Spanien, Guijuelo (salamanca)
... et indhold af oliesyre på mere end 56% og en langsom modningsproces i vores bedste granitkælder, under opsyn af vores skinkemestre, i mere end 48 måneders dedikation og engagement, har vi opnået, at hver af disse 300 stykker er et kunstværk og en gave til sanserne. Derudover giver vi vores "Premium Reserve" Skinke en QR-kode, hvorfra du kan få adgang til sporbarheden og egenskabsfilen for hvert stykke. SKU:628000 vægt:8 – 8.5 kg...
Italien, Martina Franca
...Capocollo di Martina Franca er en fin pølse, der er produceret efter en gammel håndværkstradition. Denne pølse er kendetegnet ved en krydret og aromatisk smag, opnået ved brug af vincotto pugliese og rygning med træ fra den middelhavsagtige vegetation. Capocollo er perfekt til at blive nydt alene eller som en del af et udvalg af pølser, ledsaget af lokale oste og vine. Dens håndværksmæssige forarbejdning og dens unikke smag gør den til et fremragende produkt inden for den pugliesiske gastronomi.
Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generationer, tilbyder oste af høj kvalitet, både lagrede og friske. Vi er et referencepunkt for mange europæiske virksomheder, når det kommer til levering af ikke kun Parmigiano Reggiano lagret fra 12 måneder op til 60 måneder, men også af gedde- og fåreoste fra den italienske tradition. Vi leverer også typiske charcuterier som salami, fiocch...
Spanien, Guijuelo
... for at tilpasse produktet til vores kunders behov (skinke med ben, benfri skinke, embutidos, frosset iberico svinekød og håndskårne produkter). På den anden side har FISAN samarbejdet med nogle af de mest prestigefyldte kokke fra Spanien, såsom Ricard Camarena (**Michelin), Diego Guerrero (**Michelin), Hermanos Torres (**Michelin) eller José Carlos Fuentes (*Michelin) blandt andre, som er det...
Belgien, Gavere
Breydel står for skinke og bacon, fremstillet af rent belgisk svinekød af højeste kvalitet. Håndlavet med de fineste krydderier og bagt i en traditionel ovn. Sådan garanterer vi dig den (h)æderlige Breydelsmag. Breydel ovnskinke og ovnbacon adskiller sig fra alle andre, fordi de stadig bages i en traditionel ovn i flere timer. Breydel stræber efter perfektion og har i september 2009 opnået et A...
... 9001:2008; ISO 14001:2004 og EMAS-certificering; BRC- og IFS-certificering og flere andre. I dag udgør det italienske marked 95% af omsætningen, mens de resterende 5% er fordelt mellem de andre lande, vi eksporterer til: Europa, Rusland, USA, Japan, Mexico, Canada, Australien, Brasilien. Vores skinke, der er modnet i mindst 16/18 måneder, sælges med ben, udbenet eller skåret i beskyttende atmosfære.
Italien, Scafati
... behandlingsmetoder. Følgende produktudvalg, der er tilgængeligt både for HoReCa og Delikatessen operatører, vil blive løbende opdateret med tilføjelsen af nye specialiteter, så vi kan tilbyde vores kunder et omfattende valg til at imødekomme deres specifikke markedsbehov: - Håndlavet Tør Pasta - Grillede og Syltede Grøntsager (også fra økologisk landbrug) - Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen - Mozzarella og Ricotta Ost (fra bøffel- eller komælk) - Koldskære (skinke, salami, speck, bacon, også aromatiseret) - Oliven og Olivenolie - Kapers - Fine Småkager (også af økologisk produktion)...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play