Tyskland, Balingen
... af produkter til kniven. Især velegnet som altmuligmand til forberedelsesområder, køkkener og kantiner/kollegier til den friske kød disk Spænding: 120 / 230 V enfaset vekselstrøm Kabinetmateriale: anodiseret aluminium Ceraclean® (valgfrit) Installationsområde (L x B): 607 x 433 mm / 23.9” x 17.1” Maks. dimensioner (L x B x H): VS12 F33: 669 x 739 x 479 mm / 26.3" x 29.1" x 18.9" Knivdiameter: 330...
Tyskland, Bad Bellingen
...Mikrobiologisk prøvetager BeefSteaker bruges til manuelt at skære et stykke væv for at tage mikrobiologiske prøver fra overfladerne af de slagtede dyr. Den borende krone anvendes manuelt. Prøvetager til at tage bakterielle prøver fra overfladen af kød i slagterier. Slagterivirksomheder (slagterier, slagtere osv.) er forpligtet til at udføre regelmæssige mikrobiologiske analyser af de slagtede...
Tyskland, Braunschweig
...Takket være OVERSKIN-teknologien muliggør den semi-automatiske pneumatiske skålforsegler TSS126 ikke kun den traditionelle forsegling i skålen, men også emballering af særlige produkter, såsom fint kød eller skaldyr, med store volumener og op til 40 mm overhæng. Den teknologiske effektivitet af TSS126 kan kombineres med det nye kartonemballagesystem med individuelt designede grafikker for at opnå...
... miljøvenlig måde. Denne type emballagefolie kan fås i forskellige papir kvaliteter, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov. Med en attraktiv, individuel trykning kan friskheden også præsenteres udadtil. Der kan vælges forskellige papir kvaliteter, som kan trykkes med op til fem farver i flexotryk. Anvendelsesområder - Pølse & kød - Ost - Fisk - Fastfood...
KISMET KØD DÖNER PRODUKTION blev grundlagt i 2001 af hr. Resul Alici og beskæftiger nu 15 veluddannede slagtere og produktionsmedarbejdere.
Tyskland, Mitterskirchen
...Schnitzelmaster-håndapparatet til restauratører, slagtere og cateringfirmaer – Schnitzelmaster-automatikapparatet til storkøkkener og slagterier. Enten banker du kødet, en højlydt og ikke særlig ren opgave, eller du "steaker" kødet, hvor den oprindelige kød kvalitet ikke forbedres, men omdannes til "hakket kød". Forskellen gør Schnitzelmaster. "Mastrering®" er en særlig metode til mørning af kød (velegnet til alle benfrie kødstykker), hvor kødstrålerne strækkes uden at blive revet – bevarer frisk kød-karakter.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play