Italien, Guardiagrele
Grundlagt i 2011 i Abruzzo, Italien, er Promix Srl et referencepunkt inden for halvfabrikata til bagning, konditori og pizzeria, der kombinerer håndværkstradition og teknologisk innovation for at tilbyde produkter af højere kvalitet. Vores halvfabrikata er udviklet med en etisk tilgang, der bruger naturlige og bæredygtige ingredienser, hvilket sikrer en ren etiket, der imødekommer de stigende krav...
Italien, Giuliano
...Mel "00", vand, surdej (naturlig gær fra type 0 hvedemel i pulverform, gær, maltede kornmel), salt, solsikkeolie, olivenolie, mozzarella, kogt skinke, champignon svampe...
Italien, Marmirolo
...Fra en fin blanding af hård hvede og blød hvede, der er delvist forspiret, samt surdej, har Molino Magri udviklet et koncentreret halvfabrikat, der fremhæver duften og forbedrer opbevaringen af pizzaen efter bagning. Pizza til levering kræver nemlig særlig opmærksomhed på tidspunkter, ingredienser og dej. Pizza delivery, TILFØJET TIL HVER ENKELT MEL, DER BRUGES, gør det muligt at forenkle...
Italien, MILANO
Punto Srl er en virksomhed, der specialiserer sig i distribution af fødevarer. Med en ny butik udstyret med en delikatesseafdeling, oste og frisk brød, tilbyder Punto Srl et bredt udvalg af friske og frosne fødevarer samt et stort udvalg af frugt og grønt. Kvaliteten af produkterne er altid garanteret, og virksomheden arbejder på at opretholde fordelagtige priser for forbrugerne gennem kampagner o...
Belgien, Anderlecht
...Fermentator til surdej "TradiLevain" 220L JAC TL220 Præsentation af fermentatoren til surdej "TradiLevain" fra JAC Essentiel blandt professionelle bagerimaskiner, fermentatoren til surdej gør det muligt at producere og opbevare naturlig flydende surdej, i stedet for at ty til gær. Dens kvalitet påvirker direkte kvaliteten af brødet: det er nødvendigt at mestre forskellige nøglevariabler, såsom...
Holland, Amstelveen
... forretning. • Stærk brandbevidsthed Din egen produktpakke og et eget emballagedesign skaber en stærk brandidentitet og bidrager positivt til tilliden til dit produkt. Vores dejsortiment Ønsker du at designe din egen surdej? Erobre markedet for dej med grøntsager? Hvilken dejvariant du end forestiller dig, hjælper vi dig gerne. Takket være vores rige erfaring, den moderne fabrik og store produktionskapacitet er mulighederne uendelige. Vi gør gerne din drøm til vores mission!
...Rundt sprødt, rundt lækkert: Den underholdende snack med lækre urter, frø og surdej er ideel til den lille sult i løbet af dagen. Bare lækkert, når som helst og hvor som helst. Uanset om det er rent eller til at dyppe. Individuelt pakket i gennemsigtig alternativt hvid, blank eller mat-laminert reklameflowpack. Brud på enkelte bagels kan forekomme. Produkt ID:110103205 Enhed:Stk. Min. bestillingsmængde:3000 Express:Nej Format:ca. 80 x 50 mm Vægt:ca. 4,5 g Holdbarhed:ca. 3 måneder ved korrekt opbevaring Leveringstid:ca. 15 - 20 arbejdsdage efter trykfrigivelse VE-karton:250 stk.
Tyskland, Wörrstadt
...Surdejen er en af de ældste dejtyper i verden. Allerede for 4000 år siden fermenterede egypterne kornmos til surdej til luftige fladbrød. Lecker’s Økologiske Fuldkorns Surdej giver alle blandings- og fuldkornsbrød en fremragende struktur og en fyldig, frisk smag. Og det har sin grund: • 100% Rugfuldkornsmel fra kontrolleret økologisk dyrkning Ingredienser: Bioland RUG-Fuldkornsmel* *= fra kontrolleret økologisk produktion Allergener: Gluten Vegetarisk: Ja Vegan: Ja...
Frankrig, Bayonne
...Familien Premiére's brød kendetegnes ved deres intense smag, som opnås gennem surdej og en lang fermenteringsproces. I dette tilfælde er dimensionerne på Premiére 270 tilpasset hotellets ovn, så de er perfekte, hvis vi ønsker at supplere vores menu med et karakterfuldt brød, der holder sig godt hele dagen. REF:Q201A EAN-13:8436017117455 EAN-14:18436017117452 FORVENDT VÆGT (G):270 g BAKET VÆGT...
Storbritannien, Stoke On Trent Tunstall
... jomfru olivenolie, vegetabilske fibre (roer, psyllium), maltodextrin, ærteprotein, quinoa mel, tørret ris surdej (ris mel, vand, gær), fortykningsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose (E464) kartoffelstivelse, salt, gær. NÆRINGSINDHOLD; Energi KJ (g): 967 Energiværdi kcal (g): 230 Protein (g): 3 Kulhydrater (g): 37.3 heraf sukker (g): 0.4 Total fedt (g): 5.9 heraf mættede fedtsyrer (g): 0.7 Kostfibre (g): 8 Salt (g): 0.98...
Grækenland, Ionia, Thessaloniki
...Multikornblanding med β-glucan * Den nye multikornblanding rangerer i den nye produktlinje for sund kost (sundhedspleje) fra SPECIAL MIX. Kombinationen af havreklid, solsikkefrø, hørfrø sammen med rug surdej giver en vidunderlig velsmagende kombination, der lever op til moderne forbrugertendenser. Fordele: indeholder β-glucan, som hjælper med at opretholde normale * kolesterolniveauer, er lav i...
Bulgarien, Plovdiv
...som bedstemor plejede at ælte i den træskål og lade hæve under et stykke bomuldsstof. UNICA BUL - blev skabt for at genoprette netop den forældede smag. UNICA BUL brød surdej indeholder en kombination af meso- og termofile kulturer med Lactobacillus bulgaricus som den dominerende. Navnet på denne stamme af mikroorganismer stammer fra Bulgarien. Produktets unikhed ligger i, at Lactobacillus bulgaricus lever og formerer sig kun på territoriet af Republikken Bulgarien. Lactobacillus bulgaricus er en meget gammel bakterie. Territoriet af Bulgarien...
Østrig, Fürnitz
... - Natriumbicarbonat 99% bruges mest populært i madlavning. Dets primære anvendelse i bagning er som hævemiddel. Det får dejen til at udvide sig og hæve, hvilket giver den en karakteristisk tekstur. - Det bruges med surdej for at lave et lettere produkt med mindre syrlig smag. - I nærvær af varme hæver det af sig selv på grund af termisk nedbrydning. - Det bruges i fremstillingen af bagepulver, som er alkalisk...
Nydelse bringer succes. Og nydelse opstår fra gode ingredienser. Produkterne fra Dr. Suwelack tilbyder de bedste forudsætninger for succesfulde nydelsesprodukter til vores industrikunder. Hvad der gør Dr. Suwelack så speciel, er kombinationen af konstant høj kvalitet og en unik teknologi- og opskriftskompetence, der muliggør usædvanligt gode smagsoplevelser. Sådan arbejder vi pålideligt og diskr...
Frankrig, Lomme
Sammen, dit Signature produkt. NOVEPAN er eksperten inden for brød, snacks og frosne pizzaer for at imødekomme behovene hos professionelle. Alle vores produkter kommer fra vores 5 franske lokationer, og vi vælger mel fra møller tæt på vores produktionssteder. Vores engagement: at tilbyde dig et produkt, der LIGNER DIG. For dette giver vi dig mulighed for at styre produktets egenskaber. • PRODUK...
Frankrig, Saint-Omer
...Den Klassiske Panettone er den typiske traditionelle Panettone. Vores Panettone har en dobbelt hævning på over 48 timer, er kun lavet med levende surdej og er fyldt med Sultana-rosiner og kandiseret appelsinskal. Dejen er ekstremt luftig, smagen elegant men kraftig. Vores klassiske panettone er en meget rig panettone, men ekstremt letfordøjelig takket være den lange hævning og brugen af råvarer...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Dette er en blanding til at lave glutenfri surdejsbrød. Nu kan du bage glutenfrit brød uden gær, æg og mejeriprodukter. Alt, hvad du skal gøre, er at lave glutenfri surdej fra vores blanding og bage lækkert brød med det! Der er ingen smagsstoffer, konserveringsmidler og andre skadelige fødevaretilsætningsstoffer i blandingen. Dette produkt indeholder ikke gluten. Produktet testes for gluten i...
Ukraine, Kyiv
...Produkter er klar til eksport og opfylder alle tekniske betingelser, hvilket bekræftes af kvalitets- og overensstemmelsescertifikater. Emballage: 1 kg Produktionland: Ukraine Etikette: fra producenten eller privat label Rugmel øger modstandskraften mod smitsomme sygdomme, stimulerer produktionen af hormoner og antistoffer. Malet rugmel bruges i produktionen af surdej til øl og kvass, bagning...
Frankrig, L'union
...Denne type ingredienser kombinerer mange fordele både på marketing- og teknisk niveau. Faktisk, udover at være en naturlig forbedrer, kombinerer flydende surdej en række fordele: - Blødhed og holdbarhed af produktet - Typisk smag - Luftighed og farve af krummen - Sprødhed og farve af skorpen ... Vi tilbyder flere varianter af naturlig flydende surdej.
Spanien, A Coruña
...Vi ved, hvor vigtigt det er at starte dagen med styrke. Vi tilbyder kvaliteten af et håndlavet produkt, hvor vi bruger de mest udvalgte ingredienser. Vi fremstiller manuelt dine croissanter, napolitanske, snegle,… så du kan servere morgenmad og eftermiddagsmad fyldt med smag. Alle produkter er lavet med vegetabilske, ikke-hydrogenerede smør og egen surdej samt naturlige gær.
Italien, Bronte
...Ingredienser: hvedemel type "O", pasteuriseret æggeblomme, smør, fruktose, sukker, naturlig surdej i pulverform (hvede), emulgator E471, skummetmælkspulver, gær, salt, aromaer. Fyld: sukker, hasselnøddecreme 30% (ristede og raffinerede hasselnødder), vegetabilske olier og fedtstoffer (palme, palmekernemel), olier (solsikke), skummetmælkspulver, vallepulver, emulgator (E322 sojalecithin), aromaer...
Tyskland, Nuthe-Urstromtal
...Siden 1999 har coolback stået for smag og friskhed i højeste bagerkvalitet. Frostbagværk Hvededej med naturlig surdej. Særligt sprød og aromatisk. Bagt i stenovn. Artikelnummer: 994808 TK-Vægt: 80 g Styk/Karton: 100 Karton/Palet: 24 Styk/Palet: 2.400 RLZ / MHD: 9 / 12 Mån Fremstillingsgrad: forbagte...
Frankrig, Torcy Le Petit
... premixer, inklusioner. De er alle udviklet i Technical Centre, et ægte innovationslaboratorium. Disse produkter er i høj grad formuleret skræddersyet og opfylder en særlig specifikation. Virksomheden skaber også en række diætiske og nydelsesprodukter for at imødekomme fremtidens forbrugerbehov. Millbäker stiller sin innovative ekspertise inden for spiring af korn til rådighed for at tilbyde dig et komplet udvalg af spirede frø med surdej.
... produkter er veganske og kendetegnes ved en typisk og uforvekslelig smag, der stammer fra den særlige forarbejdning og det unikke klima i Euganei-bakkerne. Efter en naturlig gæring på 12 timer bliver dejen bearbejdet med surdej og udvalgte naturlige ingredienser, og efter den rette hviletid for dejen, bliver delikatesserne håndlavet af vores mesterbagere én ad gangen.
... - LOKUM BOUTIQUE Kategorier: - ØKOLOGISKE PRODUKTER (KORN, BÆLGFRUGTER, TØRRET FRUGT & NØDDER, HONNING, MELASSE, SYLTETØJ, TAHINI, MEJERIPRODUKTER & ÆG, SURDEJ & SAUCER & EDDIKE, TOMAT, OLIVENOLIE, OLIVEN, SUNDE SNACKS, DRIKKEVARER) - SØDE SAGER (LUKSUS PAKKET DELIGHT, CHOKOLADE DRAGEE) - SALT (IODISERET REN 03 FIN SALT, NATURLIGT SØ SALT) - SODA (NATURLIG %100 SUKKERROE TYRKISK SODA) Du kan også besøge vores hjemmeside for alle detaljer om varerne. www.foodayexpo.com...
... traditionelt fremstillede økologiske brød og boller, samt naturligt søde økologiske gærbagværk og økologiske smørcroissanter, men også kager, tærter og andre naturligt søde delikatesser. Brød og boller fremstilles af os efter gammel håndværkstradition med rug- og spelt-surdej - og efter egne opskrifter med økologiske meltyper og mange lækre økologiske ingredienser til duftende, sprøde brød...
Il Panificio Le Bontà Trecchinesi har i over tyve år tilbudt sine produkter til en loyal kundebase, der er vokset støt over tid. Gennem årene har bageriet Le Bontà Trecchinesi diversificeret sine produkter og tilbyder nu ikke kun brød, men også frese, tozzetti, hvide og røde pizzaer, panettoni, brød og rasp. Men hvad er hemmeligheden bag duften af dette brød? Simpelt: naturlige ingredienser som mel, vand, salt og surdej, bearbejdet med passion og håndværk, i henhold til de lærdomme, der stammer fra de gamle bagermestrer.
...surdej osv. Takket være "pinsatur" frigives gasserne, hvilket gør produktet endnu mere fordøjeligt. Salte snacks: til at knaske på når som helst på dagen, perfekte til aperitiffer, til at ledsage salater osv.: • Sprøde Crefolini • Fuldkorns sprøde Crefolini • Sprøde Crepolini med polentadej Disse er skabt takket være de oprindelige versioner af sprøde flager, fuldkorns sprøde flager og sprøde Crepole. De tilberedes ved at skære flagerne og Crepole i strimler på cirka 2 cm og tørres i ovnen dækket med groft salt.
Italien, Albano Laziale
La Pinsa Romana er en ret med en rig historie, hvis oprindelse går tilbage til det gamle Rom. Den moderne fortolkning af opskriften har gjort dette produkt unikt i sin art: dejen er sammensat af en blanding af mel, såsom hvede, ris og soja, med en høj procentdel vand, surdej og uden tilsætning af tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. De vigtigste kendetegn er: - den ovale form - sprødheden i kanten - høj fordøjelighed opnået gennem en hævning på 48-72 timer. Projektet Pinsa 2.0 har til formål at skabe et traditionelt produkt i moderne stil, tilgængeligt for alle!
Italien, Napoli
... gammel balance. Det er her, surdejen får en omhyggelig behandling med opfriskning indtil en fuldstændig modning på 36 timer. Og det er her, serien "Madre" fødes, et resultat af Cupiellos kreativitet og evne til at forene de ældste og mest naturlige ingredienser: mel, æg, sukker, smør og frisk surdej. Vores hovedproduktionslinjer er Cornetti Madre, linjen af veganske croissanter, muffins og enkeltportionstærter, viennoiserie, napolitanske specialiteter og mange andre.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play