Italien, Radicofani
Produktion af Cacio di Pienza er en tradition med meget gamle rødder, som er blevet videregivet fra generation til generation frem til i dag. Mælkeproducenterne har samlet sig i Cooperativa di Cotignano og anvender og bevarer de typiske metoder til forarbejdning: indkøb af mælk med særlige aromaer givet af urter, der er typiske for græsmarkerne i Val d'Orcia, raffinerede modningsteknikker og især ...
Italien, Giuliano
...Farina "00", vand, surdej (naturlig gær lavet af hvedemel type 0 i pulverform, gær, maltekornmel), salt, solsikkeolie, olivenolie, tomat, mozzarella, ricotta, Tropea-løg, røde peberfrugter, auberginer, pecorino romano, ekstra jomfru olivenolie.
...Udvalg af pølser og oste fra den italienske tradition. 30 måneders lufttørret skinke, lumbafilet, rød hvidløgssalami og pecorino med sort trøffel, oliven, chili og komælk. Klar til at nyde som snack eller til aperitiffer med venner.
Italien, Schio
...Ciliegiolo... en anderledes vin fra Toscana. Visuelt intens rød, næsten uigennemsigtig, frugtagtig, med behagelige noter af kirsebærsyltetøj, moden brombær, let krydret, hvid tobak, sort peber som det primære. På ganen, omsluttende, afbalanceret, harmonisk, elegant og fin, rosende den silkeagtige tannin. En rigtig dejlig vin, som kan matches med pelsvildt, en overdådig vildsvin i salmi med polenta og lagrede oste, en lagret toskansk pecorino.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play