Italien, Orbassano
...Vores tortelloni, store ravioli formet som tortellini, fyldt med rå skinke og ost, tilbyder en kompleks og harmonisk smagsoplevelse. Hver bid er en eksplosion af velafbalancerede smagsnuancer: saltheden fra den rå skinke, cremede og komplekse oste, er i stand til at glæde og tilfredsstille selv de mest kræsne ganer.
Italien, Misano Adriatico
..."PARMAREGGIO PARMIGIANO REGGIANO DOP 22 MESI 500g" er en DOP-ost, der er lagret i 22 måneder, hvilket sikrer den maksimale smag og kvalitet. Produceret i Emilia-Romagna, tilbyder denne ost en unik og autentisk smagsoplevelse. Perfekt til at rive over pasta, salater eller til at nyde alene.
...Mozzarella di Bufala Campana DOP er en frisk ost lavet af trådformet pasta, der udelukkende produceres med bøffelmælk fra oprindelsesregionen. Bøffelmælk har en sammensætning, der adskiller sig fra andre dyrearter, der anvendes til ostefremstilling. Faktisk er det, i modsætning til komælk og gedemælk, rigere på proteiner, fedt og især calcium. Typer og Formater Vægt: fra 25 g til 2 kg SHELF-LIFE 12 DAGE /SHELF-LIFE 18 DAGE/ SHELF-LIFE 21 DAGE Koder: fra 1702 til 17...
Italien, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato er en traditionel ost, kendetegnet ved en hård pasta fremstillet af pasteuriseret fåremælk, med tilsætning af løbe og salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimum modningstid på 120 dage og er velegnet til at berige retter fra den italienske tradition.
Italien, Dorgali
...En fåreost med en blød kerne og en kort modning. Denne ost præsenterer sig med en glat eller let rillede skorpe og en farve, der varierer fra hvid til en delikat lys brun. Fremstillet af pasteuriseret fåremælk, løbe og salt, er Novello Sardo en sød ost med en blød og kompakt hvid pasta. Dens søde og delikate smag gør den perfekt at nyde med pærer, gyldne druer, Pane Carasau og sæsonens...
Italien, Noci
...Cacioricotta er en lagret, semi-hård ost i cylindrisk form, typisk for den pugliesiske osteproduktion. I det pugliesiske køkken bruges dette produkt generelt revet til at krydre pasta i den typiske pugliesiske pasta alla crudaiola, men det spises også alene i flager eller til at krydre salater eller pizzaer.
Italien, Reggio Emilia
...Den perfekte madkasse til alle, der elsker italiensk mad! Milano Madkassen tilbyder et bredt udvalg af produkter af håndværksmæssig kvalitet, der starter med durumhvedesemolina spaghetti, som kan kombineres med den søde og velsmagende cherrytomatsauce til en typisk italiensk frokost. For en perfekt forret med vennerne tilbyder madkassen også den berømte Parmigiano Reggiano ost, som skal ledsages...
Italien, Ripalimosani
...krydderurter, pollen, pasta, fisk, kød LINEA NATURA: ekstraktorer til æteriske olier i dampstrøm LINEA APICOLTURA: rensemaskiner til pollen, maskiner til produktion af cremet honning, multifunktionelt anlæg til behandling af honning LINEA CASTAGNA: anlæg til vask, termisk behandling, pasteurisering af kastanjer; skalning af tørre og friske kastanjer LINEA TARTUFO: anlæg til vask, kogning og sterilisering af trøfler LINEA LATTE E FORMAGGI: minicaseificier, tørremaskiner til ost...
... mozzarella og ricotta di Bufala og især til mejerianlæg til produktion af enhver type "pasta filata"... ost, såsom mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata osv. Vi er også specialiserede i fremstilling og opgradering af mini mejerilinjer med forskellige produktionskapaciteter. -Alle vores MINI mejerier er "skræddersyede" i henhold til kundens specifikke krav.
Italien, Olbia
... kvaliteter både under opbevaring og ved tilberedning. Produkter: Frossen håndlavet pasta: ideel til eksport og opbevaring. Den nedkøles samtidig med produktionen, hvilket bevarer alle kvaliteterne af det nyfremstillede produkt. Frosne seadas: fyldt pasta med ost, der kan tilberedes friturestegt eller i ovnen og krydres efter smag med honning eller sukker, eller nydes som en salte ret. Søde sager fra den sardiniske tradition: papassini, amaretti og tiliccas.
Italien, Scafati
... behandlingsmetoder. Følgende produktudvalg, der er tilgængeligt både for HoReCa og Delikatessen operatører, vil blive løbende opdateret med tilføjelsen af nye specialiteter, så vi kan tilbyde vores kunder et omfattende valg til at imødekomme deres specifikke markedsbehov: - Håndlavet Tør Pasta - Grillede og Syltede Grøntsager (også fra økologisk landbrug) - Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen - Mozzarella og Ricotta Ost (fra bøffel- eller komælk) - Koldskære (skinke, salami, speck, bacon, også aromatiseret) - Oliven og Olivenolie - Kapers - Fine Småkager (også af økologisk produktion)...
Italien, Ancona
VI LEVERER RULLEFOLIER, POSER OG FLEKSIBLE EMBALLAGEARK UDEN TRYK ELLER TRYKT I FLEXO ELLER ROTATION OP TIL 10 FARVER. TIL AT LAVE VORES MONOFILM, DUPLEX ELLER TRIPLEX KAN VI BRUGE FILM AF NY, NY CAST, PET, PET PVDC, PET MET, ALUMINIUM, BOPP, CPP, PE, FILM MED EVOH ELLER PVOH OG PA OSV. VORES PRODUKTER KAN ANVENDES TIL EMBALLERING AF FØDEVARER OG IKKE-FØDEVARER, SOM: TØRRET PASTA, FRISK PASTA...
Italien, Padova
...VI PRODUCERER FRISK OG FYLDT PASTA, MED ET STORT UDVALG AF FORMATER, TORTELLINI OG RAVIOLI MED MERE END 40 FORSKELLIGE SMAGE, AFHÆNGIG AF TILGÆNGELIGHEDEN AF SÆSONENS BEDSTE GRØNTSAGER OG ITALIENSKE KULINARISKE TRADITIONER. VI PRODUCERER OGSÅ NOODLES OG GNOCCHI, SPAETZLE OG GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPECIALITET FRA DE VENETIANSKE BJERGE. VI HANDEL OGSÅ MED ITALIENSK PASTA, FRISK...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play