Italien, Serrenti
Vi er en virksomhed, der producerer, opbevarer og pakker typisk sardiske produkter. Takket være en kulinarisk tradition, der strækker sig over generationer, samt solen og det konstant milde klima, har vores produkter opnået en særlig aroma. Vores hovedkontor ligger i Serrenti, en lille by i provinsen Cagliari, hovedstaden på Sardinien, og i centrum af den frugtbare slette i Campidano. Efter at have bekræftet kvaliteten og smagen af vores produkter gennem mange års erfaring med produktion og salg, har vi besluttet at give alle muligheden for at nyde vores specialiteter.
Italien, Montella
...La Poliart s.r.l. begyndte sin aktivitet med produktion af forme og dekorative elementer til udendørs brug, og i dag, takket være den opnåede erfaring og forskningen i nye materialer, er man nået frem til en produktion af kagerester i henhold til den amerikanske tradition for det såkaldte "cake design". Baserne i ekspanderet polystyren udgør en god støtte, især når man ønsker at lave lagkager eller eksperimentere med sukkerpasta for dem, der ønsker at nærme sig denne type bagværk, som kræver passion, evne til at forme og modellere, håndværk og fantasi.
Italien, Selargius
Virksomheden EDHOMA slrs er en ung virksomhed med en erfaring opbygget inden for byggebranchen i tre generationer, som har et ry for høj kvalitet. Den er blevet skabt og udviklet med en forretningspolitik, der er knyttet til innovation, men samtidig til tradition og lokalområdet. Kvaliteten af materialerne, de fine finish og den højteknologi, der kombineres, sikrer realiseringen af innovative...
Italien, Niscemi
Vores families erfaring inden for landbruget er et produkt af en lang tradition, der har sine rødder i en fjern fortid og i årenes løb har resulteret i en fuldstændig dedikation til frugterne fra de generøse sicilianske jorde. Virksomheden blev grundlagt for mere end tredive år siden og har altid beskæftiget sig med engros handel med artiskokker. På få år har den haft en bemærkelsesværdig...
Italien, Montenero Di Bisaccia
... nødvendighed for arbejdet i marken. I løbet af årene er disse ejendomme blevet udvidet med køb af nye arealer, der er velegnede til etablering af vinmarker til kvalitetsproduktion. Deraf stammer overbevisningen om, at når tradition og lokal kultur forenes med ønsket om at levere fremragende resultater, kan der skabes et ægte styrkepunkt og en grundlæggende ressource for området. De middelmådige, let stenede jorde med en markant bakket beliggenhed ligger i Montenero og Guglionesi, hvilket sikrer, at deres afgrøder: olivenlunde, grøntsager, korn, samt unikke dufte og aromaer trives.
Italien, Cava De' Tirreni
Gulve og belægninger i henhold til den gamle vietri-tradition for hånddekoration...
Italien, Lucca
Vi er et handelsfirma beliggende i Toscana, der eksporterer og promoverer italienske kvalitetsvine i forskellige prisklasser på adskillige EU- og ikke-EU-markeder. Vores vine stammer fra små og mellemstore italienske virksomheder fra forskellige regioner i Italien (Veneto, Toscana, Friuli, Piemonte, Campania, Sicilien), som ikke arbejder for detailhandlen, og vi tilbyder en fremragende kvalitet til prisen. Vi leverer en superlativ service og garanterer, at vi tilbyder etiketter præget af en stor tradition og et nært forhold til det område, hvor vinene stammer fra.
Italien, Pontecagnano Faiano
Alle vores vinduer og døre, i PVC, træ-aluminium og træ, kan tilpasses og er designet ud fra jeres behov for at give jer en boligkomfort i total harmoni med jer selv. Hver enkelt ramme, som udtryk for en bestemt karakter og stil, ønsker at være et element af kontinuitet i hvert af jeres rum, i respekt for en tradition eller i jagten på innovation. Vore fagfolk vil støtte jer for at imødekomme jeres behov og levere et unikt, eksklusivt og bæredygtigt produkt, der er orienteret mod energibesparelse, økonomisk fordelagtigt og som sikrer jer den bedste velvære.
Umberto Fones er en virksomhed med en bemærkelsesværdig tradition inden for indretning og udstyr til fødevarer og drikkevarer, specialiseret i skræddersyede møbler til bagerier, barer, isbutikker og pizzerier, der spænder mellem teknologi og design og formår at optimere omkostninger, kvalitet og plads.
Italien, Niscemi
... stolte af at kunne tilbyde vores kunder mere end ti års erfaring inden for konstruktion af jern og limtræ. Vores interesseområder omfatter enhver type tag, helt op til konstruktion af hele bygninger i træ og jern, til både bolig- og erhvervsformål. Kvaliteten af vores arbejde er garanteret af tre ekstremt vigtige faktorer: tradition, professionalisme og teknologi. Tradition i den lange erfaring på...
Italien, Castiglioncello
... etablerede kunstnere inden for moderne og samtidskunst, hvilket fortsætter en familiær tradition med mange års erfaring, uden dog at overse de nye kunstneriske tendenser. De mest populære kunstretninger inkluderer popkunst, arte povera, kinetisk kunst, fluxus, visuel poesi, minimal kunst og samtidsfotografi. Galleria Oltremare er også udgiver af grafik af historisk anerkendte kunstnere inden for italiensk samtidskunst, såsom Ugo Nespolo, Antonio Possenti og Bruno Donzelli.
Italien, Santa Margherita Ligure
...L'Abergo Jolanda er et hotel i 3-stjernet kategori, centralt beliggende i det smukke landskab i Santa Margherita Ligure, kun 100 meter fra havet og midt imellem det charmerende Portofino og Rapallo. Hotellet er åbent hele året og tilbyder rolige og indbydende ophold i en absolut elegant atmosfære, præget af komfort, smag og tradition. Hotellet tilbyder gæsterne en natportier, værelser og suiter med satellit-tv samt restaurant og fitnesscenter. Det ligger ved en busstoppested og har personale, der taler tysk og japansk.
... bedste praksisser, der i løbet af over tres år er blevet etableret på vores kontor, er en garanti for effektivitet og kompetence. En juridisk tradition, der også er en arbejdsmetode præget af klarhed og korrekthed over for klienten. Et tilbud og en vurdering af gennemførlighed går altid forud for modtagelsen af det professionelle mandat. Vi taler og skriver flydende engelsk, fransk og spansk...
Italien, Valeggio Sul Mincio
Pastificio al Ponte producerer de traditionelle tortellini fra Valeggio sul Mincio. Den friske pasta fra Pastificio al Ponte bruges til at producere en række produkter, der henviser til den kulinariske tradition i Verona og Mantova: Klassiske kød-tortellini, Tortellini med lokal græskar, Tortellini med ricotta og spinat, Tortellini med ricotta og rød radicchio IGP.
Produktion af Børnesko Kvalitet og Tradition siden 1936...
Gulvlamper, bordlamper og pendellamper. Et følelsesmæssigt samspil mellem tradition og design. Unikke, håndlavede og tilpasselige stykker skabt af kunstneren Giuseppe Lorenzi. Lys skulpturer, der passer til ethvert sted.
... med at finde og distribuere lokale frugt- og grøntsagsprodukter på de internationale markeder, som kommer fra de smukke områder i Sicilien, hvor solen og kærligheden til en lang tradition gør, at disse produkter skiller sig ud med deres duft, smag, kvalitet og ægthed. Vores friske produkter dyrkes omhyggeligt og med kærlighed, hvilket sikrer, at vi altid kan tilbyde det bedste frugt, der findes i løbet af året, samtidig med at vi altid overholder de nationale og europæiske kvalitetsstandarder for frugt- og grøntsagsprodukter.
... besluttede han at følge i sin fars og onkels fodspor. I dag, med hjælp fra sin kone Simona, driver Riccardo Costenaro stolt caféen og konditoriet, hvor han med succes har eksperimenteret med opskrifter, der forener den toskanske og valtellinske sødme-tradition: berømt er hans "Buccellato", en typisk sødme med druer, hasselnødder, anis, mandler og valnødder, en eksklusiv opskrift, som han med...
Italien, San Valentino Torio
Virksomhedens førende inden for konfekture, med håndlavede produkter lavet af ægte og høj kvalitet ingredienser, der kombineres med traditionelle opskrifter fra bedstemor. Det brede udvalg af produkter omfatter: millefoglie, cantucci, te småkager, riccioloni, twill, lækre pétits fleurs, cocchini, og de uundgåelige søde sager fra den napolitanske tradition (mastaccioli, roccocò, babà, apolline...
Italien, volla
Vores firma producerer plexiglass-lamper til børneværelser baseret på en gammel tradition og håndværksmæssig dygtighed, også efter kundens design.
Italien, Bivona
Olivens olie fra Frantoio Ciccarello er fremstillet af sunde oliven, der plukkes i hånden direkte fra træerne, fra følgende sorter: Biancolilla, Nocellara del Belice og Cerasuola. Der kan desuden indgå en anden sort fra området, Giarraffa, i en mængde, der ikke overstiger 5%. Produktionsområdet strækker sig over det bjergrige område i Alto Agrigentino, som er præget af en dybt forankret tradition for olivenavl og en meget gammel praksis i produktionen af ekstra jomfru olivenolie.
Italien, Termini Imerese
... træer af Nocellara, Carolea og FS17. Når høsten begynder i midten af oktober, bliver olivenene presset inden for få timer for at sikre den højeste kvalitet. Således, efter mere end et halvt århundrede med tradition og fremragende olie solgt til møllen som et eftertragtet og meget efterspurgt produkt, besluttede virksomheden i 1997 at flaske olien og bringe den på markedet, hvilket garanterer de samme ægthedsegenskaber som tidligere. I 2009 omfavnede virksomheden økologisk dyrkning, hvilket igen viser følsomhed og opmærksomhed over for vores miljø.
Italien, Campo Ligure
...Produktion af sølvfiligran smykker, der er helt håndlavet i overensstemmelse med en tradition, der er blevet videregivet gennem generationer, med særlig fokus på design. Som i linjen af bruneret sølvfiligran "ETRUSKIA", hvor traditionen for teknikken smelter sammen med innovationen af former. Filigran fra Genova er bestemt en nicheproduktion, men kendetegnet ved en meget høj kvalitet af produkter, certificeret som made in Italy.
Italien, Nettuno
... berømt for kvaliteten af produkter som artiskokker, auberginer, olie, tomater og grøntsager generelt, der dyrkes i den landbrugs tradition, som har været med til at sikre kvaliteten af produkterne i hundredevis af år. Vore produkter kan ses på hjemmesiden www.mangiapontino.com sammen med vores prisliste til offentligheden.
Italien, Tocco Da Casauria
... behov, alt sammen med respekt for den mest autentiske abruzziske tradition. Vi fremstiller primært produkter fra den abruzziske tradition med kvalitetsråvarer. Vores produktion fokuserer på sprøde ferratelle, bløde og fyldt med chokolade eller Montepulciano-druemarmelade. Derudover laver vi sprøde cantuccini, strengt håndlavede mælkekager, savoiardi og bedstemorens småkager. Vi er blevet belønnet i Conad Adriatico showroom som de bedste produkter til stede.
Italien, Capaccio
...at de er i fuld modnings- og produktionsfase. I år har været et godt år både hvad angår mængde og kvalitet, hvilket er endnu vigtigere. Vores malingsmetoder overholder alle nationale og europæiske standarder, samtidig med at vi forbliver tro mod den århundredgamle tradition i området. Jeg personligt er en ung landmand og tror stærkt på denne mission, som er økonomisk, men jeg lever den med hele sjælen af en, der elsker sit land og dets vidunderlige produkter og kvalitet. Jeg håber, at min succes også kan blive en del af dem, der markedsfører vores fantastiske produkter.
Italien, Sciacca
Tryk etiketter i serigrafi på rulle, offset ark, direkte på objekter i tampografi, traditionel varm og relieftryk, samt digitaltryk til små, hastende oplag. Quartana har altid kombineret tradition og innovation for at følge med nutiden, uden at forsømme de traditionelle metoder, der har gjort det muligt at drive en årtier lang virksomhed med fremragende resultater, hvis værdier er baseret på...
Italien, Paterno
Den Lucanske Tradition...
Italien, Oliva Gessi
... generation. I dag opretholder Fratelli Ferrari stadig det samme engagement og den samme passion som tidligere i dyrkningen af vinstokke og produktionen af forskellige varianter af høj kvalitet vin. Tilstedeværelsen af ejeren i virksomheden muliggør, under hensyn til interpersonelle og professionelle relationer, et direkte og venligt forhold til kunderne. Vore vine fremstilles i dag med avancerede teknikker, resultatet af store investeringer, og tradition, fordi hele aktiviteten, fra vinmarkerne til kældrene, er rettet mod et produkt, der vil nå bordene i hele Italien.
Laboratorio di pasticceria Fraenz, der startede som et referencepunkt for napolitansk gastronomi, har med årene udviklet sig til forskellige grene af bagværk, såsom produktion af taralli på nationalt niveau. Udover salget af frisk bagværk, personlige kager og salte bagværk, har virksomheden udviklet en produktion af smørkager og taralli med svinefedt og peber, søde sager der er en del af den napolitanske tradition.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play