Tyskland, Obermoschel
Frankrig, Wissous
...Vores forarbejdningslaboratorium, beliggende i Île-de-France, er specialiseret i forberedelse og forarbejdning af fiskeprodukter. Vi tilbyder en række tjenester fra filetering til portionering, samt forberedelse af forarbejdede produkter som "røget laks" og andre skræddersyede specialiteter. Vore moderne faciliteter, der overholder sundhedsstandarder, sikrer optimal kvalitet i hver fase af processen. Vores ekspertise og omhyggelighed sikrer en forarbejdning, der er tilpasset de specifikke behov hos vores professionelle kunder. Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om vores ydelser.
Irland, Killybegs
... frisk atlantisk laks, torsk, kuller, hvilling, makrel og kippers. Vi opererer under retningslinjerne for HACCP, og dette sammen med kvalificeret personale, hvoraf nogle har været her i 25 år, sikrer, at kunderne kun får leveret topkvalitet frisk, frossen og røget skaldyr til deres dør.
Norge, Sandhornøy
...snekrabbe, klumper af kongekrabbe, klumper af snekrabbe, muslingekød, tørrede havmuslinger, bugmuslinger, laksfileter, torskrogn, fiskeblære, tørret søagurk, røget laks, laksfileter, laksportioner, laks steaks og lakse-biprodukter. Frisk produkt: Atlantisk torsk, opdrættet laks, atlantisk ørred, pollock, sej, atlantisk laks, atlantiske laks steaks, atlantiske laksfileter, skaldyr - levende snekrabbe, levende rød kongekrabbe. Frosne fiskeprodukter: Frosne ørreder, frosne sej, frosne laks, frosne torsk HG, frosne sild, frosne kapelin, frosne kuller, frosne makrel.
Belgien, Waterloo
... tilpasset sig markedet ved at tilbyde andre arter af stør fra forskellige oprindelser, men også andre specialiteter inden for fiskeæg som lakseæg, ørredæg og andre delikatesser som kongekrabbe, foie gras, røget laks og stør, safran, trøfler osv.
Frankrig, Paris
...-kaviarterninger til at knaske, skiver af "presset" til at lægge i en croque-monsieur eller CaviarCream, en "forstærket" tarama. En anden opfindelse: den tørrede kaviarblomst, der kan nydes malet eller som hele korn på en risotto eller røræg... Udover æg og røget fisk udvider PETROSSIAN gradvist sit sortiment til andre festlige produkter: foie gras, trøfler, chokolade, samt visse russiske specialiteter som...
... vores distributionskapacitet af skaldyrprodukter. Vi kan imødekomme de fleste, hvis ikke alle, af dine behov for friske, tørrede, røgede og frosne skaldyr, alt fra torsk og stokfisk, frisk og røget laks, hellefisk, sild, hummer, rejer og krabber til fyldte skaldyrsprodukter, til de bedst mulige priser. Hurtig og omhyggelig håndtering for at sikre minimal kvalitetsnedsættelse. Skaldyr - levende...
...røget makrel fileter à la provençale, røget makrel fileter med løg, røget hellefisk, røget ansjoser, røget torsk fileter, røget torsk ryg, røget kuller fileter, rollmops, røget ål, røget laks flank. Komplet udvalg af emballager tilpasset alle fødevarevirksomheder, til løs vægt og selvbetjening: GMS, restauration, detailhandel, grossister... Udvalg af fiskeprodukter til handel. Salg til private på stedet. Salg til virksomhedskomiteer, offentlige institutioner, foreninger, firmagaver... Distribution med køletransport i hele Frankrig.
Portugal, Sintra-Abrunheira
Dhc, der har været tilgængelig siden 1997, er en virksomhed specialiseret i handel med fødevarer: Røget laks, Tun, Torsk, Røget sværdfisk, Laksrogn, Lumborogn, Ansjoser, Patéer og Foie Gras fra And, Gås, Fasan og Perdix, Andebryst, Dadel med bacon, Rillette, Butterdej, Knuste, Areadas, Filo, Brick, Italienske, Græske og Spanske oste Mozzarella, Mascarpone, Padano, Parmiggiano, Mozzarellinis, Feta...
Rumænien, Cumpana
...chefal, ørred osv. Vi har også frostvarer: skaldyrscocktail, muslinger, blækspruttearme, blæksprutte, baby blæksprutte, røget laks, frossen tun, makrel osv. For de frosne produkter, samt nogle varianter af frisk fisk, kan vi også sælge og levere under engrosbetingelser. Pescaria Cumpana modtager også online- eller telefonbestillinger og leverer inden for kommunen Constanța. Dette tilbud er underlagt...
Frankrig, Carquefou
... svinekæbe med stykker af ande-foie gras med kantareller, terrine af kalvebrissel med morchella. * Hvidpølse på gammeldags vis med svampe, foie gras, laks, St. Jacques Vinter sortiment: * Traditionel pølser: Toulouse-pølse * Halvsalt: skank, bryst, skulder * Røgning på gammeldags vis: pølse, skank, bryst, skulder * Slagter-specialiteter: stege (Orloff, bacon, røget, med svesker...) Sommer sortiment: * Traditionel pølser: chipolatas, chipolatas med urter, merguez, brassepølse, fars, fyld, chorizo til grill, filet mignon...
Spanien, Barcelona
...I vores lokale på 100 m2, Calle Monec 15 - 08003 Barcelona, Kan du fejre alle dine professionelle og sociale arrangementer med total privatliv. Vi har eget køkken og/eller cateringservice. Private fester i det gotiske kvarter i Barcelona. SALON TIL PRIVATE ARRANGEMENTER Smagninger og catering med skatte fra havet Premium østers, tang, røget laks og iransk kaviar. Disse områder, der i mere...
Vores håndværksmæssige laks er tilberedt med bevidstheden om tre generationer af håndværk, saltet med havsalt og røget med jomfru egetræspiller. Det er et friskt produkt. I sin tilberedning finder du ingen kemiske stoffer, farvestoffer eller smagskonserveringsmidler. Den skæres i hånden af chefen. Smukke store tynde skiver, det er vores kvalitetsmærke og vores hus renommé.
Belgien, Fleurus
...Salm Invest Group er specialiseret i fremstilling, forarbejdning og salg af røget laks. Vi består af tre enheder: - Vendsyssel, det er et helt sortiment af produkter og forberedelser "made in excellence" baseret på laks eller andre røget fisk; - Prestige repræsenterer en røget laks af høj kvalitet. Prestige er specialiseret i rygning af laks, der primært leverer til Foodservice-kunder; - Karras er førende inden for distribution af middelhavsprodukter til detailhandelen og Horeca, og er først og fremmest en skaber og håndværker af smagsoplevelser.
Belgien, Fleurus
...Vendsyssel tilbyder et bredt udvalg af produkter og forberedelser "made in excellence" baseret på røget fisk. Følgende produkter tilbydes af virksomheden: røget laks, marineret laks, røget laksestrimler og marineret laks, plancha, tern af marineret laks, laks med gedeost, kogt laks,... Den tilbyder også andre røget fisk: tun, hellefisk, escolar og marlin.
Frankrig, Rungis Cedex
... oste. Vi leverer hver dag til cirka 250 kunder: offentlige eller virksomhedens restauranter, cateringfirmaer og hoteller. Til dette formål har vi en flåde af omkring tyve kølebiler, der dagligt kører rundt i Paris og forstæderne. ALAZARD, den lille pariserfarm er SPECIALIST I MEJERIPRODUKTER TIL RESTAURATION. I hjertet af det største marked i verden for friske produkter finder vi alle de produkter til dig: mejeriprodukter, oste, kød, pølser, mel og brød, frugt og grøntsager, røget laks, mel og æg... Forsendelser, Leverancer i den parisiske region.
Belgien, Gerpinnes
Punto-It er en delikatessebutik, en italiensk cateringservice, en gæstebord: størstedelen af produkterne kommer direkte fra hjertet af Italien i Umbrien. Her finder man charcuteri, oste, olivenolier, tørre og friske pastaer, trøffelprodukter, saucer, krydderier osv. Derudover findes der: røget laks, foie gras, kaviar, champagne, firmagaver til virksomheder og private. Der tilbydes også et udvalg af kvalitets italienske vine.
Belgien, Ruisbroek (Antw.)
...Klaas Puul har i mange år været en førende leverandør/producent af friske og dybfrosne rejer. Sortimentet omfatter også skaldyr, flodkrebs og traditionelt røget laks.
Belgien, Jumet
Specialist i kvalitetsrøget laks. Den håndlavede salting med tør salt samt den milde rygning ved lav temperatur gør det til et højkvalitetsprodukt, der er internationalt anerkendt af fagfolk i branchen. Udover den traditionelle røget laks er også den kogte og koldrøgede laks samt belle-vue laks blevet et must. Den håndskårne skæring, der konstant udføres af et specialiseret team, samt de...
...veltilrettelagt menukort tilbyder nogle remedier til "små sultne": salater, røget laks, Ardenner-skinke, bøf eller roastbeef med pomfritter og salat, spaghetti, is og forskellige desserter. Restauranten byder gæsterne velkommen, men er også velegnet til fejring af familiefester, såsom kommunioner eller fødselsdage, virksomhedseminarer osv. Vi vil med glæde fremlægge et forslag, der er i overensstemmelse med dine ønsker og dit budget.
...-løsninger og delikatesser til professionelle. Huset MASSE handler først og fremmest om passionen for gode produkter som røget laks, kaviar, kød (spædkalv, benfri spædkalv, benfri lår af spædkalv, skulder af spædkalv med ben, baglår af spædkalv med ben, samt indmad som kalve-nyre og kalve-brissel med hjerte-æbler, oksekød / lam. Derudover tilbyder de skåret kød og mere detaljerede betegnelser i regionen, fjerkræ og vildt, pølser, svampe og ravioli, skaldyr, fiskeprodukter og snegle, olier og eddiker samt delikatesser.
Frankrig, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, familieejet virksomhed i 2 generationer. Vi er producenter af røget fisk, uden farvestoffer, konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. Et bredt udvalg af frisk fisk og røget fisk. (tun, laks, sværdfisk, ørred, bottarga, torsk, rejer, østers, muslinger, kuller, sej, blæksprutter, havaborre, dorade fra Middelhavet, havørred, og mange andre ... )...
Frankrig, PEYREHORADE
Grundlagt i 1929 producerer og kommercieltiserer Maison BARTHOUIL røget laks og foie gras. Duerne fra BARTHOUIL kommer fra eksklusive opdrættere, der ligger tæt på virksomheden. Der lægges særlig vægt på duerne fra opdræt til slagtning, tilberedning, krydring og modning. Rygning af laksen udføres efter traditionelle danske teknikker. Takket være dette håndværk og gamle rygeovne producerer...
... andre typer laks, såsom marineret og røget. Hvad kan vi tilbyde - Import Vi hos SCANDITA EUROPE har muligheder for at importere de mest typiske produkter fra landene omkring Middelhavet. Takket være den direkte kontakt, vi har opnået gennem årene med små virksomheder, kan vi tilbyde ægte produkter af høj kvalitet. Vores mål er at udvælge og introducere de typiske produkter fra hver region, såsom dem der produceres i Italien, som er unikke der. Efter du har spurgt om noget særligt, er vi ivrige efter at hjælpe og forsøge at finde det bedste til dig.
Schweiz, Killwangen
Pinot Noir laks, Alaskansk vildlaks og ørredfileter (håndfileteret) røget. Røget andebryst og hjortefilet. Frisk hummer. Røget over bøge- og birketræ.
Online fiskeversand til dybfrosset havfisk, laksfilet, røget laks, geddefilet, black tiger rejer, rejer, gambas, hummer, blæksprutte, muslinger og meget mere!
Tyskland, Eltville
...Engrosforhandler og importør af laks og laksfileter fra Skotland, røget laks / gravlax fra Skotland / Norge, frisk fisk og frosset.
Tyrkiet, Istanbul
Vi er sælger af følgende produkter Produkter : - ICUMSA 45 sukker - BRUNT SUKKER - HVETE - SPISOLIER - Rapsolie er i stor efterspørgsel og kort forsyning - MELKEPOWDER - ISKREMPOWDER, ISKREMBASE - FISK (fisk såsom tørret fisk, torsk, sild, kongekrabber og meget mere. Selvfølgelig også laks, frisk, frossen, røget i bedste kvalitet. Alt også i små mængder.)...
Østrig, Parndorf
Topklasse delikatesser til gastronomi, engros og detailhandel! Med fokus på norsk røget laks, kaviar, franske fiske-konserves, franske vildtkonserves, champagne, prosecco.
Rejer, blæksprutte, muslinger, blæksprutte, røget laks, forarbejdning og fremstilling af fiskeprodukter.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play