Italien, Dorgali
...En gedeost, der indkapsler essensen og traditionen fra Sardinien. Dens pasta, i en strågul farve, kendetegnes ved sin sparsomme øje og en regelmæssig, kornet struktur, som er et symbol på en håndværksmæssig og omhyggelig produktion. Duften af denne ost intensiveres med modningen, hvilket giver en rig og indbydende olfaktorisk oplevelse. Smagen af Mudosu varierer fra sød, når den er ung, til...
Spanien, Almeria
...frisk og sød på samme tid, og meget let at drikke. Produktion: Ung af året, macereret med ekstrakter af drueskaller, kirsebær, hindbær og passionsfrugt. Klima: Ekstremt kontinentalt klima med lange og kolde vintre, varme somre med stor temperaturforskel mellem dag og nat, og meget korte mellemsæsoner.
...Basak Gida, der startede sine aktiviteter i 1986 inden for fødevaresektoren, fortsatte sin forretning med Hakiki Bosnak Boregi (Bøf på bosnisk måde), grundlagt i 2004, og Basak Pasta Evi (Kagehus), grundlagt i 2010, og kronede sine aktiviteter med grundlæggelsen af My Cake’s Plus Tic. Ltd. Sti. i 2017, som producerer frysevarer og bagværk. Vores mål er at gøre folk glade, skabe beskæftigelse og...
Tyrkiet, Istanbul
...Bruges som blødgører i alle PVC pasta- og dejblandinger, enten alene eller sammen med andre plastificeringsmidler. Anvendes i produktionen af strækfilm, i fremstillingen af ftalatfrie varer (i legetøjssektoren, produktion af bleer, produktion af visse specialslanger, produktion af bordduge osv.), i produktionen af kunstlæder, i kabelproduktion, i produktionen af PVC måtter, i produktionen af presenninger osv.
Belgien, Herentals
...• længere indlæsningszone, automatisk afstabling • automatisk indførsel af emballagerne • justering af de forseglede emballager • trykt folie, LID krympefolie, inside-cut • doseringssystemer til forskellige produkter • maskine med dobbelt form for højere produktion (REEFLEX 250 VG) Maksimal emballage: 365 x 350 x H130 mm Hastighed: 6 - 12 cykler / minut Antal emballager pr. cyklus: 1 - 3 Anvendelser: Gasemballering af frisk kød, kødprodukter, fisk og fiskeprodukter, grøntsager, pasta, færdigretter, frugtsalater, tørrede frugter, delikatesse-salater, supper, saucer,...
Frankrig, Compiègne
...Fødevare til dyr: granulat, dehydratiserede produkter. Ikke-fødevare: skruer, møtrikker,… Vertikal emballagemaskine, der fylder og former poserne, specielt designet til industriel emballering af små serier af forskellige produkter i fleksibel emballage. Maskinens kompakte design gør den meget nem at håndtere under forholdene for fleksibel og lille produktion. Takket være sin konstruktion i rustfrit stål og kompositmaterialer er maskinen perfekt til fødevareindustrien. Maskinen styres af en automat...
Italien, Prato
... specialsorter af carbon black i forskellige typer til produktion af fiberplader, farvet papir, som har fremragende dispergerbarhed og høj farveintensitet. Tilgængelig både som pulver og granulat eller i vanddispersion. Ved at stole på tredjepartsbehandlinger er nogle typer af carbon black også tilgængelige i vanddispersion i forskellige koncentrationer til forskellige anvendelser, såsom trykpasta, blæk, ledende pasta, tilsætningsstoffer til at give sort farve og UV-afskærmning.
Italien, SALZANO
...trattoriaer, delikatesseforretninger, agriturismi og private hjem. Den producerer 8 kg/t og ælter 3 kg ad gangen. Medfølgende: 4 forme. (IKKE PASTA SFOGLIA) Pasta-maskinen garanterer maksimal hygiejne, da de dele, der er i kontakt med dejen, let kan tages ud til rengøring og er lavet af rustfrit stål. Metal konstruktion med bevægelser på kuglelejer og livslang smøring, praktisk talt vedligeholdelsesfri. Kapacitet kar 3 kg Maksimal produktion pr. time 8 kg Strømforbrug 0,6 KW Enfase Vægt på maskinen 38 kg Dimensioner 26x60x35 cm...
Estland, Kaunas
.../Levevilkår for æglæggende høns: - Økologiske hønseæg - Frilandsæg - Æg fra høns på strøelse - Buræg Emballeringsmuligheder: - 25 kg Opbevaringsforhold: - Holdbarhed – 40 måneder. - Oprindelsesland: Litauen Anvendelse: Baseret på det høje og sikre hygiejneniveau for produktet, opretholdes et bredt spektrum af anvendelse af æggehvidepulver under produktionen. Velegnet til tilberedning af alle retter, der bruger hønseæg: bagværk, bagning, madlavning, saucer, pasta produktion osv.
Luxembourg, Foetz
...Tørisblæsning anvendes i en række sektorer inden for (agro) fødevareindustrien, såsom produktion af fødevarer og drikkevarer, chokoladeindustrien, industriel bagning, produktion af pizzaer og pasta, ekstruderingsmadlavning, færdigretter, dyrefoder osv. - Meget hurtige og effektive metoder - Tør og ikke-slibende rengøring: ingen slid på de rengjorte genstande, sikkerhed for elektrisk udstyr...
Spanien, GUALTA
... stressede fodringsforhold, hvilket forbedrer udnyttelsen af foderet og øger produktionsniveauerne. Vi tilbyder det i flere former (væske, pulver, pasta, sirup). Inokulationen af disse præbiotika, sammen med udvalgte og helt uskadelige mælkesyrebakterier, sikrer en genopfyldning af fordøjelsessystemet med en gavnlig acidofil flora, der forhindrer udviklingen af andre potentielt patogene mikroorganismer som E. Coli, Clostridium og Salmonella spp. Ved konstant brug muliggør det en forbedring af indtaget og fordøjeligheden af fødevarer, hvilket resulterer i stigninger i produktionsniveauerne.
Polen, Warszawa
... og produktudvikling til emballering og distribution. I samarbejde med førende producenter i Europa tilbyder vi skræddersyede smagsvarianter, emballagedesigns og marketingstrategier, der sikrer, at hver drik efterlader et mindeværdigt indtryk. Vi udvikler forskellige produkter til HORECA & FMCG-sektoren, såsom pasta, ris, æg osv. Motiveret af vores engagement for høj kvalitet og innovation, nærmer...
Spanien, Hernani
... referenceprodukt fra havet, værdsat af de mest krævende markeder. Vores engagement i kvalitet afspejles i vores standardiserede frosne produkt, som indeholder 60% rent blæksprutteblæk, hvilket sikrer optimal ydeevne både til fødevareindustrien og gourmetkøkkenet. Udover at være et fremragende naturligt farvestof til forskellige kulinariske anvendelser, skiller vores naturlige blæksprutteblæk sig ud ved sin evne til at forbedre smag, aroma og udseende af en bred vifte af retter som risretter, pasta, fisk, fideuás, sort brød osv. Kontakt os for mere information!
Frankrig, Bourg-En-Bresse
NCA DISTRIBUTION er specialiseret i fremstilling og distribution af økologiske hårkosmetikprodukter. Vi kan skabe dit eget mærke (distributørmærke eller skræddersyet produktion), eller du kan distribuere en af vores serier, hvis du ønsker det. Vi har været pionerer i Frankrig med at tilbyde en serie af vegetabilske farver, der er certificeret økologiske og veganske. Vores 2 mærker: Chromalya...
Italien, Bassano Del Grappa
Italiensk fødevarevirksomhed, der er førende inden for produktion og distribution af tørret ægspasta (lasagne, cannelloni og tagliatelle) samt andre specialformater. Grundlagt i 1960 er Pastificio vokset gennem årene og er blevet et vigtigt referencepunkt for det italienske og internationale marked. Omhyggelig udvælgelse af leverandører og råvarer, proces- og produktkontroller samt moderne faciliteter med avancerede produktionsanlæg gør det muligt at tilbyde kunderne produkter af højeste kvalitet.
Italien, Fidenza
...Siden 1986 har ITALPAST været førende inden for design og konstruktion af maskiner, automatiske anlæg og komplette linjer til produktion af pasta af høj kvalitet, både til håndværks- og industrisektoren. Tørret pasta, frisk pasta, glutenfri pasta, fyldt pasta og forkogt pasta til færdigretter. Anlæg og komplette linjer til tørret pasta med produktionskapaciteter fra 30 til 1.000 kg/time med...
Italien, Caraglio
Eventyret om bedstemor Fiorina og bedstefar Giuseppe begyndte i 1947 med produktion af håndlavet frisk pasta, og først i 1962 blev den første anlæg til produktion af ravioli og tortellini taget i brug. Siden da har den teknologiske udvikling ikke stoppet, men vores filosofi er forblevet den samme: at dedikere sig til arbejdet med den samme hengivenhed og passion som vores bedsteforældre, ved kun...
Italien, Villafranca
Velkommen til Pastifici Vesuvio®, førende inden for produktion af Middelhavspasta med autentisk kulinarisk tradition! Passion og tradition er ingredienserne i vores store succes, som giver liv til de ægte specialiteter fra Campania, en region kendt for sin gastronomiske kultur og fornøjelsen ved at nyde håndlavet frisk pasta, lavet med al den tradition, der kendetegner fortiden. Det særlige ved...
Grækenland, Glikovrisi Lakonias
PRODUKTION AF TRADITIONELLE OG ØKOLOGISKE TØRREDE PASTA MED ÆG OG MÆLK. PRODUKTION AF SØDE RINGE MED OLIVENOLIE. LAVET AF SEMOLINA OG HVETEMEL.
... deler. Vi samarbejder også med personer inden for landbrugssektoren, hvilket gør, at vi i årevis har haft indflydelse på vores produktion af pasta, mel, olie og andre produkter. Vi introducerer innovationer, forbedrer mange produktionsfaktorer og skaber halvfabrikata samt færdige produkter til både engros- og detailkunder. Vi har udvalgte produkter inden for fødevare-, kemikalie- og...
Andre produkter
Solsikkeolie
Solsikkeolie
Italien, San Cono
... håndværksmæssigt med hård hvede semulje, der udelukkende stammer fra Sicilien. Det er en "håndværkspasta" med lang holdbarhed, der varer cirka 24 måneder fra produktionen. Den langsomme produktion ved hjælp af bronzetræk giver et ru og porøst produkt, der bedst kan holde på saucen. Pastaen, der er placeret på fødevarerammer, tørres i statiske celler ved en lav temperatur på maksimalt 38°, en proces der bevarer produktets organoleptiske egenskaber. Udover den traditionelle pasta af hård hvede semulje producerer Pastificio Milazzo også andre specialiteter med tilsætning af naturlige aromaer.
Tyrkiet, Gaziantep
... vejledning om de nuværende muligheder, de bedste priser samt fuld kontrol over produktion, forsendelse og levering. En anden vigtig fordel er muligheden for at kombinere flere mærker og kategorier i én enkelt forsendelse. Der leveres kun originale produkter. Produkter efter kategorier: - Urininkontinensprodukter: Bleer og babybukser: Prima, Molfix, Sleepy, Baby Turco, Joyful, Giggles, Önlem...
Grækenland, Katerini
Virksomheden Pasta Metaxa har været aktiv siden 2006 inden for produktion og distribution af friske-frosne pastaer. I vores nye faciliteter kombinerer vi italiensk tradition med græske P.D.O. produkter som feta, olivenolie og honning fra Olympus, og skaber unikke friske-frosne pastaer (Tagliolini, Ravioli, Tortelloni), der fremhæver den græske gastronomi. Forbrugeren har nu mulighed for at nyde...
Spanien, Aguimes-Las Palmas
... den nyeste teknologi og faciliteter til produktion af frisk pasta samt forsyning og udrulning af den første friske pasta fabrik i Spanien, med markedsføring og distribution af tjenester og produkter både på fastlandet og i Europa.
Italien, Gragnano
Il Re della pasta er en pastafabrik beliggende i Gragnano, som længe har været berømt for sin ædle produktion af pasta. Den 9. oktober 2013 modtog vi fra EU det IGP-mærke. Vores idé er at producere, som om produktet var til vores egen familie; kunden er i centrum af vores verden. Faktisk er det tradition, at produktet bliver prøvet af hele personalet, før det bliver lanceret på markedet, og først...
Tyrkiet, Ankara
...Vores pasta er produceret af 100% premium kvalitets hvede, korrekt behandlingsmetode, sofistikeret produktionsteknologi samt kompetence. Produktionen håndteres ved strengt at overholde bestemmelserne for fødevaresikkerhed og realiseres i overensstemmelse med ISO kvalitetsstyringssystemet, under online øjeblikkelig produktion samt timebaserede laboratorieinspektioner. Takket være en så intensiv overvågningsproces kommer der ind i hver eneste pakke den klare gule Nuh’un Ankara Makarnası af samme kvalitet og smag til enhver tid. For mere information...
Ukraine, Novaya Kakhovka
... skabe det for dig. Det vil være unikt, uforligneligt og helt tilpasset til en efterfølgende produktion. Derudover tilbyder vi tjenester til udvikling af 2D-tegninger, 3D-tegninger, oprettelse af 3D-grafik. Desuden tilbyder vi korrektur af trykklar skabeloner og deres tilpasning til produktionsprocessen.
L’Industria Molitoria Mininni s.r.l. repræsenterer i dag en af de vigtigste industrielle aktører på nationalt niveau inden for maleri af durumhvede til produktion af finmalet semolina og semolina til pasta af høj kvalitet. For at nå dette mål har det været nødvendigt at bygge et nyt anlæg, baseret på de moderne teknologier inden for maleriet udviklet af Buhler, med en malekapacitet på 470 tons...
BRUNNER Nudel produktion er en ung, dynamisk Kärntner familievirksomhed med omkring 25 medarbejdere, der specialiserer sig i produktionen af Kärntner nudler eller pasta i forskellige smagsvarianter. Virksomheden blev grundlagt af brødrene Albin og Günter Brunner. Den højeste virksomhedsprincip er konstant at overholde den maksimale friskhed, kvalitet og produktsikkerhed. Dette dokumenteres også...
Frankrig, Ozoir-La-Ferriere
... restauranter og logistikcentre overalt i Frankrig og Europa. Vi kan skabe dine skræddersyede emballager på vores hovedkontor i Seine-et-Marne inden for få dage. Nogle produkter fra vores produktion: - skåle til salater og pasta, suppe- og isbeholdere, kopper, pizzaæsker, burgeræsker, sandwichæsker, friturekartoner i kraftpapir - kraftpapirposer, emballage og fedtbestandigt papir - emballager til...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play