Frankrig, Rungis
... tilbyde dig et udvalg af produkter via vores eksportafdeling for fjerkræ og kød for at sikre forsyningen, som vi håndterer for at levere til professionelle inden for fødevarebranchen, restauranter, slagtere, pølsemagere, cateringfirmaer samt virksomhedscatering og institutioner. Vi har også et komplet tilbud inden for standard fjerkræ, halal fjerkræ og halal produkter, med emballager tilpasset dine behov og muligheden for at håndtere store mængder. COURTIN HERVOUET er engrosleverandør af kød fra Galicien i Rungis. Kontakt 01 41 73 09 80 eller send en mail til contact@courtinhervouet.com.
Frankrig, Rungis Cedex
Specialist i handel med frisk kød og indmad fra okse, kalv, lam og svin, samt verdensbovine kød og eksklusive kødtyper. Vi tilbyder et skræddersyet udvalg til vores kunder for bedst muligt at imødekomme behovene hos slagtere, pølsemagere, cateringfirmaer, detailhandel og restauranter. Takket være et tæt samarbejde med vores leverandører nyder vores kunder godt af garanteret friskhed og den exceptionelle kvalitet af produkterne. En strategisk beliggenhed på det nationale interessemarked (MIN) i Rungis gør det muligt for os at levere dagligt til hele Frankrig.
Rumænien, Pantelimon
DMC DISTRIBUTION ITALIA er producent af kød (kylling, oksekød, lam) og kødprodukter - 456. Hele produktionen er 100% Halal, udført af vores muslimske slagtere. Vi producerer for vores kunder 100% Halal produkter både i løs vægt og emballeret i henhold til deres anmodninger. Kvaliteten og sikkerheden af vores produkter er certificeret på europæisk niveau. De certifikater, vi besidder, er beviset for vores daglige mission om at give forbrugerne den tillid og sikkerhed, der er nødvendig ved køb af deres foretrukne fødevarer.
Belgien, Paal-Beringen
Claes Machines distribuerer et bredt udvalg af høj kvalitetsmaskiner til behandling af kød, fjerkræ, fisk, grøntsager og færdigretter blandt andre. Industrielle kunder, grossister, detailhandlere samt uafhængige slagtere og cateringfirmaer kan alle regne med vores ekspertise og service. Sammen søger vi professionelle løsninger, der opfylder forventningerne fra hver producent eller handelsmand...
Frankrig, Pamiers
... til os for at fortsætte med at dele dem med deres venner overalt i Frankrig. At få vores slagterikreationer, vores specialiteter til at rejse, dele vores håndværk og vores krav til kvalitet, det er vores familiære credo. Find det, der har fascineret dig hos os, hundredevis af kilometer væk fra Ariège: smag, håndværk, kvalitet og krav! Alt dette er centreret omkring svinet, vores unikke kød, vores eksklusive råvare. Et engagement omkring en målrettet, fransk og regional produktion. Hvad vi anser for en yderligere garanti for kvalitet.
Belgien, Zemst
...Din alsidige partner inden for friske fødevarer. Aro Products leverer som engrosleverandør et komplet sortiment af kvalitetsprodukter til slagtere, cateringfirmaer, sandwichbutikker og friske afdelinger i supermarkeder. Fint kød: Belgiske skinker, udenlandske skinker, saltede & røgede kødprodukter, pølsetyper (kogte & røgede), fjerkræ. Paté: crème patéer, halv groft malede patéer, groft malede...
KISMET KØD DÖNER PRODUKTION blev grundlagt i 2001 af hr. Resul Alici og beskæftiger nu 15 veluddannede slagtere og produktionsmedarbejdere.
Holland, Utrecht
Hos os træffer du et bevidst valg for håndværksmæssige og naturlige oksekødsprodukter. En meget bred erfaring og fremragende relationer inden for kødsektoren i Nederlandene, Frankrig, Wales og Irland garanterer kvalitet og skræddersyede løsninger. Vore kunder er slagtere, supermarkeder, grossister til restauranter og kødbehandlingsvirksomheder både nationalt og internationalt, hvor konstant høj kvalitet i kød, udskæring og smag er afgørende for en succesfuld forretningsdrift.
Belgien, Gierle
Vleba er specialiseret i skæring, portionering, emballering og produktion af frisk kød og friske charcuterivarer. De præsenterer et team af professionelle slagtere for dig. Gruppen Peeters Govers kan sammen med Vleba og den separate cateringservice, der leverer dagfriske grøntsager, frugt og krydderurter, sørge for dit friske sortiment.
Grækenland, Thessaloniki
...-markeder, taverner, udstyr til café-snack, INOX konstruktioner, rustfrie køleskabe, brødholdere, leveringsskabe, termokamre, neutrale udstillingsvitriner, vægkøleskabe, vægudstillingsvitriner, udstillingsmontrer, udstillingsvitriner til kød- og slagtervarer, udstillingsvitriner til konditorier, kølekamre, salatkøleskabe, køleskabe til kolde sandwich, barer, blomsterudstillingsvitriner, stående...
Belgien, Oostende
Meco nv udmærker sig i håndværkets kunst. Dette kommer helt til udtryk i vores splinternye udskæringsværksted. Her bearbejder vi karkasserne af både svin, kalve, lam og kvæg. Ved hjælp af de opstillede udskæringsfichers går vores slagtere i gang med at udskære alle dele og gøre dem klar til skæring. På den måde forbereder vi hvert stykke kød til portionering eller stykke salg. Det er indlysende...
Frankrig, Nantes
Virksomheden BERJAC er specialiseret i engros handel med kød og fisk til professionelle inden for restaurationsbranchen (restauratører, slagtere, cateringfirmaer, dagligvarebutikker, små kommuner) og tilbyder butikservice samt leverer i Loire-Atlantique, Vendée, Maine og Loire: kød (okse, kalv, lam, svin), indmad, pølser, fjerkræ, friske produkter (frugt og grøntsager, fødevarer), fisk. Virksomheden BERJAC tilhører den familieejede gruppe CADEGAU: B2B-aktiviteter med friske produkter (kød og fisk) i Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes og Marée) og Saumur (Savia).
Frankrig, Paulhan
ETS MAURI MAX er specialiseret i indmad, men også i skæring, emballering af indmad, i pølsemageri, samt i handel med kød i hele Hérault-afdelingen. Vi arbejder både med detailhandlen og med handlende, såsom slagtere, cateringfirmaer ... Kontakt os!
Belgien, Bruxelles
« Maison Allaert » er en virksomhed grundlagt på de bedste familietraditioner. Som engrosleverandør af kød i over 35 år er vi specialiseret i engros salg til professionelle inden for Horeca, slagtere og supermarkeder. Vi brænder for vores fag og tilbyder et meget bredt udvalg af friske og frosne kødprodukter af højeste kvalitet og fra alle oprindelser. Sporbarheden af de produkter, der...
Italien, Monterotondo
...Specialiseret fødevareindustri inden for krydret panering (gylden - ristet - cornflakes - au gratin - salt og peber - piccantino - italiensk og spansk), blanding af krydderier, GRAND ROAST også i poser på 7 g, smagsforstærkere til kød og fisk, salg af krydderier, chokolade, chokoladebarer, kaffe, øl, til industri/engros/detalje/horeca/bar/slagtere gdo osv. Ejet af et af de mest prestigefyldte universiteter i Italien, drager vi fordel af deres professionelle ekspertise for at sikre produkter af høj kvalitet.
Belgien, Braine-L'Alleud
For slagtere, pølsemagere og cateringfirmaer har ISFI overtaget mærket Oscar Tausig. Originaliteten ved Oscar Tausig: at tilbyde fagfolk et meget omfattende og udviklingsvenligt sortiment af: specifikke blandinger til behandling af kød og tilberedning af pølser; krydderiblandinger og tilsætningsstoffer klar til brug; tilsætningsstoffer (antioxidanter, røgsmag, naturlige farvestoffer...
Belgien, Wellen
... virksomhed. I øjeblikket arbejder vi med 8 dedikerede slagtere for hver dag at tilbyde vores kunder ekstra kvalitet i en familiær atmosfære. Kort sagt, en dynamisk virksomhed til tjeneste for kunden. Vores styrker: Levering i hele Belgien til både supermarkeder, slagtere og restauranter. Distribution af hvid-blå race, Meritus og Vita kød. I besiddelse af HACCP og BRC-mærke. Fremragende pris-kvalitet. Direkte levering til kunden.
Holland, Steenwijk
... finder vej til både industrielle virksomheder og håndværksmæssige slagtere. Som smagspecialist er vi også en pålidelig partner i mange andre markedsegmenter, såsom supper og saucer, ost, mejeriprodukter, kartofler, chips, måltider osv., både nationalt og internationalt. Ved at arbejde med rene og højkvalitets krydderier og urter sikrer vi en konstant høj kvalitet og imødekommer behovet for sund kost.
Belgien, Bruxelles
Van Engelandt á Anderlecht er en grossist i kød, der har sin egen butik, hvilket gør det muligt for private at komme direkte og købe deres kød til engrospriser. Vi har også vores eget værksted, hvor kvalificerede slagtere skærer og pakker kødet efter alle kunstens regler. Udvalget er stort: lammekød, oksekød, hestekød, bisonkød, svinekød, kalvekød, vildt og fjerkræ, nogle specialiteter inden for pølsemageri og et bredt udvalg af kvalitetsfrosne produkter som eksotisk kød og lammekød fra New Zealand.
Frankrig, Brive Cedex
Krill er et fransk firma, der sælger frosset oksekød af høj kvalitet til professionelle caterings, restauratører og distributører. I vores skære-værksteder er vores teams udelukkende sammensat af erfarne slagtere. Denne uovertrufne ekspertise sikrer os: kvalitet af kød, sporbarhed, sikkerhed og skræddersyede ordrer. Vi gør alt for at levere kød af høj kvalitet, skåret til den nærmeste gram.
Frankrig, Saint-Viance
... ved Viandes de Corrèze resultatet af et regelmæssigt partnerskab mellem de forskellige aktører i kødsektoren. Tæt på opdrætterne giver den direkte forbindelse til landdistrikterne mulighed for at udvikle kvalitetsprodukter, der svarer til kundernes behov. Viandes de Corrèze har valgt en 100% fransk oprindelse, primært fra Limousin. Viandes de Corrèze er stolte af at have et team bestående af kød- og kvalitetsentusiaster. Skæring og forarbejdning af kød imødekommer de specifikke behov hos traditionelle slagtere, grossister, supermarkeder og kollektiv catering.
Tyskland, Mitterskirchen
...Schnitzelmaster-håndapparatet til restauratører, slagtere og cateringfirmaer – Schnitzelmaster-automatikapparatet til storkøkkener og slagterier. Enten banker du kødet, en højlydt og ikke særlig ren opgave, eller du "steaker" kødet, hvor den oprindelige kød kvalitet ikke forbedres, men omdannes til "hakket kød". Forskellen gør Schnitzelmaster. "Mastrering®" er en særlig metode til mørning af kød (velegnet til alle benfrie kødstykker), hvor kødstrålerne strækkes uden at blive revet – bevarer frisk kød-karakter.
Holland, Bussum
... frysefriske måltider bliver leveret direkte til din dør! Hvad skal vi spise? Med Culidelight får du et stjernemadrestaurant ind i dit hjem. Du har valget mellem mange forskellige måltider. Fra hollandsk husmandskost til østlig køkken. Ingredienserne er rene og så vidt muligt købt fra lokale landmænd og slagtere. Alle grøntsager, kød og fisk bliver skåret i hånden. Så du har altid et frisk tilberedt...
Belgien, Mouscron
Agro Viandes er en servicevirksomhed for kødforarbejdningsindustrien siden 1992. Vi er specialiseret i komplette forarbejdningsydelser til kød til fødevareindustrien, såsom: slagterier, skæreværksteder og produktion af pølser. Vi har diversificeret vores ydelser inden for industriel rengøring i fødevaresektoren. Vores virksomhed består konstant af kvalificeret personale i følgende stillinger: slagtere, skærere, udbenere og alsidige købmænd, der er forberedt til flere arbejdspladser.
Belgien, Alleur
Grossist i emballage, rengøring, hygiejne og engangsservice til bagerier, slagtere, restauranter, pomfritsteder, skoler og institutioner. Tilbudte produkter: hamburgerbokse i EPS, salatskåle, pizzabokse i pap, kartoner til frugt og grøntsager, bakker, tallerkener og skåle, papirposer til brød, papirruller til indpakning af kød, og ost. Alleur Emball, specialisten i emballage, der leverer gratis i hele Belgien. Også cash and carry. Over 5000 produkter til din tilfredshed.
Holland, Sassenheim, Netherlands
... ansættelse hos familie og andre slagtere besluttede Paul van der Holst, at han ville starte for sig selv. I 2000 begyndte han med et par ansatte sin egen udskæringsvirksomhed. Næsten med det samme var der efterspørgsel fra bekendte i restaurationsbranchen om, hvorvidt han kunne levere kød til dem. I dag består teamet hos Vleesverwerkingsbedrijf van der Holst og Van der Holst - Kød til Horeca af cirka 40 passionerede medarbejdere og nogle partnere. Sammen gør vi vores yderste for at fortsætte succesen for disse virksomheder gennem Bollensteak.dk og levere et exceptionelt stykke kød til dig.
Frankrig, Versailles
Grundlagt i 1958, er JACOB SA et familieejet selskab, der specialiserer sig i engros- og halvengrosdistribution af fjerkræ, mejeriprodukter, dagligvarer, kød og pølser. JACOB SA består af et professionelt og dynamisk team og tilbyder et bredt udvalg af produkter for bedst muligt at imødekomme restauratører, bagere, slagtere, fjerkræhandlere og cateringfirmaer takket være daglige leverancer fra deres udvalgte leverandører fra hele Frankrig med bekræftet renommé.
... leveret kun af vores betroede slagtere. Vi har været til stede i området siden 2014, men med målet om at udvide inden for provinsen Milano. Vi findes på Via Giovanni Giolitti, 12, i Legnano. For information og reservationer, ring til 0331 546045.
Frankrig, Mauleon
...Agent for kød, pølser, æg, økologiske og ikke-økologiske produkter. Vores distribution sker til grossister, forarbejdningsvirksomheder, supermarkeder, økologiske butikker, slagtere, pølsemagere, ostehandlere og cateringvirksomheder. Vi tilpasser vores emballage til vores kunder. Jeg distribuerer kød, pølser og æg fra følgende virksomheder: SICABA for rødt kød. (økologisk & mærket) BIO VALEUR for økologisk kød og pølser. Sté Phelippeau for økologiske eller frilandsæg.
Italien, Filottrano
Med omhu og passion opdrætter vi gæs og ænder i de marchigianske landskaber; vi lader dem være frie til at græsse uden begrænsninger: på jorden, under solen, under regnen og spise græs; vi sælger frisk kød af gås, and, æg, saltet kød, pølser og andre specialiteter til restauranter, slagtere og private. I en komplet cyklus (fra befrugtning af ægget til det voksne dyr) tager vi os af vores produkter og sikrer højeste kvalitet og lave priser.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play