...Iberisk svin over 10 måneder. Tapa fra den nederste del af maven (Barriguera). Stykke på ca. 250 g. Ca. "Secreto"/Barriguera fra iberisk svin er et udsøgt stykke kød, der stammer fra den nederste del af maven på det iberiske svin, også kendt som "barriguera". Dette snit, der kommer fra iberiske svin over 10 måneder, er kendt for sin intense smag og saftige tekstur, med en perfekt balance af fedt...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Med en størrelse og vægt mindre end skinken, præsenterer vores Bellota Ibérica Skinkefilet en mere aflang og mindre cirkulær form end denne. Dens ensartede og skinnende farve med striber af hvid-perlemorsfedt er den visuelle forløber for en udtalt smag af bellota, en sød, markant og intens aroma, der sammen med en mærkbar eftersmag vækker minder om landskabet i vores dehesas.
Spanien, Monroyo (teruel)
...I fremstillingen af denne hjemmelavede chorizo anvendes de fine dele af svin med "Denominación Origen Teruel" Duroc, såsom skulderen og baconet, udvalgte krydderier fra oprindelsen og naturlige tarme, hvilket giver en intens og karakteristisk smag, samt gør det til et meget sundt produkt.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Aflang og stiliseret stykke, lavet af fint rør. Den har en mørk rosa-magenta farve, en intens smag, en ekstraordinær duft, med forskellige infiltreringer af marmorering, blød og skinnende. Vores skinker kendetegnes ved at være søde (meget lidt salte), hvilket giver dem en delikat smag og en modning på mellem 28 og 36 måneder. Fremstillingsproces: Varmeudskæring, afkøling, V-skæring, salting...
Spanien, Guijuelo
...Alta Gastronomía Ege-Feedet 75% Iberisk Skinke Sødme, intens smag, dragende aroma, frisk og langvarig, disse er alle nuancer og nuancer, som Alta Gastronomía Ege-Feedet Skinke tilbyder ganen. Dens fedtindtrængninger får hver eneste skive til at smelte i munden, hvilket gør, at dens minde varer ved og bringer os minder om de mere end fyrre måneder, den har gennemgået i naturlig kælder modning...
Spanien, Alcobendas
... lyserød til purpur. Udseende: Eksternt: Typisk, konsistent. Ved skæring: Konsistent, marmorering og karakteristisk. Smag: Kød med delikat smag. Den indre fedt er meget aromatisk og flydende, smelter i munden og oversvømmer ganen med en uovertruffen smag fyldt med nuancer, intens og langvarig. Lugt: Duftende og delikat. Tekstur: Fin og homogen. Lidt fibret, uden klæbrighed eller blødgøring.
Spanien, Pedrajas De San Esteban, Valladolid
...Økologisk certificeret pelado iberisk piñón. Oprindelse Spanien. Fra den middelhavs pinjetræ Pinus pinea. Biologiske piñoner af 1. klasse ekstra med fremragende kvalitet. Lang og oval piñón i elfenbensfarve, intens og cremet smag med et strejf af harpiks. Meget rige på essentielle næringsstoffer, højt indhold af proteiner, fedtsyrer, arginin, vitaminer og mineraler. Kongen af nødder.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play