Italien, Orbassano
PASTA GIRARDI er en velorganiseret håndværksvirksomhed fra Piemonte, der siden 1997 har specialiseret sig i daglig produktion af frisk pasta, ravioli, lasagne og gourmetretter af høj kvalitet til professionelle i fødevaresektoren (HORECA) samt til detailhandel, både uafhængig og organiseret. Hvert af vores produkter er resultatet af en konstant opmærksomhed på forskning og udvælgelse af råvarer, o...
Siden 2006 har Sempre Ghiotti haft succes inden for catering og restaurationsbranchen ved at tilbyde de bedste opskrifter fra det sicilianske køkken i form af færdigretter, der er praktiske til daglig brug og smager som nytilberedte. Vore forberedelser, lavet med råvarer af høj kvalitet, giver mulighed for at servere hele Middelhavets ægthed i få og enkle trin. Takket være vores praktiske emballag...
Frankrig, Melle
Melle et une Pâte er en pastafabrik beliggende i Melle nær Marais Poitevin (79). Vi producerer tørre og friske pastaer af høj kvalitet med lokale råvarer. Vores pastaer er unikke, og vi tilbyder originale smagsvarianter: ramsløg, alger, brændenælde, safran, engelsk kvan, kantareller, spirulina, hamp, pebermynte og Espelette-peber. Vi er stolte af at garantere en ægte kvalitet af vores produkter. E...
Italien, Cagliari
Vi er en virksomhed, der primært eksporterer sardiske fødevarer til udlandet. Vi har et bredt udvalg af produkter til grossister, delikatessebutikker, restauranter og pizzeriaer mv. Vores produkter inkluderer: tørret pasta som gnocchetti, spaghetti og frisk pasta som ravioli og culurgiones, seadas, safran, olivenolie og olivenpasta, oste og ostecremer, vine, øl i forskellige størrelser, også på fad, søde sager, likører, bottarga, trøffelcremer og trøffeloste, samt pølser som tørret og frisk pølse.
Lokalet, drevet af familien Zambon i fyrre år, har 50 pladser i tre små rum, plus yderligere hundrede i den store have i Campo Santo Stefano. Køkkenet, som chefkokken tilbyder, er den typiske traditionelle venetianske. Et kig på menuen: blandede fiske- og italienske forretter, forskellige risottoer, linguine med skaldyr, fiskegrill; dessert med skefulde og hjemmelavede tærter. Typiske retter inkluderer gnocchetti alla Santo Stefano og ovnbagt branzino. Et stort udvalg af pizzaer fuldender en allerede meget indbydende menu.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play