Frankrig, Baie-Mahault
...Udforsk vores udvalg af hele oksekroppe, perfekt til professionelle slagtere og kødelskere af høj kvalitet. Hver krop stammer fra okser, der er opdrættet under optimale forhold for at sikre mørt og velsmagende kød. Ideel til en skræddersyet udskæring efter dine behov, giver denne hele okse mulighed for at lave en bred vifte af kulinariske forberedelser. Bestil allerede i dag for at få oksekød af højeste kvalitet.
Matchende produkter
Hele oksekrop
Hele oksekrop
Andre produkter
Or ou guld 24
Or ou guld 24
Frankrig, Maubeuge
...-Amlil er sammensat af hvidløg og aromatiske urter af meget høj kvalitet. Den vil tilføre en gastronomisk dimension, der er værdig til store kokke, til kødtyper som lam, kalv eller okse. Særlig raffineret, minder den om opskrifter som Maître d’hôtel eller saucer til snegle. Let at bruge og klar til brug, skiller denne marinade Oued-Amlil sig ud med sin grønne farve og sin smag af smør-pesto. Restauranter, snacks, fastfood og slagtere, der bruger denne Reference:ART0012...
Frankrig, Le Plessis Robinson
...Øjet og den erfarne hånd fra Grand Caractère's slagtere gør det muligt at afsløre aromaerne og bekræfte mørheden af dette amerikanske kød, der er verdenskendt. Dets intense marmorering gør det meget nemt at tilberede. Grillet, stegt eller ristet alt efter stykkerne. Du vil elske at tilberede det over åben ild for en autentisk oplevelse, der fremhæver alle dets smagsnuancer. Kød fra Verden...
Frankrig, Rungis
...URODIS, din grossist af exceptionelt kød i Rungis, tilbyder et udvalg som leverandør af kvalitetskød, der opfylder kravene fra slagtere og de største restauranter. EURODIS, specialist i exceptionelt kød, har som aktivitet engros salg af luksuskød og tilbyder dermed luksuskød som exceptionelt oksekød såsom Wagyu, Kobe-oksekød og andre kødtyper. Som leverandør af exceptionelt kød udvælger EURODIS...
Frankrig, Bersaillin
... gør os til den eneste franske producent, der kan imødekomme alle behovene hos en professionel. Vi er uden lige i Europa og gør det muligt for virksomheden at etablere sig med succes på det internationale marked: Kubemaskiner, Kuttere, Skindere, Skrællemaskiner, Steakformere, Laboratoriekværne, Blandekværne, Kølekværne, Spydmaskiner, Tartarmaskiner, Vakuummaskiner, Blandere til slagtere og pølsemagere, Armenedbrydere, Blandemaskiner, Pølsepresser, Ben- og kødskærer til slagtere og pølsemagere, Osteskærere, Skinkeskærere, Kød- og koteletskærere.
Frankrig, Rungis
... tilbyde dig et udvalg af produkter via vores eksportafdeling for fjerkræ og kød for at sikre forsyningen, som vi håndterer for at levere til professionelle inden for fødevarebranchen, restauranter, slagtere, pølsemagere, cateringfirmaer samt virksomhedscatering og institutioner. Vi har også et komplet tilbud inden for standard fjerkræ, halal fjerkræ og halal produkter, med emballager tilpasset dine behov og muligheden for at håndtere store mængder. COURTIN HERVOUET er engrosleverandør af kød fra Galicien i Rungis. Kontakt 01 41 73 09 80 eller send en mail til contact@courtinhervouet.com.
Frankrig, Rungis Cedex
Specialist i handel med frisk kød og indmad fra okse, kalv, lam og svin, samt verdensbovine kød og eksklusive kødtyper. Vi tilbyder et skræddersyet udvalg til vores kunder for bedst muligt at imødekomme behovene hos slagtere, pølsemagere, cateringfirmaer, detailhandel og restauranter. Takket være et tæt samarbejde med vores leverandører nyder vores kunder godt af garanteret friskhed og den exceptionelle kvalitet af produkterne. En strategisk beliggenhed på det nationale interessemarked (MIN) i Rungis gør det muligt for os at levere dagligt til hele Frankrig.
Frankrig, Pamiers
... til os for at fortsætte med at dele dem med deres venner overalt i Frankrig. At få vores slagterikreationer, vores specialiteter til at rejse, dele vores håndværk og vores krav til kvalitet, det er vores familiære credo. Find det, der har fascineret dig hos os, hundredevis af kilometer væk fra Ariège: smag, håndværk, kvalitet og krav! Alt dette er centreret omkring svinet, vores unikke kød, vores eksklusive råvare. Et engagement omkring en målrettet, fransk og regional produktion. Hvad vi anser for en yderligere garanti for kvalitet.
Frankrig, Nantes
Virksomheden BERJAC er specialiseret i engros handel med kød og fisk til professionelle inden for restaurationsbranchen (restauratører, slagtere, cateringfirmaer, dagligvarebutikker, små kommuner) og tilbyder butikservice samt leverer i Loire-Atlantique, Vendée, Maine og Loire: kød (okse, kalv, lam, svin), indmad, pølser, fjerkræ, friske produkter (frugt og grøntsager, fødevarer), fisk. Virksomheden BERJAC tilhører den familieejede gruppe CADEGAU: B2B-aktiviteter med friske produkter (kød og fisk) i Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes og Marée) og Saumur (Savia).
Frankrig, Paulhan
ETS MAURI MAX er specialiseret i indmad, men også i skæring, emballering af indmad, i pølsemageri, samt i handel med kød i hele Hérault-afdelingen. Vi arbejder både med detailhandlen og med handlende, såsom slagtere, cateringfirmaer ... Kontakt os!
Frankrig, Brive Cedex
Krill er et fransk firma, der sælger frosset oksekød af høj kvalitet til professionelle caterings, restauratører og distributører. I vores skære-værksteder er vores teams udelukkende sammensat af erfarne slagtere. Denne uovertrufne ekspertise sikrer os: kvalitet af kød, sporbarhed, sikkerhed og skræddersyede ordrer. Vi gør alt for at levere kød af høj kvalitet, skåret til den nærmeste gram.
Frankrig, Saint-Viance
... ved Viandes de Corrèze resultatet af et regelmæssigt partnerskab mellem de forskellige aktører i kødsektoren. Tæt på opdrætterne giver den direkte forbindelse til landdistrikterne mulighed for at udvikle kvalitetsprodukter, der svarer til kundernes behov. Viandes de Corrèze har valgt en 100% fransk oprindelse, primært fra Limousin. Viandes de Corrèze er stolte af at have et team bestående af kød- og kvalitetsentusiaster. Skæring og forarbejdning af kød imødekommer de specifikke behov hos traditionelle slagtere, grossister, supermarkeder og kollektiv catering.
Frankrig, Versailles
Grundlagt i 1958, er JACOB SA et familieejet selskab, der specialiserer sig i engros- og halvengrosdistribution af fjerkræ, mejeriprodukter, dagligvarer, kød og pølser. JACOB SA består af et professionelt og dynamisk team og tilbyder et bredt udvalg af produkter for bedst muligt at imødekomme restauratører, bagere, slagtere, fjerkræhandlere og cateringfirmaer takket være daglige leverancer fra deres udvalgte leverandører fra hele Frankrig med bekræftet renommé.
Frankrig, Mauleon
...Agent for kød, pølser, æg, økologiske og ikke-økologiske produkter. Vores distribution sker til grossister, forarbejdningsvirksomheder, supermarkeder, økologiske butikker, slagtere, pølsemagere, ostehandlere og cateringvirksomheder. Vi tilpasser vores emballage til vores kunder. Jeg distribuerer kød, pølser og æg fra følgende virksomheder: SICABA for rødt kød. (økologisk & mærket) BIO VALEUR for økologisk kød og pølser. Sté Phelippeau for økologiske eller frilandsæg.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play