Italien, Radicofani
Produktion af Cacio di Pienza er en tradition med meget gamle rødder, som er blevet videregivet fra generation til generation frem til i dag. Mælkeproducenterne har samlet sig i Cooperativa di Cotignano og anvender og bevarer de typiske metoder til forarbejdning: indkøb af mælk med særlige aromaer givet af urter, der er typiske for græsmarkerne i Val d'Orcia, raffinerede modningsteknikker og især ...
Polen, Warszawa, Poland
...Cheese Analog, også kendt som imitation cheese eller ostealternativ, er en type osteprodukt, hvor al eller en del af mælke fedtet er erstattet med vegetabilsk fedt. Fremstillingsprocessen for Cheese Analog ligner den for almindelig ost og vælges ofte for sin omkostningseffektivitet og nemme produktion. Cheese Analog, der tilbydes af Foodcom S.A., er kendetegnet ved sin bløde tekstur, gode...
Schweiz, Lütisburg
Kalt Cheese Technology. Vi har ikke opfundet osten, men vi har perfektioneret dens fremstilling. Siden 1962 har vi udviklet og produceret maskiner og anlæg til mælkebehandling og fremstilling af kvalitetsost. Kalt har ikke opfundet osten, men vi har perfektioneret dens fremstilling. I mere end seks årtier har vi udviklet og produceret maskiner og anlæg til mælkebehandling og fremstilling af kvali...
Matchende produkter
Ostefremstiller
Ostefremstiller
Andre produkter
Kassettepresse
Kassettepresse

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play