Italien, Salerno
...Baccala' friskarbejdet samme dag og marineret i vineddike. Forpakket i blandet olie, 20% ekstra jomfru olivenolie, 80% solsikkeolie med friske aromaer, oliven, kapers og soltørrede tomater. Baccala' (Gadus Morhua), (FAO ZONE 27), 80% solsikkeolie, 20% ekstra jomfru olivenolie, eddike, antioxidant, smagsforstærker, aroma, salt, naturlige aromaer. Virksomheden opererer i overensstemmelse med...
Italien, Amelia
...Over det beskyttede område kendt som "olievejen" i Umbrien, på de bølgende Amerini-bakker, dyrkes vores oliven. Vi udvinder vores olie FenOlio udelukkende fra vores egne oliven. Olie er rig på polyfenoler, kraftfulde naturlige antioxidanter med høje niveauer af vitamin E, der kan modvirke de skadelige virkninger af frie radikaler. Kvaliteten af FenOlio kendetegnes ikke blot ved det lave...
Italien, Marciano Della Chiana
... afbalanceret bitterhed og krydrethed, anbefales den til at dryppe over enhver ret lavet med ingredienser af høj kvalitet. Format: 500 ml. Ingredienser: 100% italiensk ekstra jomfru olivenolie. Olivenvarianter: Moraiolo, Arbequina Toscana. Udvinding metode: Koldpresning. Høstsæson: 19. oktober. Høstmetode: Primært mekaniseret. Frugtagtig: Intens. Opbevaringsmetode: Opbevares på et køligt og tørt sted, beskyttet mod lys og varme.
Italien, Sassello
...sprøde fyldte chili peberfrugter (med tuncreme) i ekstra jomfru olivenolie, sprøde chili peberfrugter i olivenolie med ansjoser, kapers og oliven, arrangerede tørrede tomater i olivenolie, bittersøde løg, grillede små løg i olivenolie, små løg med Modena balsamicoeddike I.G.P., sprøde sardiniske artiskokker i olivenolie, grillede auberginer i olivenolie, peberfrugter med trøffel, blandede hors d'oeuvre i olivenolie, ostecreme smeltet med trøffel, olivenpaté med trøffel, trøffelcreme,...
Italien, Corsano
...Salg af økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Salento, produceret af Nociara- og Cellina-oliven, koldpresset. Certificeret økologisk ekstra jomfruolie.
Italien, Caccamo
...Økologisk Koldpresset Ekstra Jomfru Olivenolie IGP Sicilien...
Italien, Castelfidardo
...Frugtagtig ekstra jomfruolivenolie med dufte af moden oliven, der minder om den gule æble eller mandelens frugt. Den har en blød og delikat smag, mindre vedholdende end andre olier. Ideel til enhver ret; den passer især godt til retter af medium struktur som: orecchiette og cime di rape, favabønner og cikorie, hvide kødretter, dampet fisk, salater osv...
Italien, Catania
...Olien "Prezioso" stammer fra en særlig olivensort, "Nocellara Etnea", der næsten udelukkende dyrkes på skråningerne af Etna. Oliven, der kommer fra økologisk landbrug, høstes manuelt inden november, når de stadig er grønne, hvilket ofrer udbyttet for at opnå en olie med en mere frugtagtig smag. Presningen, der udføres inden for 6/12 timer efter høsten, foretages af en oliemølle, der udover at...
...Navnet stammer fra Capone, som dengang var let at finde i de sicilianske køkkener på grund af sin overflod. Capone blev serveret sammen med tomat og aubergine. I begyndelsen af det forrige århundrede blev retten en del af den folkelige madtradition, og capone blev erstattet med andre grøntsager. Grøntsagerne, omhyggeligt udvalgt, bliver friturestegt separat og derefter tilberedt med en særlig tomatsauce. Ingredienser: Friteret aubergine i tern 37%, tomatsauce, solsikkeolie, ekstra jomfru olivenolie, løg, selleri, oliven, kapers, sukker, naturlige aromaer, eddike.
...Delvist bagt frosset bagværk. Fyldt med ekstra jomfru olivenolie, grønne oliven og salt. Firkantet form.
Italien, Acicastello
...Udvalgte produkter af høj kvalitet, dyrket på traditionel vis uden kemikalier, krydret med ekstra jomfruolivenolie fra Sicilien. Vi kan tilbyde konserver i olie som: cherrytomater fra Pachino, artiskokker, auberginer, sorte oliven, artiskokpaté, sort olivenpaté, peberfrugter,...
Italien, S.spirito Di Bari
...Produktionområde for oliven S.Spirito di Bari (ms.l.m78) Monokultur Coratina-olier kendetegnet ved et middel-intensivt niveau af frugtighed, bitterhed og krydrethed, med en dominerende duft af frisk mandel og lette fornemmelser af græs/blade og artiskok.
Italien, Roma
...Ingredienser: Dyrkede svampe (Agaricus bisporus), ekstra jomfru olivenolie, solsikkeolie, sorte oliven, sommertrøffel 1% (Tuber aestivum Vitt.), aroma, salt. Udløbsdato: 36 måneder. Brugsanvisning: Ideel som krydderi til crostini og fyld til forretter, hovedretter, omeletter og som base for alle retter med trøffel. Allergener: Produktet indeholder ikke allergifremkaldende stoffer eller...
Italien, Roccadaspide
...Specialtilbud på pakke med 12 flasker til kun 89€ Flaske olie 75 cl PRODUKTBESKRIVELSE: Den økologiske ekstra jomfruolivenolie La Mortella er fremstillet direkte af økologiske oliven fra dyrkninger i Cilento og udelukkende ved mekaniske metoder. Den har en maksimal syreindhold i form af oliesyre på 0,24%. INDIKATIVE ANALYSEVÆRDIER: Syreindhold i oliesyre: 0,24%; Forurening: 0%; K270: 0,24; K232...
Italien, Calatafimi Segesta
... liv. Vore træer lever i en naturlig oase, en egetræsskov på 212 hektar, den største i det vestlige Sicilien. Angimbe er inspireret af det omgivende miljø, og derfor er NATURES født, den ekstra jomfru olivenolie i sin totale renhed og naturlighed. Vores mål er at bidrage til at konsolidere og sprede ekstra jomfru olivenolie med sine fremragende nutraceutiske og organoleptiske egenskaber, samtidig...
...Fonte Torre producerer ekstra jomfru olivenolie i Umbrien ved hjælp af de bedste udvindings- og høstteknologier med det mål at opnå et produkt af højeste kvalitet. Oliven af den dominerende sort "Moraiolo", kendt for deres høje indhold af polyfenoler, bliver forarbejdet inden for 48 timer efter høst ved lave temperaturer (under 27°C). Vi producerer udelukkende 100% italiensk ekstra jomfru...
Italien, Biancavilla
...OLIO Extra Vergine D'OLIVA Vinder af den Internationale Konkurrence "Olio Capitale" 2014 Landbrugsvirksomheden CASTRO producerer ekstra jomfru olivenolie. Siden 2004 har de begyndt at købe små landbrugsarealer og omdanne dem til nye plantager af "Uliveti Nocellara dell’Etna". En ung virksomhed med et meget ambitiøst produktionsprogram, der sigter mod fremtiden, mens den bevarer traditionen...
Italien, Vasto
Salg af ekstra jomfru olivenolie og Leccino-oliven produceret i Abruzzo.
Italien, Roma
Ellenikà er eksklusiv importør af de bedste græske specialiteter: ekstra jomfru olivenolie og oliven; karakteristiske vine; specialiteter som dolmadakia, vinstokke og Agourida (Agresto); typiske småkager som kourabiedes og melo makarona; karakteristiske likører som ouzo, mastika, tentoura og tsipouro; honning fra Kreta og tørrede figner. Ellenikà er dedikeret til at sprede kendskabet til græske...
Italien, Imperia
...L'Olio di Cannelle er en ekstra jomfru olivenolie af sorten "Monocultivar Taggiasca". Monocultivar olien er unik i sine organoleptiske egenskaber, der adskiller den fra andre olier, der normalt er tilgængelige på markedet. Taggiasca oliven er en af de mest berømte sorter til produktion af ekstra jomfru olivenolie. L'Olio di Cannelle er 100% naturlig, og dens renhed kendetegnes ved dens delikate...
... producerer 100% italiensk ekstra jomfruolivenolie med mekanisk behandling og i en kontinuerlig koldpresset oliemølle. Når behandlingen af den ekstra jomfru er færdig, begynder vi behandlingen af den aromatiserede olie med oliven og friske frugter direkte i oliemøllen. Økologisk drift. Sporbarhed og økologisk certificering.
Il Vecchio Frantoio Pace producerer ekstra jomfru olivenolie siden 1910, ved at bruge oliven fra typiske sorter fra Puglia. Den olivenolie-tradition, der findes i Puglia, resulterer i en olie af høj kvalitet, produceret med den traditionelle metode for koldpresning. I dag, i den tredje generation, udvinder familien Pace saften fra oliven med den gamle metode for malning og presning, hvilket...
Italien, Torremaggiore
... hele verden for at gøre denne monocultivar olie, med unikke organoleptiske egenskaber, kendt for alle entusiaster og ikke-entusiaster af ekstra jomfru olivenolie. Virksomhedens mål er at gøre de store fordele ved vores oliven, især Peranzana kultivaren, kendt for dem, der ikke er så erfarne inden for området. Produktionen finder sted i Nordpuglia, i Alta Daunia, nærmere bestemt i Torremaggiore i...
Italien, Grumo Appula
..." olivenolie "intensivt grønt frugtagtig". Det samlede antal phenolforbindelser og α-tocopherol er højest i de unge, grønne oliven, som vi bearbejder. Dermed bidrager olier, der er fremstillet af disse oliven, væsentligt til optagelsen af olivenolie-polyfenoler. Vores økologiske ekstra jomfru olivenolie finder sin oprindelse i Apulien (Italiens hæl) på plantager, der ligger mellem havet og nationalparken "Høje Murgia", og som har været drevet af vores familie i 5 generationer.
Produktion af højkvalitets ekstra jomfru olivenolie fra italienske oliven.
Olivensolje Ekstra Jomfru Økologisk produceret udelukkende af oliven dyrket på Serrarossa gården. Spis Sundt og Naturligt. Håndværksolie fra Møllen. At vælge en økologisk ekstra jomfruolie af 100% italiensk oprindelse betyder at støtte lokale producenter, økonomien i dit område, og især at vælge et sundt og certificeret produkt. Vi producerer den økologiske ekstra jomfruolivenolie på vores mølle...
Italien, Belmonte Mezzagno
Økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Sicilien. Oliosa er en ung virksomhed, der specialiserer sig i salg og distribution af ekstra jomfru olivenolie fra Sicilien, produceret og tappet i provinsen Palermo. En økologisk olie uden spor af pesticider eller andre skadelige stoffer, opnået ved koldpresning af sicilianske oliven, med en intens duft og en markant smag, tappet i størrelserne 750-500-250-100 ml, også tilgængelig i varianter smagt til med hvidløg, chili, basilikum, citron, salvie, rosmarin og oregano.
...OLIE EKSTRA JOMFRU OLIVEN FRA ØKOLOGISK LANDBRUG Olie ekstra jomfru oliven "Antico Frantoio del Castello" er produceret på det håndværksmæssige oliemølle fra Landbrugsvirksomheden Le Farnie. Olivenene, der presses, stammer udelukkende fra området omkring Altomonte, de plukkes i hånden fra træet, når de endnu ikke har nået fuld modenhed, og behandles inden for 24 timer. Forvandlingen udføres med...
Italien, Canosa Di Puglia
PRODUKTION AF ITALIENSK EKSTRA JOMFRU OLIE Produceret af oliven i det nordlige Puglia, Italien, fra typiske lokale sorter: Coratina, Leccino, Peranzana med højt polyphenolindhold.
Italien, dolcedo
Oleificio håndværk beliggende i den yderste vestlige del af Ligurien. Stort udvalg af typiske produkter som marmelader, pesto, tun, olivenolie og ekstra jomfru olivenolie af høj kvalitet fra Taggiasca. Mange patéer af oliven, artiskokker, tomater, peberfrugter, svampe, valnødder, nødder og porcini, og naturligvis pesto alla genovese, pesto alla salvia, pesto arrabbiato, pesto alle ortiche og...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play