Italien, Orbassano
...Denne store halvmåneformede ravioli, fyldt med spinat og ricotta, er designet til at tilfredsstille de mest kræsne smagsløg og er også konstrueret til at tilbyde et ideelt forhold mellem pasta og fyld. Dejen og dens generøse størrelse kan omslutte fyldet uden at gå i stykker under tilberedningen. Fyldet er en symfoni af smage og teksturer. De friske spinater, let sautéreret, og den højkvalitets ricotta, blød og cremet, skaber en perfekt balance mellem lethed og smag.
Italien, Radicofani
...Ricotta er et biprodukt, der opnås fra den valle, der er tilbage efter osteproduktionen. For at opnå en mere blød og delikat ricotta beriges vallen med tilsætning af frisk mælk og fløde. Produktet fremstilles ved at opvarme vallen til en temperatur på cirka 80 °C og derefter pakkes i en termisk forseglet bakke med en vægt på cirka 2 kg. Den er fremragende at nyde naturligt samt med sukker, chokolade, alkermes og andet. I køkkenet kan man lave fremragende desserter og også lækre salte retter som ravioli og cannelloni fyldt med ricotta og spinat. Vægt på fuscella ca. 2,00 kg.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play