Italien, Caianello
... udviklet gennem mange års forskning og eksperimentering i samarbejde med eksperter i olivenolie, kokke og kulinariske kritikere med det eneste mål at skabe en fremragende olie, der kan forføre selv de mest kræsne og raffinerede smagsløg. Olie med meget lav syreindhold, koldpresset og velegnet til alle typer retter. Vore oliven høstes i første modenhed, hvilket forhindrer, at farven fra grøn...
Italien, Castelverano
Essens af Sicilien og Typiske Produkter: Oliven, Olivenolie fra Nocellara del Belice, Økologisk Honning, Vino Dop IGP, Oregano, Kapers, Passito Zibibbo fra Pantelleria, Marmelader og Konfitter, Sort Brød fra Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Frugt, Tørrede Tomater, Nubia Hvidløg, Patè Busiate, Salt fra Trapani, Amaro Selinunte. Alle lokale og traditionelle produkter af Kvalitet og Naturlig Smag.
Italien, Amelia
... til højere hygiejnestandarder gennem hele processen, mens høst og opbevaring sker ekstremt hurtigt for at undgå gæring og dermed fuldt bevare smagskvaliteterne. Den traditionelle pressemetode indebærer en temperatur over 26 °C, hvilket forhindrer skader på den phenoliske koncentration og fuldt ud bevarer den ernæringsmæssige værdi, samtidig med at frugtens ægthed og essensen af dens smag hæves...
...gryderetter, salater, supper. Dens typiske smag og intense aroma smages bedst ved at dyppe noget brød i den. Den ekstra jomfruolivenolie "OLIOTOLA", koldpresset fra oliven dyrket på Sicilien (Italien) og ufiltreret, er et 100% italiensk produkt. Høstsæsonen er fra oktober til november, olivenene plukkes i hånden og bringes straks til olivenmøllen og presses hver aften for at sikre en meget lav syreindhold og for at bevare alle dens værdifulde komponenter og dens karakteristiske smag, typisk for den sicilianske olie.
Italien, San Severo
...). ALLE KAN PARRES MED DRIKKE ELLER SOM APERITIV TIL ØL OG FINE VINER. PATITOKI ER ET NYT OG ORIGINALT PRODUKT, DER FORENE KVALITET OG BEKVEMMELIGHED, MED SIN HÅNDVÆRKSMADE OG EN UNIK SMAG, DA DE ER KRYDRET. DER FINDES FORSKELLIGE FORMATER: 120 GRAM TIL SALG I DETAIL ELLER ENGROS, 250 GRAM FAMILIEPAKKE, 500 GRAM TIL BARER OG APERITIVER. DU KAN FINDE VORES ANMELDELSE PÅ GIALLO ZAFFERANO, ONLINE SALG PÅ BEERPORT ITALIA, BESØG VORES FACEBOOK- OG INSTAGRAMSIDE. DU KAN KONTAKTE OS PÅ NUMMERET 392/6479981 OG SPØRGE EFTER TERESA PASQUANDREA, EJER AF VIRKSOMHEDEN.
Italien, Torremaggiore
... hele verden for at gøre denne monocultivar olie, med unikke organoleptiske egenskaber, kendt for alle entusiaster og ikke-entusiaster af ekstra jomfru olivenolie. Virksomhedens mål er at gøre de store fordele ved vores oliven, især Peranzana kultivaren, kendt for dem, der ikke er så erfarne inden for området. Produktionen finder sted i Nordpuglia, i Alta Daunia, nærmere bestemt i Torremaggiore i...
Italien, Montesarchio
... jomfruolivenolie, helt Made in Italy, opnået ved hjælp af avanceret udstyr, der reducerer opbevaringstiden for oliven og produktionstiden og gør det muligt at bevare og fremhæve dens organoleptiske egenskaber: en ekstra jomfruolivenolie med en unik smag! Takket være de iværksætterevner, produceres der i dag olie til alle behov, fra 100% italiensk EVO til økologisk olie, olivenolie og fællesskabsolie. DE GREGORIO producerer både for egen regning og for private mærker, og i 2016 begyndte de også at producere skønhedsprodukter og kropsplejeprodukter, stadig under mærket De Gregorio.
Italien, Montesano Sulla Marcellana
... stadig er den bedste kok, og traditionen den bedste inspiration. Derfor finder du i deres olivenolie-bottles de typiske produkter fra Cilento, der er tilberedt efter opskrifterne fra Middelhavskosten. Deres typiske campanske produkter, der er konserveret i olie, eddike og saltlage, er specialiteter med en raffineret smag, men som kan nydes uden formaliteter. Marmelader, saucer, konserver, dressinger...
Italien, Roma
Fra de århundrede gamle oliventræer i marker, dyrket uden nogen kemisk behandling, udvindes vores koldpressede ekstra jomfruolivenolie med håndværksmæssige produktionsmetoder, i respekt for traditionen og de mest innovative kvalitetsstandarder. Høsten af oliven sker faktisk på det rette modningstidspunkt. Derefter, inden for to timer, påbegyndes malingen. På denne måde bevarer olien alle sine næringsstoffer, såsom polyfenoler og andre naturlige antioxidanter, som til sidst giver olien den karakteristiske smag af den nyplukkede grønne oliven.
Italien, Belmonte Mezzagno
Økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Sicilien. Oliosa er en ung virksomhed, der specialiserer sig i salg og distribution af ekstra jomfru olivenolie fra Sicilien, produceret og tappet i provinsen Palermo. En økologisk olie uden spor af pesticider eller andre skadelige stoffer, opnået ved koldpresning af sicilianske oliven, med en intens duft og en markant smag, tappet i størrelserne 750-500-250-100 ml, også tilgængelig i varianter smagt til med hvidløg, chili, basilikum, citron, salvie, rosmarin og oregano.
... det traditionelle system med møller og en enkelt koldpresning. Den ekstra jomfru, der opnås, har ikke kun en meget lav syreindhold, men er også duftende, rig på aromaer og har en karakteristisk frugtagtig smag: en ægte presse af oliven! Landbrugsvirksomheden Le Farnie er certificeret som en økologisk virksomhed (ccpb) EMBALLAGE: DÅSE på liter 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25; FLASKE i mørkt glas på liter 0,25 og 0,75; KRUKKE i glaseret og håndmalet ler på liter 4; 0,75; 0,25. Der tilbydes hjemlevering i Italien og Europa. Fuldstændig prisliste findes på hjemmesiden www.agriturismolefarnie.it...
Italien, Campobello Di Mazara
... fra malingen af sunde, hele oliven, der endnu ikke er modne, indsamlet fra de bedste olivenlunde, hvoraf nogle drives direkte af virksomheden. Der er lagt særlig vægt på de vigtige operationer med indsamling, transport og maling, som strengt udføres koldt i virksomhedens mølle inden for 24 timer efter indsamling, hvilket resulterer i et produkt med en høj frugtagtig smag og meget lav olieaciditet. Den olie, der opnås, bliver efter en periode med naturlig sedimentering i rustfrie ståltanke uden ilt, pakket lige før afsendelse.
Italien, Carpignano Salentino
... ægthed, kvalitet og smag, der er karakteristisk for et "Land", der er brændt af solen, blæst af vinden, kærkommet af havet og beruset af de intense dufte fra den "Middelhavske Macchia", der omgiver det. Den blev grundlagt i Salento, Italiens yderste spids, et område rigt på livskraft, der fra "Støvles hæl" synes at blive mere og mere til "Europas port". Den blev grundlagt i Otranto, en by med tusinde ansigtstræk og tusinde farver, et mosaik af traditioner og kulturer, der er kommet fra alle dele af Middelhavet. Ligesom oliven.
Italien, santa maria la carità
Vores virksomhed blev grundlagt i 1980 med salg af oliven til lokale markeder. Efter et par årtier begyndte vi at sælge til delikatesseforretninger og restauranter. I 2000 øgede vi vores salg ved også at levere til grossister og kædesupermarkeder. Vi mener, at vores succes på markedet skyldes den passion og opmærksomhed, vi lægger i at købe og bearbejde oliven. På trods af dette vil vi ikke begrænse os i at finde nye metoder til bedst muligt at tilfredsstille vores kunders smag og til kontinuerligt at forbedre vores produkter.
Italien, Caltabellotta
... mandler uden skal i forskellige vakuumpakninger. Vores olie stammer fra presningen af Biancolilla-oliven fra Caltabellotta (Biancolilla-kultivaren er hjemmehørende i Caltabellotta), som giver den den karakteristiske grønne farve med gyldne nuancer og dens naturlige, uklare udseende. Den værdsættes for sin fremragende, fyldige og runde smag af grøn oliven med en let bitter og krydret eftersmag. Derudover har den en intens og afbalanceret frugtagtig smag med noter af mandler.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play