Italien, Catania
...Olien "Prezioso" stammer fra en særlig olivensort, "Nocellara Etnea", der næsten udelukkende dyrkes på skråningerne af Etna. Oliven, der kommer fra økologisk landbrug, høstes manuelt inden november, når de stadig er grønne, hvilket ofrer udbyttet for at opnå en olie med en mere frugtagtig smag. Presningen, der udføres inden for 6/12 timer efter høsten, foretages af en oliemølle, der udover at...
Italien, Salerno
...Baccala' friskarbejdet samme dag og marineret i vineddike. Forpakket i blandet olie, 20% ekstra jomfru olivenolie, 80% solsikkeolie med friske aromaer, oliven, kapers og soltørrede tomater. Baccala' (Gadus Morhua), (FAO ZONE 27), 80% solsikkeolie, 20% ekstra jomfru olivenolie, eddike, antioxidant, smagsforstærker, aroma, salt, naturlige aromaer. Virksomheden opererer i overensstemmelse med...
Italien, Acicastello
...Udvalgte produkter af høj kvalitet, dyrket på traditionel vis uden kemikalier, krydret med ekstra jomfruolivenolie fra Sicilien. Vi kan tilbyde konserver i olie som: cherrytomater fra Pachino, artiskokker, auberginer, sorte oliven, artiskokpaté, sort olivenpaté, peberfrugter,...
Italien, Sciacca
...1100 landbrug virksomheder forenet i en Producentorganisation for ekstra jomfru olivenolie. Nocerbia: et produkt, der kun er fremstillet med oliven fra de producerende medlemmer, på marker beliggende i provinsen Agrigento, nemlig i Sciacca, Caltabellotta og Menfi. Nocerbia er en EVO, der ikke har noget at skjule!
Italien, Sassello
...sprøde fyldte chili peberfrugter (med tuncreme) i ekstra jomfru olivenolie, sprøde chili peberfrugter i olivenolie med ansjoser, kapers og oliven, arrangerede tørrede tomater i olivenolie, bittersøde løg, grillede små løg i olivenolie, små løg med Modena balsamicoeddike I.G.P., sprøde sardiniske artiskokker i olivenolie, grillede auberginer i olivenolie, peberfrugter med trøffel, blandede hors d'oeuvre i olivenolie, ostecreme smeltet med trøffel, olivenpaté med trøffel, trøffelcreme,...
Italien, S.spirito Di Bari
...Produktionområde for oliven S.Spirito di Bari (ms.l.m78) Monokultur Coratina-olier kendetegnet ved et middel-intensivt niveau af frugtighed, bitterhed og krydrethed, med en dominerende duft af frisk mandel og lette fornemmelser af græs/blade og artiskok.
Italien, Corsano
...Salg af økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Salento, produceret af Nociara- og Cellina-oliven, koldpresset. Certificeret økologisk ekstra jomfruolie.
...Navnet stammer fra Capone, som dengang var let at finde i de sicilianske køkkener på grund af sin overflod. Capone blev serveret sammen med tomat og aubergine. I begyndelsen af det forrige århundrede blev retten en del af den folkelige madtradition, og capone blev erstattet med andre grøntsager. Grøntsagerne, omhyggeligt udvalgt, bliver friturestegt separat og derefter tilberedt med en særlig tomatsauce. Ingredienser: Friteret aubergine i tern 37%, tomatsauce, solsikkeolie, ekstra jomfru olivenolie, løg, selleri, oliven, kapers, sukker, naturlige aromaer, eddike.
...Delvist bagt frosset bagværk. Fyldt med ekstra jomfru olivenolie, grønne oliven og salt. Firkantet form.
Italien, Roccadaspide
...Specialtilbud på pakke med 12 flasker til kun 89€ Flaske olie 75 cl PRODUKTBESKRIVELSE: Den økologiske ekstra jomfruolivenolie La Mortella er fremstillet direkte af økologiske oliven fra dyrkninger i Cilento og udelukkende ved mekaniske metoder. Den har en maksimal syreindhold i form af oliesyre på 0,24%. INDIKATIVE ANALYSEVÆRDIER: Syreindhold i oliesyre: 0,24%; Forurening: 0%; K270: 0,24; K232...
Italien, Roma
...Ingredienser: Dyrkede svampe (Agaricus bisporus), ekstra jomfru olivenolie, solsikkeolie, sorte oliven, sommertrøffel 1% (Tuber aestivum Vitt.), aroma, salt. Udløbsdato: 36 måneder. Brugsanvisning: Ideel som krydderi til crostini og fyld til forretter, hovedretter, omeletter og som base for alle retter med trøffel. Allergener: Produktet indeholder ikke allergifremkaldende stoffer eller...
Italien, Biancavilla
...OLIO Extra Vergine D'OLIVA Vinder af den Internationale Konkurrence "Olio Capitale" 2014 Landbrugsvirksomheden CASTRO producerer ekstra jomfru olivenolie. Siden 2004 har de begyndt at købe små landbrugsarealer og omdanne dem til nye plantager af "Uliveti Nocellara dell’Etna". En ung virksomhed med et meget ambitiøst produktionsprogram, der sigter mod fremtiden, mens den bevarer traditionen...
Italien, Vasto
Salg af ekstra jomfru olivenolie og Leccino-oliven produceret i Abruzzo.
Italien, Roma
Ellenikà er eksklusiv importør af de bedste græske specialiteter: ekstra jomfru olivenolie og oliven; karakteristiske vine; specialiteter som dolmadakia, vinstokke og Agourida (Agresto); typiske småkager som kourabiedes og melo makarona; karakteristiske likører som ouzo, mastika, tentoura og tsipouro; honning fra Kreta og tørrede figner. Ellenikà er dedikeret til at sprede kendskabet til græske...
... producerer 100% italiensk ekstra jomfruolivenolie med mekanisk behandling og i en kontinuerlig koldpresset oliemølle. Når behandlingen af den ekstra jomfru er færdig, begynder vi behandlingen af den aromatiserede olie med oliven og friske frugter direkte i oliemøllen. Økologisk drift. Sporbarhed og økologisk certificering.
Il Vecchio Frantoio Pace producerer ekstra jomfru olivenolie siden 1910, ved at bruge oliven fra typiske sorter fra Puglia. Den olivenolie-tradition, der findes i Puglia, resulterer i en olie af høj kvalitet, produceret med den traditionelle metode for koldpresning. I dag, i den tredje generation, udvinder familien Pace saften fra oliven med den gamle metode for malning og presning, hvilket...
Italien, Torremaggiore
... hele verden for at gøre denne monocultivar olie, med unikke organoleptiske egenskaber, kendt for alle entusiaster og ikke-entusiaster af ekstra jomfru olivenolie. Virksomhedens mål er at gøre de store fordele ved vores oliven, især Peranzana kultivaren, kendt for dem, der ikke er så erfarne inden for området. Produktionen finder sted i Nordpuglia, i Alta Daunia, nærmere bestemt i Torremaggiore i...
Italien, Grumo Appula
..." olivenolie "intensivt grønt frugtagtig". Det samlede antal phenolforbindelser og α-tocopherol er højest i de unge, grønne oliven, som vi bearbejder. Dermed bidrager olier, der er fremstillet af disse oliven, væsentligt til optagelsen af olivenolie-polyfenoler. Vores økologiske ekstra jomfru olivenolie finder sin oprindelse i Apulien (Italiens hæl) på plantager, der ligger mellem havet og nationalparken "Høje Murgia", og som har været drevet af vores familie i 5 generationer.
Produktion af højkvalitets ekstra jomfru olivenolie fra italienske oliven.
Olivensolje Ekstra Jomfru Økologisk produceret udelukkende af oliven dyrket på Serrarossa gården. Spis Sundt og Naturligt. Håndværksolie fra Møllen. At vælge en økologisk ekstra jomfruolie af 100% italiensk oprindelse betyder at støtte lokale producenter, økonomien i dit område, og især at vælge et sundt og certificeret produkt. Vi producerer den økologiske ekstra jomfruolivenolie på vores mølle...
Italien, Belmonte Mezzagno
Økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Sicilien. Oliosa er en ung virksomhed, der specialiserer sig i salg og distribution af ekstra jomfru olivenolie fra Sicilien, produceret og tappet i provinsen Palermo. En økologisk olie uden spor af pesticider eller andre skadelige stoffer, opnået ved koldpresning af sicilianske oliven, med en intens duft og en markant smag, tappet i størrelserne 750-500-250-100 ml, også tilgængelig i varianter smagt til med hvidløg, chili, basilikum, citron, salvie, rosmarin og oregano.
Italien, Canosa Di Puglia
PRODUKTION AF ITALIENSK EKSTRA JOMFRU OLIE Produceret af oliven i det nordlige Puglia, Italien, fra typiske lokale sorter: Coratina, Leccino, Peranzana med højt polyphenolindhold.
Italien, dolcedo
Oleificio håndværk beliggende i den yderste vestlige del af Ligurien. Stort udvalg af typiske produkter som marmelader, pesto, tun, olivenolie og ekstra jomfru olivenolie af høj kvalitet fra Taggiasca. Mange patéer af oliven, artiskokker, tomater, peberfrugter, svampe, valnødder, nødder og porcini, og naturligvis pesto alla genovese, pesto alla salvia, pesto arrabbiato, pesto alle ortiche og...
...organisk gødning med nedpløjning af den dyrkede favabean mellem rækkerne og reducerede behandlinger i økologisk landbrug, er grundlaget for vores innovative arbejde. De produkter, der opnås, er: Vin, Ekstra jomfru olivenolie, Honning, Marmelader af appelsiner, citroner og mandariner, Paté af tørrede tomater, artiskokker, sorte oliven og grønne oliven, Krydderier med oregano, rosmarin, citron, appelsin og hvidløg baseret på ekstra jomfru olivenolie. Montalbano Landbrug er en virksomhed, der har været til stede i generationer, i et område med store potentialer.
Azienda Agricola Giovanni Bisceglia, Ekstra Jomfru Olivenolie Gargano, Caciocavallo, Oregano, Salg af Honning, salg af Limoncino, Kapers, Pugliese olie, Gargano oliven, ekstra jomfru olivenolie Gargano, økologisk DOP olie Gargano, ekstra jomfru olie Puglia, salg af typiske produkter fra Puglia, typiske produkter fra Gargano, salg af olie, online salg af typiske produkter fra Puglia, ernæring, middelhavsdiet, olieproduktion, toskansk olie, Caciocavallo Podolico, olie på dåse...
VORES VIRKSOMHED FORVANDLER OLIVEN FRA VARIETETERNE OGLIAROLA BARESE OG CORATINA, DER ER PRODUSERET OG DREVET I OMRÅDET TORITTO (BA), OG PRODUCERER UNFILTERET EKSTRA JOMFRU OLIE.
...Landbruget Tota er specialiseret i produktion og handel med oliven til olie, ekstra jomfruolivenolie. De oliven, der produceres og handles af virksomheden, er som følger: CORATINA - PERANZANA - CAROLEA - LECCINO - OGLIAROLA - PENDOLINO - FRANTOIO - CORATINA - "Vi tilbyder også økologiske oliven". NØDDER FRA SANSA: et naturligt produkt, der kun stammer fra den mekaniske behandling af jomfru-sansa...
Italien, Bivona
Olivens olie fra Frantoio Ciccarello er fremstillet af sunde oliven, der plukkes i hånden direkte fra træerne, fra følgende sorter: Biancolilla, Nocellara del Belice og Cerasuola. Der kan desuden indgå en anden sort fra området, Giarraffa, i en mængde, der ikke overstiger 5%. Produktionsområdet strækker sig over det bjergrige område i Alto Agrigentino, som er præget af en dybt forankret tradition for olivenavl og en meget gammel praksis i produktionen af ekstra jomfru olivenolie.
Italien, Fivizzano
Frantoio, behandling af oliven for egen og tredjeparts regning, salg af ekstra jomfru olivenolie og virksomhedens landbrugsprodukter, mel, oliven til olie og i saltlage, online salg med levering i hele Italien og Europa.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play