...Tomatkoncentrat, også kendt som tomatextrakt, stammer fra opvarmet tomatjuice, hvorfra en vis mængde vand derefter fjernes. Mængden af vandudtrækning bestemmer tre forskellige typer koncentrat: enkelt koncentrat, dobbelt koncentrat og triplet koncentrat. Tomatkoncentrat har mange anvendelser i madlavning, især i langtidstilberedning af kød eller saucer. Koncentratet kan tilsættes direkte til...
... cirka 15-20 gram, har en lys rød farve, en afbalanceret smag og en lang holdbarhed. Smuk og indbydende til konsum, svarer datterino-tomaten meget godt til den nuværende markedstrend, nemlig kombinationen af visuel appel og en høj kvalitetsstandard for frugterne. Takket være sin sødme er datterino meget alsidig i køkkenet, da den er fremragende til at skabe forskellige lækre opskrifter: tomatkonserves, saucer eller som snack i hurtige forretter. Pakke: 200 g, 250 g, 300 g...
Italien, Rivoli
... sauce, der forener to virkelig specielle fødevarer, to superfoods: rødbeden er rig på B-vitaminer, folsyre og antioxidanter; granatæbleeddiken, som kan reducere fedt hos overvægtige, har et højt indhold af kalium, som er gavnligt for reguleringen af blodtryk og hjerteaktivitet. Den bruges som en almindelig ketchup til kødretter, især hvide, bløde oste, grøntsager, seitan og tofu. Men den excellerer i at krydre sushi-retter.
Italien, Palagonia
... mellem 6 og 12 %, eksklusive eventuelt tilsatte salte. Anvendes som en klar base til forberedelse af saucer eller til industriel forarbejdning.","Sacco asettico in Accoppiato alluminoplastico":"Aseptic pose i aluminium-plastik kombination","Caratteristiche:":"Egenskaber:","Imballo:":"Emballage:"}...
Italien, Trento
... øjeblikkelig opløselighed, for en unik og uforvekslelig smag. Ideel til fremragende bouillon, der også kan tilsættes supper eller saucer. For at opnå en behagelig økologisk grøntsagsbouillon, opløs 4g af Granulat Vegetale Bio Bauer (1 teske) i 250ml vand og lad det koge i et par minutter. Produktet kan tilsættes til maden (supper, minestrone, saucer, ragù, kød, fisk, risotto, æg osv.) under tilberedningen.
...Prunillo-puréen er fremstillet af den typiske tomat fra Puglia, som er dybt forankret i vores traditionsrige område. Den intense farve, den syrlige smag og den markante duft giver os en fremragende base i køkkenet til tilberedning af saucer både med kød og med fisk. Nettovægt 290 g.
Italien, Sant Antonio Abate
... virksomheden med de bedste italienske produkter, med en omhyggelig udvælgelse af kvalitet og konkurrencedygtige priser: Bælgfrugter og grøntsager på dåse, olivenolie og frøolie, industri pasta (spaghetti, penne, pennette... bronzetrukket pasta, gnocchi, lasagne), mozzarella fiordilatte og bufala, ristet kaffe, i bønner eller malet, Lavazza og Nespresso kompatible kapsler eller pods og mange typer saucer / tilbehør / forretter. Alt sammen i forskellige formater til detailhandel og catering.
Italien, Racale
...Agriturismoen strækker sig over 20 hektar, hvor der findes frugttræer, som vi udvinder vores marmelader fra: granatæbler, morbær, kaktusfigner, kvæder, hvide figner og fioroni-figner. Vi har brombærplanter og marker, hvor vi dyrker rapetoppe, forskellige tomatvarianter, peberkonserves, artiskokker, soltørrede tomater, auberginer og forberedelser som puréer, saucer, patéer og saucer. Vores pasta er også...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play