...Prosciutto di Parma DOP tilgængelig i forskellige modningsgrader. Produceret af låret fra en tung svin, født og opdrættet i Italien, fodret med kvalitetsfødevarer. Sødme og kvalitet gør denne skinke til en sjælden delikatesse. Tilgængelig i formater med knogle, udbenet Addobbo og udbenet Pressato.
Italien, MILANO
...Den 30 måneder lagrede "Zaurina" DOP Parma-skinke er et håndværksprodukt af høj kvalitet, ideelt for dem, der søger autentiske italienske charcuterier. Fremstillet med traditionelle metoder, tilbyder den en rig og intens smag, perfekt til gourmetforretter og raffinerede retter. Pakken med 2 stykker er ideel til engros salg, hvilket sikrer en tilstrækkelig forsyning til restauranter og...
Finland, Turku
...Forkæl dig selv med den autentiske smag af vores skiveskåret skinke, naturligt kurvet og professionelt skåret for din bekvemmelighed. Denne skinke er et bevis på vores dedikation til kvalitet, lavet af premium svineben og kurvet ved hjælp af traditionelle metoder. Den omhyggelige saltnings- og tørreproces sikrer en skinke med intense smagsnuancer og en perfekt tekstur, klar til at løfte ethvert måltid. Nyd den ægte smag af naturlig kurvning med hver skive.
... havets luft, der, før den når dalen, har stjålet balsamerne fra skovene i Appenninerne. Afhængigt af sæsonen åbnes vinduerne, og i ni måneder fortsætter det sådan. Derefter går vi ned i kælderen: konsortiet vil sætte den ducal krone på for at beskytte kvaliteten efter 12 måneder. For os er det ikke nok: vores skinke vil vente endnu længere, indtil den er 18-20 måneder gammel, når du vil opleve dens intense, dybe, nuancerede sødme, aldrig sukkerholdig.
Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generationer, tilbyder oste af høj kvalitet, både lagrede og friske. Vi er et referencepunkt for mange europæiske virksomheder, når det kommer til levering af ikke kun Parmigiano Reggiano lagret fra 12 måneder op til 60 måneder, men også af gedde- og fåreoste fra den italienske tradition. Vi leverer også typiske charcuterier som salami, fiocch...
Litauen, Bajorai, Vilniaus R.
...Prosciutto fra Parma er en lufttørret skinke, der produceres i provinsen Parma, i den nordlige del af Italien. Det er et traditionelt produkt med en lang historie, populært og berømt i Italien og andre steder. Prosciutto fra Parma er udelukkende produceret af italienske svin og modnet i mindst 24 måneder. Dette produkt har PDO (DOP) certificering.
Frankrig, Rungis Cedex
...EUROVOLAILLES er engrosser af italiensk skinke på Rungis-markedet. EUROVOLAILLES er specialist i Parma-skinke og San Daniele-skinke i Rungis. Engros salg af italiensk skinke på Rungis-markedet, rå skinke.
Italien, Langhirano
...Det er et mesterværk af naturen og mennesket. Det kommer fra godheden i dette land, fra respekten for en ren tradition, fra den håndværksmæssige visdom, der gør hver skinke til et mesterværk af italiensk smag. Kun italienske svineskinker, friskt kød, aldrig frosset, bearbejdet, plejet og modnet med en omhu, der er en eksklusiv arv fra dette land, dets tradition, dets luft og dets klima. Gennemsnitlig vægt: kg. 9.5-11 Stykker pr. Nakke: 2...
...E-handelsservice til salg af gastronomiske specialiteter fra Emilia Romagna, med den ægte emilianske smag, sendt med ekspreskurér over hele Europa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, traditionel balsamicoeddike, Lambrusco vine, Cotechino og Zampone fra Modena, Parma-skinke, Coppa di Canossa, Salame Canusino, kirsebærkonserves fra Vignola, Perler i balsamicoeddike, Savoret.
...Den bedste italienske lufttørrede skinke. Kun italiensk svinekød...
Tyskland, Waltenhofen
... indeholder denne tilsætningsstof, er ideelle til ekstreme termoformningsapplikationer og tilbyder pålidelig produktbeskyttelse. De bruges primært til emballering af røgede eller lufttørrede skinker som Black Forest skinke, Prosciutto Crudo, Parma skinke, Jamon Iberico eller Serrano skinke, men også til klassiske applikationer som emballering af spareribs eller knogler. Selv produkter, der er...
Italien, Guastalla
I Guastalla, mellem Reggio Emilia og Parma, forener en familieejet virksomhed de to bedste traditioner fra Emilia Romagna, den kulinariske kunst og ingeniørkompetence. Bertazzoni er arving til regionens gastronomiske arv, produkter som Parma-skinke, salami og mortadella, Parmigiano Reggiano og balsamicoeddike. Af denne grund bruger dem, der elsker at lave mad, Bertazzoni-køkkener og kogeplader, bygget med passion og ekspertise af køkkeneksperter.
Italien, Torino
... produktudvalg stammer fra en omhyggelig udvælgelse af producenter, der er særligt opmærksomme på kvaliteten af råvarerne, og spænder fra repræsentative og prestigefyldte mærker som Parma-skinke og Parmigiano Reggiano til mere almindelige produkter, der kan bringes til vores borde hver dag, samt nicheprodukter fra regionen, resultatet af en kontinuerlig søgen efter at genoplive gamle og glemte smagsoplevelser. PAMA tilbyder det mest omfattende udvalg af pølser og oste, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne gourmet.
Belgien, Liege
La Vielle Abbaye er specialist i fin charcuteri. De tilbyder et bredt udvalg af produkter: blodpølser, sambas, patéer, kalvehoved, skinker, pølser, kødbrød, salte, surkål, italienske specialiteter, gaumaiske, spanske, svineører, svinefødder, presset hoved, grøntsagsaspik, produkter til årets slutning (fyldt and, hvid blodpølse med valnødder, fyldt fjerkræ, fyldt perlehøne, sort blodpølse med æbler, fyldt pattegris, hvid blodpølse med rosiner eller kål,…), kødboller, chorizo, amerikansk filet, parma skinke, stegt roastbeef,…...
Italien, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte er en virksomhed, der distribuerer italienske fødevarer og drikkevarer. Inden for fødevaresektoren arbejder vi med markedsføring af produkter som: Oste: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola sød og stærk, røget scamorza, Caciocavallo Skinker: San Daniele skinke, Parma skinke, national skinke, mec skinke og skinke i blokform Generelt kød...
... 9001:2008; ISO 14001:2004 og EMAS-certificering; BRC- og IFS-certificering og flere andre. I dag udgør det italienske marked 95% af omsætningen, mens de resterende 5% er fordelt mellem de andre lande, vi eksporterer til: Europa, Rusland, USA, Japan, Mexico, Canada, Australien, Brasilien. Vores skinke, der er modnet i mindst 16/18 måneder, sælges med ben, udbenet eller skåret i beskyttende atmosfære.
Modning og handel - Typisk Parma-skinke - CE-godkendelse IT743L...
... delt op i to dele. På den ene side finder vi Anna og delikatesseforretningen med produkter fra Parma, såsom San Giovanni skinke og kogt skinke, produkter distribueret af Noi Di Parma som Gorgonzola og Taleggio. Fåre- og komælk oste fra Sardinien og regionale oste skåret i skiver samt friske ricottaer hver dag. På den anden side er der afdelingen for økologiske produkter uden palmeolie, til veganere, vegetarer, glutenfri for cøliakere, uden tilsat sukker og uden laktose. Regionale produkter fra Toscana og Ligurien som Bologni honning. Kom og besøg os i stort antal!
Italien, Sant'anastasia
import-eksport virksomhed for fødevarer og drikkevarer af alle slags, men uovertruffen især i leveringen af bøffelmozzarella, Parma-skinke, San Daniele, pasta, olie, vin, Lioness Paw vodka og den helt nye energidrik Ray Just Energy.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play