Schweiz, Langnau Im Emmental
...KASAG-eksperter er specialister i konstruktion af madlavningsapparater og industrielle madlavningsanlæg til fremstilling af syltetøj, marmelade, kompot og geleer. Vi er begejstrede for kombinationen af høje produktstandarder, særlige standarder for pektinforberedelse, optimal klumpethed af produkterne og korte proces tider. Vi tilpasser os hver kundes behov og bygger skræddersyede eller modulære systemer, der opfylder deres krav.
LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, beliggende i den maleriske region Jura, er specialiseret i at skabe lækre håndlavede konserveringer baseret på frugter og tilberedt efter traditionelle metoder. Vores konserveringer er fremstillet uden fructose, uden syre og uden kunstige konserveringsmidler for at bevare smagen af de gamle frugtforberedelser. De indeholder kun frugter og sukker. Vi tilbyder et bre...
HALAL EXPERTISE CERTIFICATION er en Halal-certificeringsstruktur baseret i Belgien og aktiv på hele det europæiske kontinent. Vi er specialiseret i certificering af Halal-produkter og -tjenester. Vi certificerer både store virksomheder og små virksomheder. Certificeringen af Halal begrænser sig ikke kun til fødevarer, men også til andre sektorer som kosmetik, emballage, kemikalier, kosttilskud og...
Frankrig, Ducy-Sainte-Marguerite
...Vores æblegeléer fremstilles ved at udvinde saften fra vores æbler, der kommer fra økologisk landbrug, efterfulgt af en simpel kogning. Pektin, der findes i frugterne, muliggør gelificeringen af produktet. Agar-agar forstærker også pektinens virkning. Vores geléer er pakket i glas på 310g. Bruttovægt: 535g Vægt af kassen med 12: 6,5kg...
Polen, Brzozów
... flad teskefuld agar til 1 kop væske. Agar opløses i en lille mængde koldt vand og tilsættes til kogende vand, og koges i et par minutter. Agar kan også bruges til at lave marmelade. Til 1,5 kg frugt og 500 g sukker skal der tilsættes 1-1,5 teskefulde agar.
...100% COTTON ECRU FINE C/14/17 Dens struktur muliggør produktion af marmelade, geleer og sirupper. Varmebestandig op til kogepunktet, maskinvaskbar, biologisk nedbrydelig. Dimensioner Stort model: 48x90cm Lille model: 25x50cm...
Tyrkiet, Istanbul
...Pastavaredekoration med forskellige aromatiske standard- og glitrende kolde geléer: Produkt: Kolde geléer Oprindelse: Tyrkiet Form: gelé Emballage: 7 kg spande x 4 = kasse GELÉVARIANTER (AROMER): Chokolade, karamel, neutral, hvid, jordbær, hindbær, blåbær, surkirsebær, appelsin, banan, citron, mango, ananas, kiwi, abrikos...
Frankrig, Auterive
... marmelade os til en exceptionelt lækker og smagfuld kulinarisk rejse. Kendt for sit høje indhold af fibre, vitaminer A og C samt beta-carotener, vil denne marmelade helt sikkert vække dine kræsne smagsløg med fine produkter med eksotiske og tropiske smagsnuancer. Samlet frugtkoncentration: 56% Ingredienser: Mango, sukker, citronsaft, bergamot, ingefær, geleringsmiddel: pektin Opbevaring: To år før åbning. Opbevares køligt efter åbning og bør spises hurtigt.
Spanien, Alcalá La Real
...Håndlavet gelé med ekstra jomfruolivenolie af høj kvalitet. En unik tekstur til at ledsage et traditionelt produkt fra middelhavskosten. 900 har formået at forvandle AOVE til et produkt, der ligner olivenolie-marmelade, som ikke efterlader nogen ligeglade. Ideel kombination af den søde smag og frugtagtige olivenolie, perfekt til søde retter, men også til salte.
Frankrig, Noyers Sur Jabron
...hindbær-, brombær-, blåbær-, solbær-, bitter appelsinmarmelade og gele,... Safranmarmelader: pære, abrikos, mirabelle, Blomstergele: hyldeblomst, akacie, mælkebøtteblomster...
Andre produkter
1 gram safran
1 gram safran
Frankrig, Nousty
...uden konserveringsmidler, farvestoffer eller kunstige aromaer. Vi tilbyder et bredt udvalg af håndlavede ekstra konfiturer, geleer og andre lækre søde sager, der er lavet på gammeldags manér, og som kombinerer en subtil blanding af traditionelle smagsvarianter med mange originaliteter.
Frankrig, Coufouleux
...Facetterede glas eller, mere almindeligt, syltetøjsglas repræsenterer et bredt udvalg af produkter i forskellige størrelser såsom 44, 200, 324 og 385 ml. Uanset om det er med jordbær, abrikos, brombær eller kvæde, er disse beholdere ideelle til emballering af syltetøj, marmelade, geleer osv. De kan også bruges som beholdere til honning, dragéer eller forskellige genstande (gaver). Disse glas er...
Frankrig, Soreze
...Konfektgryde i kobber 40 cm Tom Press. Uovertrufne syltetøj og geleer til hele familien. Fremstillet i et 2 mm tykt kobberark, er denne gryde med en diameter på 40 cm, en højde på 17 cm og en volumen på 12 liter robust og leder varmen perfekt. Den er udstyret med to hævede håndtag i støbejern for nem håndtering. Diameteren på bunden er 28 cm. Konfektgryden er kompatibel med alle varmekilder...
Tyskland, Garstedt
...Agar-Agar-pulver er hvidt til gullig-hvidt eller lys gelé. Styrken af gelen kan standardiseres ved tilsætning af dextrose og maltodextriner eller saccharose. Egenskaber: - termoreversibel - pH-stabil - varmebestandig op til 90 °C - gelérer efter afkøling - vegetarisk - egnet til en vegansk kost - egnet til en laktovegetabilsk kost - glutenfri - laktosefri - kosher, HALAL Anvendelser: - Is - Fyldninger til desserter - Marmelade - Geleer - Syltetøj - Frugt cocktails - Kageglasur - Fyldninger til bagværk og bagværk - Frugtko...
Martinique, Saint Joseph
...DENEL har vundet flere medaljer, førstepriser og andre priser for kvaliteten og originaliteten af sine produkter samt for sit teams håndværk. Kvaliteten og håndværket hos DENEL er officielt anerkendt og belønnet i flere år. Den mest kendte begivenhed er Concours Général Agricole, der afholdes under den Internationale Landbrugsmesse, som finder sted hvert år. De seneste priser, som DENEL har...
Italien, Capo D'orlando
... egenskaber. Den indeholder også vitaminerne B1 og B2, som stimulerer appetitten, væksten, fordøjelsen og forbedrer åndedrætssystemet. Derudover indeholder den beta-caroten, fibre og vitamin PP. Skallen indeholder limonen, en olie med en antioxidante effekt, der bekæmper frie radikaler. I KØKKEN Sicilianske bagere og ismagere bruger den i mange opskrifter, fra geléer til is, fra granita til juice, samt i likører og marmelade. NUTRITIONELLE OPLYSNINGER Den indeholder forskellige vitaminer fra C til B1 og B2 samt PP, beta-caroten og fibre.
Tyrkiet, Sakarya
... moderne fødevareemballageindustri kræver. Hovedanvendelser: Flødeost, fløde pålæg, geleer, juice, vand, mejeriprodukter, chokolade, honning, marmelade, smør, margarine, mayonnaise, saucer, budding, ketchup, kaffecreme og alle typer yoghurt.
I århundreder har sød salighed klostre været vogtere af mange hemmeligheder og fornøjelser. Således har også tyske ordenssøstre tilegnet sig en unik viden om fremstillingen af de fineste klosterlækkerier. Af modne frugter i økologisk kvalitet skabes der i omhyggeligt håndarbejde og efter traditionelle opskrifter himmelske fornøjelser - i form af marmelade, geleer, sirup og frugtnectar. DOSPA...
Storbritannien, Leicester
Tørret hibiscusblomst bruges primært til at lave en særlig type te, forfriskende drikke, medicinske formål og i produktionen af geléer, marmelade, frugtpuréer, sirupper og andre. Tørret hibiscusblomst kaldes også Zobo-blade i Nigeria, og i Egypten er hibiscus også kendt som karkade, rød te, rød sorrel, Jamaica sorrel, rosella, soborodo (Zobo), Karkadi, Roselle og sur te. Forfriskende smag...
Distribution af marmelade, frugtspread eller geleer som reklameartikler, gaver og giveaways. Skræddersyede etiketter. Private label og store mængder tilgængelige.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play