Litauen, Kaunas
...Kakaolie (også kendt som kakaomasse) er den grundlæggende ingrediens i fremstillingen af al chokolade. Det er det første produkt i flydende form, der kommer fra presningen af kakaonibs. Kakaolie er kilden til både kakaosmør og kakaopulver. Efter fermentering gennemgår kakaobønner en højtemperaturbehandling ved hjælp af en mikronizer, hvilket får skallen til at blive adskilt fra nibben. Derefter bliver kakaobønnerne brækket, og en vindsigte bruges til at fjerne skallen, så kun kakaonibsene samles. Efter ristning bliver nibsene malet og forarbejdet til kakaolie.
Litauen, Kaunas
...mælkekoncentrat, fløde, eddike, puré, chokolade, kakaomasse, øl, alkohol, brandy og spiritus. I kemiske tankskibe transporteres ikke-fødevarer, neutrale og kemisk farlige ADR-gods, rå vegetabilsk olie, animalsk fedt, fiskeolie, gødning, biodiesel, RME, ethanol, glycerol, melasse, mineralbaseret olie, brændstof, brugt olie, polyol, paraffin, affald, acetone, acetat, maling, syrer, lim, peroxid...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play