Frankrig, Saint-Méen-Le-Grand
...Pladerne er lavet af stift karton eller ekstruderet polystyren. Ideel madplade til vakuumforpakning af laks og røget eller frisk fisk, foie gras, andebryst osv.
Frankrig, Outreau
Frankrig, Boulogne-Sur-Mer
...Manuel pelere, der tilpasser sig alle typer fisk med fin eller dyb pels: flade fisk (torsk, skærefisk osv.) og store fileter af frisk eller røget fisk (ørred, laks osv.). Den findes i 2 versioner: - med blad (V358L) - eller kun med skrællefoden (V358S). Tykkelsesjusteringen er mulig på maskinen V358L takket være håndtaget placeret på siden af maskinen. Det valgfri indføringsrulle...
Frankrig, Paris
...Den subtile kombination af frisk laks og røget laks sammen med friske dildblade gør dette produkt til en uundgåelig klassiker. Ingredienser : Frisk laks 44%, røget laks, fløde, fiskefond, løg, olivenolie, dild, salt agar agar, hvid peber. Nettovægt: 90 g...
Frankrig, Descartes
... friske fisk. Økologisk røget laks Vi har været certificeret af Ecocert siden 2004 for frisk laks, hel og skåret økologisk røget laks samt hel og håndskåret røget laks. Dette gælder for laks fra Skotland, Irland eller Norge. Dildmarineret laks Denne laks marineres langsomt ved 0°/c, hvorefter vi tilsætter finthakket dild.
Frankrig, Cannes
...For at lindre din kæledyrs angst er CBD-olie 2,5% til katte - Smag af røget laks perfekt tilpasset. Med sine beroligende egenskaber mod stress og ubehag giver den din kat mulighed for at opleve gavnlige effekter for sin krop. Denne olie er fremstillet i Frankrig og har en aroma af røget laks.
Frankrig, Malataverne
...BERGERAC BLANC AOC BIO "L'abeille et la Fleur" 2018 750ml Vi foreslår at servere en Bergerac Blanc med: - Rødtunge med kapers. - En ardi Gasna. - Asparges med røget laks. - Bouchées à la reine med skaldyr. - Carpaccio af havbars. - En chorba. - Sprøde laks.
Frankrig, Colombe La Fosse
...Cuvée Brut er emblematiske for huset. Dens fremragende sammensætning forener finheden af Chardonnay med kraften fra Pinot Noir. Denne champagne er perfekt til enhver lejlighed og komplementerer især røget laks, hvide kødretter og frugtdesserter.
Frankrig, Soreze
... yoghurtmaskine) og en simpel sprøjtepose gør det muligt at lave krydderpølser, en simpel træske til brød, der er værdige til de største bagere... Med denne bog, der præsenterer 50 opskrifter, vil du meget nemt kunne lave hjemmelavede brød af alle slags, smør, yoghurter og oste, krydderier, juice, sirup, glas uden maskiner! Du vil også kaste dig ud i nogle "vovede" opskrifter - røget laks med te, tørret...
Frankrig, Les Eyzies De Tayac
...Det meget hurtige aflivning af vores fisk udføres efter den japanske IKEJIME-teknik, som reducerer dyrelidelse og sikrer en uovertruffen kvalitet af kødet samt en lang holdbarhed. Den røget sashimi-skåret ørred er omhyggeligt udvalgt fra vores smukkeste fileter. Disse er benfri, tørret med salt og forsigtigt røget med bøgetræ. Mindre fedtet end laks, bevarer ørreden de samme egenskaber, især i...
Frankrig, L'union
... volumen og holdbarheden af det færdige produkt øges. Forberedelser eller Mix, der kombinerer enkel implementering og høj kvalitet af det færdige produkt (Béchamel Mix, Blinis Mix,…) Aromastoffer, der anvendes til cateringprodukter for at aromatisere eller forstærke en aromatisering (pizza-aroma, røget aroma, Tex Mex, løg, rejer, laks,…) Som med alle vores andre kategorier af ingredienser, vil vores laboratorium være tilgængeligt for at formulere det produkt, du har brug for.
Frankrig, Ham
...Hele dildfrø høstes fra planten Anethum graveolens L. Dild er en meget værdsat krydderurt i madlavning for sin karakteristiske anis-smag. Dildfrø er særligt lækre som tilbehør til grillet eller røget fisk, friske oste, salater, grøntsager, kød, papilloter, saucer, kager, kompotter og marmelader. Deres anis-smag tilføjer en unik dimension til disse retter og giver dem et forfriskende præg. Opskriftidé: Grillet Laks med Dild Ingredienser: 4 laksefileter 2 spiseskefulde dildfrø Saft fra en citron Salt og peber efter smag 2 spiseskefulde olivenolie Reference:AR803824 Ean13:3760306803824...
Frankrig, Besancon
...I KØKKENET: Den milde chili har mange anvendelser i køkkenet: kylling, hamburger, kebab, omeletter, røget laks, spyd af alle slags, avocadomousse... Den milde chili er en uundgåelig krydderi i køkkenet. FORDELE Den milde chili er rig på vitaminerne A, C, E. Den indeholder flere antioxidanter. I moderat krydring af retter = Fyldt med vitaminer og antioxidanter.
Frankrig, Landeleau
... er den perfekt til personer, der er opmærksomme på deres vægt og/eller sundhed. Denne pandekage er godt tilberedt med henblik på opbevaring. Den kan spises kold som sandwich, eller til morgenmad og eftermiddagssnack (smurt med smør eller med chokolade, marmelade...), og fyldt til frokost og middag. Måltidsidé: Til måltidet kan du fylde den med alt, hvad man kan forestille sig: - smør, gruyère, skinke, æg, - smør, røget laks, citronsaft - ost, salat - pølse - røget bacon - med små grøntsager...
Frankrig, Wissous
...Vores forarbejdningslaboratorium, beliggende i Île-de-France, er specialiseret i forberedelse og forarbejdning af fiskeprodukter. Vi tilbyder en række tjenester fra filetering til portionering, samt forberedelse af forarbejdede produkter som "røget laks" og andre skræddersyede specialiteter. Vore moderne faciliteter, der overholder sundhedsstandarder, sikrer optimal kvalitet i hver fase af processen. Vores ekspertise og omhyggelighed sikrer en forarbejdning, der er tilpasset de specifikke behov hos vores professionelle kunder. Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om vores ydelser.
Frankrig, Paris
...-kaviarterninger til at knaske, skiver af "presset" til at lægge i en croque-monsieur eller CaviarCream, en "forstærket" tarama. En anden opfindelse: den tørrede kaviarblomst, der kan nydes malet eller som hele korn på en risotto eller røræg... Udover æg og røget fisk udvider PETROSSIAN gradvist sit sortiment til andre festlige produkter: foie gras, trøfler, chokolade, samt visse russiske specialiteter som...
...røget makrel fileter à la provençale, røget makrel fileter med løg, røget hellefisk, røget ansjoser, røget torsk fileter, røget torsk ryg, røget kuller fileter, rollmops, røget ål, røget laks flank. Komplet udvalg af emballager tilpasset alle fødevarevirksomheder, til løs vægt og selvbetjening: GMS, restauration, detailhandel, grossister... Udvalg af fiskeprodukter til handel. Salg til private på stedet. Salg til virksomhedskomiteer, offentlige institutioner, foreninger, firmagaver... Distribution med køletransport i hele Frankrig.
Frankrig, Carquefou
... svinekæbe med stykker af ande-foie gras med kantareller, terrine af kalvebrissel med morchella. * Hvidpølse på gammeldags vis med svampe, foie gras, laks, St. Jacques Vinter sortiment: * Traditionel pølser: Toulouse-pølse * Halvsalt: skank, bryst, skulder * Røgning på gammeldags vis: pølse, skank, bryst, skulder * Slagter-specialiteter: stege (Orloff, bacon, røget, med svesker...) Sommer sortiment: * Traditionel pølser: chipolatas, chipolatas med urter, merguez, brassepølse, fars, fyld, chorizo til grill, filet mignon...
Frankrig, Rungis Cedex
... oste. Vi leverer hver dag til cirka 250 kunder: offentlige eller virksomhedens restauranter, cateringfirmaer og hoteller. Til dette formål har vi en flåde af omkring tyve kølebiler, der dagligt kører rundt i Paris og forstæderne. ALAZARD, den lille pariserfarm er SPECIALIST I MEJERIPRODUKTER TIL RESTAURATION. I hjertet af det største marked i verden for friske produkter finder vi alle de produkter til dig: mejeriprodukter, oste, kød, pølser, mel og brød, frugt og grøntsager, røget laks, mel og æg... Forsendelser, Leverancer i den parisiske region.
...-løsninger og delikatesser til professionelle. Huset MASSE handler først og fremmest om passionen for gode produkter som røget laks, kaviar, kød (spædkalv, benfri spædkalv, benfri lår af spædkalv, skulder af spædkalv med ben, baglår af spædkalv med ben, samt indmad som kalve-nyre og kalve-brissel med hjerte-æbler, oksekød / lam. Derudover tilbyder de skåret kød og mere detaljerede betegnelser i regionen, fjerkræ og vildt, pølser, svampe og ravioli, skaldyr, fiskeprodukter og snegle, olier og eddiker samt delikatesser.
Frankrig, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, familieejet virksomhed i 2 generationer. Vi er producenter af røget fisk, uden farvestoffer, konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. Et bredt udvalg af frisk fisk og røget fisk. (tun, laks, sværdfisk, ørred, bottarga, torsk, rejer, østers, muslinger, kuller, sej, blæksprutter, havaborre, dorade fra Middelhavet, havørred, og mange andre ... )...
Frankrig, PEYREHORADE
Grundlagt i 1929 producerer og kommercieltiserer Maison BARTHOUIL røget laks og foie gras. Duerne fra BARTHOUIL kommer fra eksklusive opdrættere, der ligger tæt på virksomheden. Der lægges særlig vægt på duerne fra opdræt til slagtning, tilberedning, krydring og modning. Rygning af laksen udføres efter traditionelle danske teknikker. Takket være dette håndværk og gamle rygeovne producerer...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play