores unikke naturlige produkter, der nemt kan transporteres over hele Grækenland og til udlandet.
Belgien, Wodecq
La ferme Dorlou har en butik, hvor den sælger sin produktion direkte: smør, hytteost, yoghurt, fløde, æg, fjerkræ, kaniner, kartofler (Agria og Désirée), frugter, grøntsager (porre, selleri). Du finder også et komplet udvalg af økologiske produkter: mejeriprodukter, brød, tærter, drikkevarer, vine, dagligvarer, grøntsager og frugter. Den har også et slagteri: detailhandel eller pakker med oksekød, svinekød og fjerkræ (kyllinger og ænder). Bageriet tilbyder økologisk brød (gær eller surdej bagt i brændeovn), samt bagværk, brød og quiches lavet af produkter fra gården.
Tyskland, Regensburg
Bageriet med værdifulde produkter til din kost! I over 100 år har bageriet Ebner bagt med surdej: stenovnsbrød, små bagværk, fine bagværk.
Kroatien, Prigorje Brdovecko
... korn ekstrudering med tørring, og vi har vores egen produktion af surdej i flydende og tør form. Ved etablering af gensidig samarbejde, udover præsentationen af vores produkter, tilbyder vi assistance til løsning af dine forespørgsler, som kan være at skabe nye produkter eller ændringer til det eksisterende produktsortiment. Med venlig hilsen, Goran Kolaric...
Spanien, Cartagena
Håndværksbageri - konditori i Cartagena. Vi laver brød lavet med surdej, lange gæringer og langsom æltning. Vi bruger kvalitetsmel, uden bageforbedringsmidler og korn uden pesticider. Vi laver kreative søde sager, og hvis du ønsker det, også uden sukker eller til veganere.
Spanien, Córdoba
...Cuatro Soles er et økologisk bageri, der tilbyder 100% BIO produkter til at forebygge, bekæmpe og lindre sygdomme. Vi arbejder med bageri og konditori, fremstillet af produkter af højeste kvalitet. Alle vores brød er lavet med "surdej", og vi har et stort udvalg af produkter til personer med specifikke intolerancer, såsom økologiske kager, økologiske muffins, økologisk mel, økologiske frø... som...
Italien, Mondovi
...ved at bruge råvarer af høj kvalitet. Hver enkelt ret bliver tilpasset for at sikre hurtighed og kvalitet i servicen. Alt starter med forskning, går gennem eksperimentering og ender med det foreslåede produkt. Denne proces skal deles for at værdsætte alt det, der ligger i en ret, en opskrift, et glas vin eller et glas øl... for at give anerkendelse til alle aktører i den lange kæde af forarbejdning. Dulcis in fundo... pizzaen: på plade, original, lavet med surdej. Perfekt. Er vi for selvbevidste? Kom og prøv os, så vil I dømme selv!
Frankrig, Ivry Sur Seine
Udført med det franske bagerhåndværk, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bagt i en stenovn, hvilket giver dem en frisk krumme og en uimodståeligt sprød skorpe. Serien omfatter delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød og fås i tre unikke og lækre opskrifter: Korn (med frugtige og ristede noter samt sprødheden fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer af korn og sød mandel) og Surdej (med mere markante noter: en let syrlighed, noter af rug og surdej).
Spanien, Miramar
...der findes på markedet, været boller fra bageriet, der har vægt og form til at lave pizza. Da de ikke er designet til pizza, afviser professionelle dem. Thinkingfoods har skabt den "Eneste Professionelle Pizzadejboll" 100% Naturlig med Surdej, Manitoba Mel og Jomfru Olivenolie. Resultatet: - Autentisk og Håndlavet Smag - Tilpasset og Skræddersyet Produkt - Rentabelt, Konsistent og Professionelt.
Italien, Montecosaro
... og næring. Vores brød er arbejde og filosofi for at give dig velvære og smag på bordet. De traditionelle søde sager som panettoni, colombe og mostbrød er lavet med nøje udvalgte råvarer og dagligt opfrisket surdej. Lækre brownies og muffins vil forkæle dine dage.
Tyskland, Kulmbach
IREKS GmbH tilbyder et bredt udvalg af bageingredienser, bageblandinger og fine bagværksprodukter. Produktporteføljen omfatter blandt andet: -Aromastoffer (surdeje og malt) -Bageingredienser -Glutenfrie produkter -Økologiske bageingredienser, økologiske bageblandinger, økologisk surdej, økologiske maltprodukter...
Italien, Velletri
Vi leverer dagligt inden for få timer i hele Italien hjemmebagt brød af lys eller mørk type, bagt i brændefyret ovn i form af brød eller stænger. Dette brød, der produceres i de romerske slotte, kendetegnes ved brugen af naturlig gær, hvedemel af halvfuldkorn og bagning i brændefyret ovn. Hævningen opnås med surdej og lidt ølgær. Ingredienserne æltes i cirka 40 minutter, hvorefter de får lov at...
Frankrig, Labeuvrière
Udført med det franske bagerhåndværk, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bagt i en stenovn, hvilket giver dem en frisk krumme og en uimodståeligt sprød skorpe. Serien omfatter delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød og findes i tre unikke og lækre opskrifter: Korn (med frugtagtige og ristede noter samt sprødheden fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer af korn og sød mandel) og Surdej (med mere markante noter: en let syrlighed, noter af rug og surdej).
Italien, San Donato Milanese
La Locanda del Gianpy er en restaurant-pizzeria i hjertet af San Donato Milanese. Hos os kan du nyde pizzaer, der udelukkende er lavet uden surdej, retter fra det middelhavs-inspirerede køkken, med et bredt udvalg af kød, fisk og sardiske specialiteter. Vi tilbyder et stort udvalg af retter til enhver smag, serveret af et højt specialiseret personale og ledsaget af et nøje udvalg af øl og vine...
Salvatore Mugnano præsenterer sin traditionelle napolitanske pizza, let og letfordøjelig, tilberedt med surdej fra Gragnano, der hæver langsomt, bagt i den innovative Moretti Neapolis ovn med en refraktær plade, der har nul påvirkning på miljøet. Velkommen til Salvatore Mugnanos køkken: hvor pizza og passion bliver ingredienserne til at opleve et øjeblik af ren fornøjelse. Vi ligger på Viale Cassiodoro 12 i Milano. Tlf: 02 97807685.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play