LA VENETA er en fødevarevirksomhed med base i Loreggia i provinsen Padova, som i mange år har spillet en aktiv rolle i distributionen af frugt- og grøntsagsprodukter af I. og IV. klasse. Virksomheden er familieejet og er i stand til at levere og markedsføre friske og sæsonbestemte produkter af høj kvalitet, der for det meste stammer fra de bedste italienske landbrug, hvilket garanterer sporbarhed ...
Italien, Milano
...Produceret i juli, er det en honning med en stærk personlighed, der har en tendens til at krystallisere. I flydende form har den en ravfarvet og lys nøddeagtig farve, og når den krystalliserer, får den en duft af tørrede svampe, lakrids, næsten røget. Aromaen er meget intens, vedholdende, minder om karamel og smagen af mou, som børnene sætter stor pris på. ABBINAMENTI Aromatisk sødemiddel til drikkevarer; beriger vinaigrette til at dressere blandede salater, passer godt til grøntsagsretter og retter med aromatiske eller medicinske urter, værd at prøve til at røre risotto.
Italien, Imperia
... produktet. Kombinationer Calvi Artiskokker i Ekstra Jomfruolie 180 g er ideelle som en forret, til at fylde kanapéer, eller som en tilbehør til hovedretter og til at berige generøse salater. Opbevaringsmetode Opbevares på et tørt og køligt sted, væk fra varmekilder. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet (+4°C) og forbruges inden for 5 dage. Kode: CARC 180...
Italien, Misano Adriatico
...Osten Pecorino Romano DOP Crosta Nera er et produkt af høj kvalitet og med kontrolleret oprindelse. Med sin sorte skorpe og sin intense, krydrede smag er den perfekt til at berige pastaretter, salater og forretter. Med en pakke på 3 kg er den ideel til restauranter og store familier.
Italien, Capo D'orlando
... kalium, calcium og fibre, som alle er essentielle næringsstoffer for vores krop. I KØKKEN I køkkenet kan clementinerne Primizie bruges på mange forskellige måder. De kan spises friske som snack, bruges til at lave juice eller marmelade, eller tilsættes salater og retter med kød eller fisk for et strejf af sødme. De er også en fremragende ingrediens til bagværk og desserter. NÆRINGSOPLYSNINGER Når det kommer til næringsværdier, er clementinerne Primizie lavt...
Italien, Campo San Martino
... plexiglas skydedøre på betjeningssiden - indbygget motor eller forberedt til fjernversion Opdag hvordan du kan gøre dine salater og kolde retter mere appetitlige. Område: -2°C/+7°C Belægning: INOX AISI 304 Gas: R290 Dimensioner (mm): 1780x800x H 940 Lukket - H 1270 Åben Dimensioner (mm): 1780x800x1365...
Italien, Pontecagnano Faiano
...Rig på vand og mineraler, giver en passende mængde fibre. Afhængigt af sorten kan bladene være enten lysegrønne eller mørkerøde. Smagen varierer afhængigt af farven: frisk og delikat i de grønne bladvarianter, tendende mod bitter i de røde bladvarianter. Baby leaf-varianter. Mulighed for brug til forberedelse af blandede salater. Tilgængelig i sorte kasser eller termoforseglet polystyren på 500 g og 1 kg.
Italien, Poncarale
...vi dyrker, høster, vasker og pakker salater...
Italien, Stazione Fondi-Fondi
...Der tilbydes dagligt et væld af salater og særlige grøntsager takket være de langvarige relationer, der er etableret med lokale producenter (Lazio-regionen) og specialiserede italienske leverandører. De lokale produktioner, der i øjeblikket er refereret, kan identificeres som glat escarole og endivie, salat, trocadero, canasta, valerian og rucola. Radicchio (i de røde og lange varianter) kommer direkte fra producenter i Veneto, Abruzzo og Lazio. Produkter leveres til kunden i forskellige typer emballage, og der håndteres årligt over 1.006.800 kg.
Italien, Città Di Castello
...Trøffelolie til pasta, saucer, salater, æg, kød og fisk. Vi arbejder også på en olie med 100% naturlige aromaer! Trøffelolie lavet med det bedste ekstra jomfruolivenolie. Brug kun et par dråber for at give en uforvekslelig smag til enhver ret: pasta, ris, kød, fyldte retter, omeletter, salater.
Italien, Mirabella Imbaccari
Macara ® er et fødevaremærke fra det indre Sicilien, i Mirabella Imbaccari, beliggende i Imachara godsets område i Catania-provinsen. Virksomheden skiller sig ud ved at bevare en stærk håndværksmæssig forarbejdning, med fokus på innovation og sikkerhed i hver fase af produktionscyklussen. At følge hele kæden, fra dyrkning på markerne, til høst, til forarbejdning, gør det muligt at garantere ægthe...
Italien, Trieste
... eller dekorationselement. Også stearinlys fungerer godt i en Weck krukke. Pakker pr. 12 stk. Tip: Kan også bruges som: Madkasse, lufttæt pakket, til varme eller kolde retter. Frugt eller salater. I et Weck glas tager du alt godt lukket med. Let at varme op, uden ubehagelige eftersmag.
... meget modstandsdygtige over for revner. Den gode balance mellem syrer og sukkerindhold fremhæver de smagsmæssige egenskaber ved denne tomat, der er rig på carotenoider (betacaroten og lycopen). Dens holdbarhed forbliver fremragende i efterhøstfasen, hvilket viser en fremragende holdbarhed. Den runde, glatte tomat, der er meget velsmagende og lækker med en fast pulp, er velegnet til bagning, men også til salater, på bruschetta, i tern på pizza eller til at lave en fremragende sauce. Pakning: 500 g, 5000, 6000...
Italien, Dorgali
... proteinindhold. Vores Ricotta Sarda er lækker at nyde alene, i skiver, eller som et fremragende supplement til friske grøntsager, som revet over tomater. Perfekt til at berige friske salater, pasta, risotto, bagte lasagner eller som en stjerneingrediens i tærter, er vores Ricotta Sarda en ægte kulinarisk skat, der inviterer til opdagelse af autentiske og ægte smagsoplevelser.
Italien, Forlì
...De mørke BIO hørfrø er rige på næringsstoffer, og derfor er de kendt som sundhedens frø. I køkkenet kan hørfrø bruges på mange forskellige måder. Da de er helt smagsneutrale, er de ideelle til at blive tilføjet til andre retter, som for eksempel til at berige salater eller som en grundingrediens i vegetarbøffer eller croquettes. De er også fremragende til at blive indarbejdet i søde eller salte...
Italien, Nave
...Foreslåede kombinationer Balsamicoeddike fra Modena er velegnet til salater, både kogte og rå grøntsager, grillet hvidt kød, kogt fisk, omeletter, pinzimoni, marinader. Kapacitet: 500 ml Kode: 03160 Kategori: Eddike Land: Italien Region: Emilia-Romagna...
Italien, Paterno'
...Uundgåelig ingrediens i det sicilianske køkken. CONSERVE CONTI producerer dem håndværksmæssigt, som i gamle dage, med den samme passion og erfaring. Ideelle til at berige salater, til at give smag til fiske-retter, men også til at lave fantasifulde pastasalater.
Italien, Crotone Kr
...Bearbejdningsprocesserne hos myiafood gør det muligt at bevare den aromatiske og afbalancerede profil af italienske citroner, der udelukkende er høstet i Calabria og Sicilien, og dermed overføre den uforvekslelige følelse af friskhed, nydelse og naturlighed fra disse citrusfrugter til vores kunder. Med Myiafood Citronsaft tilføjer du en perfekt og afbalanceret citrus-smag til drikkevarer, marinader til kød & fisk, skaldyr, salater og desserter! Format: 1lt...
Italien, Turin
... konserveringsmidler. PRODUKTBESKRIVELSE Ernæringsrig og alsidig, rødbeder tilfører en lækker jordagtig smag til både søde og salte kreationer. Tilgængelig i både økologisk og konventionel form, i skiver eller pulver, blander vores rødbeder sig med andre smage, mens de stadig skiller sig ud ved at give en smuk mørkerød farve, der eliminerer behovet for kunstig farvning. Bland frysetørrede rødbeder i salater, supper og salte saucer. Tilsæt rødbedepulver til smoothies og bagværk for et boost af superfood-næring og dyb, rig farve.
Italien, Lauro
... lækre opskrifter og salte retter. Du kan bruge dem i salater, i yoghurt, samt i tilberedningen af søde og salte bagværk. De er fremragende til morgenmad, for eksempel tilsat yoghurt, men også lækre at spise alene som snack. Endelig er de meget anvendt i bagværk: valget af desserter, der kan laves med mandler, er virkelig stort, da de er en af de grundlæggende ingredienser til fremstilling af småkager, kager og tærter.
Italien, Noci
...Stracciatella er en oste-specialitet typisk for produktionen i Apulien, bestående af bløde, håndtrukne strimler af trækost og fløde; denne specialitet kan bruges til at blive spist frisk eller som tilbehør til salater, forretter eller gourmetpizzaer uden behov for at blive krydret, takket være dens ekstremt mælkeagtige smag.
Italien, Campello Sul Clitunno
...er elsket ved bordet af de fleste smagsløg, også af børn. Perfekt rå på alle typer retter: salater, fisk, hvidt kød, bælgfrugtsupper, grøntsager. På stegt kød, skaldyrssalater, saucer og emulsioner. Ved tilberedning bruges den til at lave saucer, dips og friture.
...Ingredienser: sommer sort trøffel (tuber aestivum Vitt.) 70%, olivenolie, salt, aroma. Forslag: Ideel til hors d'oeuvres, omeletter, antipasti, pastaretter, risotto, hvide kødretter og salater. Også tilgængelig i 500 g format.
Italien, Giarre
...Pomodoro di Pachino DOP repræsenterer excellence inden for landbrugsproduktion i det sydøstlige Sicilien. En grøntsag med en sødlig smag og en intens rød farve, der er velegnet til alle typer madlavning, fra forretter til salater og saucer. DOP-mærket gør den unik og uforlignelig i smagen. Tilgængelig næsten hele året, men excellence opnås i sommersæsonen.
Italien, Palagonia
... retter, fra fisk til skaldyr, fra salater til frugtdesserter, samt til at lave is og friske drikke. Citronen anvendes også til terapeutiske formål i kampen mod kræft og reumatisme. En enkelt citron indeholder 35% af det daglige behov for vitamin C. Det er meget sandsynligt, at denne frugt har asiatiske, muligvis indiske, rødder; den blev introduceret til Middelhavet for omkring tusinde år siden af araberne. I dag er Sicilien en af de mest produktive regioner for citroner. Produktet er tilgængeligt næsten hele året.
Italien, Castelfidardo
...Frugtagtig ekstra jomfruolivenolie med dufte af moden oliven, der minder om den gule æble eller mandelens frugt. Den har en blød og delikat smag, mindre vedholdende end andre olier. Ideel til enhver ret; den passer især godt til retter af medium struktur som: orecchiette og cime di rape, favabønner og cikorie, hvide kødretter, dampet fisk, salater osv...
...Dalle Crepole sfogliate med polentadej har vi patenteret Crepolini sfogliati med polentadej, som tilberedes ved at skære Crepole i strimler på cirka 2 cm, og vi lægger dem til tørre i ovnen ved 280 grader dækket med groft salt. Der kommer en slags grissini ud, som kan knaske på når som helst i løbet af dagen, fremragende til aperitiffer, til at ledsage salater osv.
Italien, Roma
...Ingredienser: Ketchup (tomatkoncentrat 50%, vand, sukker, vineddike, salt, naturlige aromaer, fortykningsmidler: xanthangummi og guargummi), Sommertrøffel 3% (Tuber aestivum Vitt.), salt, aroma. Syre: Mælkesyre E270. Udløbsdato: 12 måneder. Brugsanvisning: Ideel til at krydre kød, kolde retter, kogt kød, salater. Sensoriske egenskaber: Udseende: kompakt creme Farve: rød Duft: typisk Smag...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play