Tunesien, Hammam Sousse
... med den mange tusinde år gamle tunesiske kultur for høst og tilberedning af vores produkter. I hele Tunesien laves harissa ofte på forhånd og opbevares til brug i en række retter. Denne orange-røde sauce bruges ikke kun som en condiment til grillet kød og fisk eller rørt ind i supper og gryderetter for et varmt kick, men er også en integreret del af utallige opskrifter og mange tunesiske retter. Produktnavn: Berber Harissa Smag: Stærk, krydret Brix (%): 10 Holdbarhed: 2 år Mærkenavn: MEDILIFE Oprindelsesland: Tunesien...
Frankrig, Auxerre
...Næse: Kraften og friskheden fra Colombard kombineret med den aromatiske, lækre Sauvignon. Blomsteragtige noter og eksotiske frugter. Smag: En smag, der både er forfriskende og frugtagtig. Ideel som aperitif, den passer let til hele måltidet: skaldyr, grillet fisk, fjerkræ, sommerretter, fiskerillettes, eksotisk mad eller oste. Mængderabat afhængig af volumen: 120/300/600 flasker Serveringstemperatur: 8° Årgang: 2021 Druetype: Colombard Dyrkning: Økologisk Reference: Côtes de Gascogne...
Frankrig, Parnac
...Delikatesse og friskhed af frugten. En kjole af en rose, der stræber efter lilla billeder, som udtrykker en blanding af friskheden fra røde frugter, blødheden fra æble og pære samt syrligheden fra ribs i en fed og rund kontekst. Servering: frisk, 8 -10°C. Anbefalet ret: Som en aperitif med snacks, grillet kød, fisk, asiatisk køkken. Ideel om sommeren med salater af frugter og sæsonens grøntsager.
Frankrig, Grigny
...Den traditionelle hollandaise sauce er en varm emulsion af smør, æggeblommer og citron, og kan ledsage fisk, grøntsager og endda grillet kød. Lækkert med rødspættefileter, laks, torsk, muslinger, salsify, broccoli, blomkål, asparges, nye kartofler, kammuslinger osv. Også lækkert som garniture med en bouché à la reine.
Frankrig, Lys Haut Layon
...En hvidvin 100% Sauvignon, 100% sanser og 100% fornøjelser, det er det, der bedst opsummerer denne enkelttraubevin. Med 10 timers skindmaceration er denne vin en eksplosion af aromaer både i næsen og i munden, hvor dens smukke volumen kun overgås af dens friskhed og syrlige noter i finalen. Som aperitif står den alene, men den er den ideelle ledsager til skaldyr, østers og grillet fisk. Ren lykke at dele.
Spanien, Barcelona
...Kød af høj kvalitet. Fisk, skaldyr, grøntsager, alt grillet. Hjemmelavede forretter. Drikkevarer fra vores region og af høj kvalitet. Vi tilbyder en komplet service til dit bryllup. Lær os at kende.
Spanien, Murcia
...Det er ideelt at ledsage grillet kød, fisk og kartofler, tilberedt med olivenolie og hvidløg. Det er lavet med naturlige ingredienser, uden konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Det indeholder ikke allergener. Vægt: 140 gr...
Frankrig, Saint Ouen L'aumône
...Du vil elske dine cocktails lavet med passionsfrugt! Passionsfrugten, også kaldet grenadilla, er en lille tropisk bær på størrelse med et æg. Dens aromatiske kød indeholder mange små sorte frø, som er en meget god kilde til kostfibre. Nyd den i en salat med papaya, mango og ananas. Den passer også godt sammen med marcipan i en velkendt dessert, pavlova. I en salt version passer den ideelt til grillet fisk.
Frankrig, Levallois Perret
...Nigelle er et meget lille frø med en intens sort farve og uden duft. Anvendelser af nigellefrø i madlavning: Nigellefrøene drysses hele eller knuste over retten ved afslutningen af tilberedningen for at fremhæve smagen af bagte grøntsager, fisk, grillet kød eller ris. De er også perfekte til at forfine kolde saucer som mayonnaise eller en yoghurtsauce. Fordele ved nigellefrø: Fordøjelsesfremmende, carminativ, antispasmodisk, anthelmintisk…...
Frankrig, Ham
...Hele dildfrø høstes fra planten Anethum graveolens L. Dild er en meget værdsat krydderurt i madlavning for sin karakteristiske anis-smag. Dildfrø er særligt lækre som tilbehør til grillet eller røget fisk, friske oste, salater, grøntsager, kød, papilloter, saucer, kager, kompotter og marmelader. Deres anis-smag tilføjer en unik dimension til disse retter og giver dem et forfriskende præg. Opskriftidé: Grillet Laks med Dild Ingredienser: 4 laksefileter 2 spiseskefulde dildfrø Saft fra en citron Salt og peber efter smag 2 spiseskefulde olivenolie Reference:AR803824 Ean13:3760306803824...
Frankrig, Saint Cannat
...VINIFIKATION Direkte presning og gæring med temperaturkontrol – omrøring af gæren i slutningen af gæringen. SMAGNING Lys gul farve med grønne nuancer. I munden finder man aromaer af citrusfrugter (citron, pomelo) og dufte af planter (buksbom, jasmin). Perfekt som aperitif, til salater eller grillet fisk. Denne vin serveres ideelt mellem 8°C og 10°C.
Frankrig, Besancon
...I KØKKENET: En blanding af velsmagende krydderier, der kan bruges på alle slags fisk og til alle tilberedningsmetoder. Kan anvendes i marinader, i saucer eller som drys på grillet fisk. FORDELE Fremragende kilde til protein, rig på mineraler og vitamin D, fisken får mere smag og aroma med krydderiblandingen, som hver især bidrager med sine specifikke fordele.
Spanien, Santiago De Compostela
...Kompleks og aromatisk, gylden farve og medium syre. Accenter af grønne æbler og en fløjlsblød fornemmelse i munden. Passer perfekt til hvid fisk (grillet og røget), skaldyr, hvidt kød, vegetarisk mad, pasta, stegt kylling, fjerkræretter med flødesauce og lidt krydderi samt krydrede retter.
Italien, Maruggio
...Ideel som dressing, den passer godt til duftene og smagene fra det middelhavsinspirerede køkken og respekterer smagen af fødevarer. Den fremhæver de enkleste retter som bruschetta, salater og vinaigretter, og anbefales også til grillet kød, supper, gryderetter og bagt fisk. Det er en olie for alle, der ønsker at spise sundt og afbalanceret.
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - Brune sennepsfrø - Alkoholeddike - Havsalt - 20 % urter (basilikum, timian, rosmarin, merian, kørvel) - Vand Brugsanvisning: Går rigtig godt sammen med grillet kød og fisk. Pensl det på dine grillretter, stege og lammekølle for at bevare deres saftighed. Dette produkt fås også i en 100 g krukke.
...Høj kvalitet grill saltplader fås hos Himalaya Salt Shop Salz+Salz GmbH. Himalaya saltplader til madlavning: firkantede og runde, i forskellige størrelser velegnet til fisk, kød og grøntsager som grillplade, opvarmet i ovnen eller på kogepladen og grillet ved bordet som sushi-plade, dybfrosset De tilberedte retter bliver naturligt saltet med saltpladen. Som underlag ved bordet anbefales den praktiske saltpladeholder lavet af porcelænbelagt rustfrit stål.
Tyskland, Koblenz
...Hamp krydderiblanding Provence er velegnet til at krydre dampede grøntsager, grillet kød, fisk, saucer, pasta, ost, spreads og tomatretter.
Spanien, Zaragoza
...Ekstra jomfruolivenolie med en gennemsnitlig til høj frugtagtighed. Glat med en bitter og lav-mellem krydrethed, der minder om grøntsager, især tomater og figner, samt bananer og nødder. Fremragende til forretter med fisk og boletus, svampe, salater, bagt, kogt og grillet fisk. Delikate salater eller dem rige på smørsmag, saucer, bagværk, ost og rødt kød.
... at nyde rent, til pastaretter, pizza, grillet kød eller fisk, oliven, antipasti, pålæg… Vinhusets tip: Afslut en varm sommerdag på din terrasse med et glas rosé og beløn dig selv med lidt antipasti – sådan oplever du middelhavslivsstil direkte fra Pfalz. Vinifikation: Gæret i rustfrit stål, modnet i 4 måneder på gæren...
Spanien, Barcelona
Catering af kød, fisk, skaldyr og grillet grøntsager til bryllupper. Alt lavet friskt og i gæsternes synsfelt. Siden 1993.
... Catalonien. Maná 75 er en af de mest populære blandt de lokale for spansk mad, skaldyrsrestauranter og risretter. 80% af de faste kunder vender tilbage og har allerede smagt den sorte paella eller den bjergrige rispaella med butifarra negra og confiterede svinekoteletter, specialiteter fra vores kok. Derudover byder vores menu på grillet fisk, skaldyr og typiske forretter fra Catalonien, samt det kan ikke...
Spanien, Salobreña-Granada
Beliggende i havet. Frisk fisk og skaldyr. Sardinespyd, grillet blæksprutte. Leverandør til: restauranter, catering og madlevering, restauranter. Dagens menuer. Snacks.
Italien, Ravenna
Il Naif restaurant og pizzeria har altid været en af de bedste i Ravenna og tilbyder sine kunder en opmærksom og grundig service. Hos vores lokale kan du finde: Menukort med et bredt udvalg af fiske-specialiteter. Frisk fisk hver dag, blandet friturestegt fisk, blandet grillet fisk og rå fisk, skaldyr, porcini, trøfler, hjemmelavede pastaer, grillet kød, salater og grøntsager af alle slags. Pizzaer bagt i træovn. Pizzaer med Kamut, vi lægger særlig vægt på fedtfri madlavning og den rette balance mellem proteiner og kulhydrater. En ret menu til sportsfolk.
... for at bevare tekstur, aroma og smag af det friske produkt. Enkel tilberedning direkte i mikrobølgeovnen med et overraskende spektakulært resultat. Et andet stort referenceprodukt er de italienske peberfrugter i strimler. Kommer fra Murcia og Almería. Friturestegt på det ideelle tidspunkt uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler og ultrafrosset straks, hvilket bevarer aroma, tekstur og smag af det friske produkt. Små italienske peberfrugter friturestegt hele. De kan bruges som tilbehør til grillet kød og bagt fisk. Det er den ideelle måde at berige en ret på en økonomisk måde.
Storbritannien, Milford
... ML. Dyrket eksklusivt på en enkelt ejendom under de sneklædte toppe af Mount Hermon, er de indfødte Souri- og Baladi-oliven økologisk dyrket, håndplukket og koldpresset for at producere en lav syreindhold (<0,37%), lav peroxid (<3,98) overlegen ekstra jomfru olivenolie, rig på antioxidanter og sunde polyfenoler. Haramoun balancerer aromatisk frugtagtighed, bitterhed fra mandelskal og varm peber, og passer perfekt sammen med en frisk middelhavssalat eller grillet hvid fisk.
...Omgivet af bjerge og natur, med en bred variation af landskaber, der skaber et uovertruffen miljø for enhver fejring i Sierra de Madrid. Nyd vores restaurant og dit bryllup i Sierra de Madrid i vores uovertrufne omgivelser. Vore køkken er moderne og veltilberedt, med grillet kød og uden at glemme de bedste fisk og skaldyr, der kommer til vores marked. Som resultat finder vi et personligt præg i alle retter uden at miste de autentiske smage fra vores gryderetter.
Spanien, Zaragoza
Beliggende i centrum af den aragonesiske hovedstad finder du restauranten Bistro Juana, hvor du i en moderne, nutidig og rolig atmosfære kan nyde vores salater, kød og grillet fisk. Prøv vores erhvervsmenu eller romantiske menu. Kom forbi, vi venter på dig!
Italien, Alessandria
Antica Osteria di Rosa er en restaurant-pizzeria, der tilbyder typiske retter fra Valtellina og Milano (pizzoccheri, vildsvin), kød, fisk (friturestegt blandet, grillet, dorade, branzino), pizza og forretter med rejer, muslinger og vongole. Venlighed, seriøsitet og professionalisme er de tre hovedpiller, som vores familieejede virksomhed hviler på. Ikke kun kvalitetsretter lavet med udvalgte...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play