Italien, Marmirolo
... dejen, hvilket muliggør både traditionelle og moderne udrulninger. Med MAGRI FREE Napoletana opnås pizzaer og brød med en udviklet krumme, bløde og med en aromatisk smag, sammenlignelige med bagværk lavet med hvedemel, men 100% glutenfri. Tilgængelig i en 1 kg firkantet bundsæk i kasser med 12 stk.
...fermenterede drikke og forskellige traditionelle retter. Det er også en vigtig ingrediens i produktionen af biobrændstof og anvendes i industrier som foder til husdyr og fremstilling af industrielle produkter. Derudover har sorgo en gavnlig ernæringsprofil, da det indeholder antioxidanter, mineraler som jern og magnesium, og det er naturligt glutenfrit, hvilket gør det egnet til personer med glutenintolerance.
Polen, Warszawa, Poland
... i bageriindustrien. Det bør opbevares et rent, tørt og godt ventileret sted og har en holdbarhed på op til 5 år. Foodcom S.A. leverer Native Kartoffelstivelse i 25 kg pakker og Big Bags. Native Kartoffelstivelse er en alsidig ingrediens og fødevaretilsætningsstof, der kan bruges i forskellige madforberedelser, herunder kød- og delikatesseprodukter, dåsegrøntsager, brød- og melprodukter, desserter, supper, saucer, budding og gele.
Polen, Brzozów
...Grød er et fremragende alternativ til pasta, kartofler eller ris. Boghvedeprotein indeholder naturligvis ikke gluten, men har alligevel klæbrige egenskaber. Dette gør det til en almindelig ingrediens i glutenfrit brød. Boghvedekorn fremstilles af almindelig boghvede, og den ristede variant gennemgår en risteproces. Dette gøres primært for at give den en ny, interessant aroma. Rå boghvedekorn kan...
Tyskland, Buxtehude
...Mandelmel er fremragende til bagning af lavkulhydrat- og glutenfrit brød. Det kan også bruges til at lave shakes og mandelmælk. Mandelmel er rigt på protein og værdifulde kostfibre samt calcium og magnesium. Næringsindhold pr. 100 g Energi 572kcal/2393kJ Protein 20,00 g Fedt 52,00 g Kulhydrater 20,50 g heraf sukker 4,20 g Kostfibre 12,90 g...
Ukraine, Cherkasy
...Hirsemel har en mild, let nøddeagtig smag, der tilføjer en karakteristisk smag til bagværk. Hirsemel kan bruges som en ingrediens til bageblandinger, pasta, brød og snacks. Grødderne til melproduktionen gennemgår en hydrotermisk behandling, der forlænger holdbarheden, reducerer bitterhed og forbedrer de fysiske og organoleptiske egenskaber.
Storbritannien, Stoke On Trent Tunstall
{"OUR VISION AND MISSION":"VORES VISION OG MISSION\nVi har ét mål hos Macrigi: at nå internationale kunder med kvalitetsprodukter, der er lavet af internationale SMV'er. I 2015 blev vores ambitioner til virkelighed, da vores hjemmeside macrigi.com blev lanceret verden over! Vi er bygget på tillid, og vores mål er at give alle internationale SMV'er muligheden for at erobre B2B-verdenen.\n\nTHE PROJ...
Ungarn, Budapest
Vores virksomhed startede sine aktiviteter i 2007 med speciale i forarbejdning, emballering og handel med nødder, tørrede frø, bælgfrugter og oliefrø. Vores primære produkt er valnøddekerner. Vi producerer stolt private labels for vakuumpakkede og traditionelt pakkede valnøddekerner, der henvender sig til markederne i EU. Udstyret med moderne højtydende forarbejdnings- og emballeringsmaskiner sa...
Ukraine, Chernihiv
...Ærtemel fremstillet i henhold til TCU 10.6 - 14224080-004:2017. Ærtemel produceres ved at male tørrede ærter for at danne et gult eller grønt mel. Ærtemel har høje niveauer af protein og er også en fremragende kilde til mange vitaminer, mineraler og antioxidanter. Ærtemel bruges almindeligvis i lavkulhydrat- og sunde fødevarer, til fremstilling af pasta, bagning, brød og snacks. Det anvendes også...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Dette er en blanding til at lave glutenfri surdejsbrød. Nu kan du bage glutenfrit brød uden gær, æg og mejeriprodukter. Alt, hvad du skal gøre, er at lave glutenfri surdej fra vores blanding og bage lækkert brød med det! Der er ingen smagsstoffer, konserveringsmidler og andre skadelige fødevaretilsætningsstoffer i blandingen. Dette produkt indeholder ikke gluten. Produktet testes for gluten i...
Italien, Forlì
... sin tilpasningsevne til forskellige klimaer og jorde. I dag er sorghum blevet en ingrediens, der anvendes bredt i det internationale køkken på grund af sine fantastiske ernæringsmæssige egenskaber. Sorghum Mel er en rig kilde til vitaminer og mineraler. Det kan bruges til at forberede en bred vifte af retter, fra pasta til brød, fra bagværk til salte retter. Dets bløde konsistens og let søde smag gør det velegnet til at lave lækre kager, småkager, pandekager og meget mere.
Tyskland, Schoenebeck
...Vores Økologiske HampProtein giver brød og kager, smoothies eller frugtstænger en naturlig smag og beriger retterne med et proteinindhold på cirka 30%. Vores Økologiske HampProtein kan anvendes på mange måder. Det giver brød og kager, smoothies eller frugtstænger en naturlig smag og beriger retterne med et proteinindhold på cirka 30%. Som et vegansk og glutenfrit alternativ til almindeligt...
Tyskland, Wiesbaden
...Dette lille powerbrød er glutenfrit og laktosefrit, samt histaminfrit og lavt på kulhydrater. Men det vigtigste er, at det imponerer med sin særligt nøddeagtige smag.
Matchende produkter
Chia Brød
Chia Brød
Andre produkter
glutenfri pasta
glutenfri pasta
Bulgarien, Plovdiv
...Glutenfri Vi tilbyder mere end 100 typer glutenfrie produkter. Glutenfrit brød er en essentiel del af en glutenfri diæt. Glutenfrie produkter kan bruges til at producere følgende glutenfrie fødevarer: brød, pandekagemix, desserter og andre. At inkludere glutenfrie fødevarer i din glutenfri diæt er en meget vigtig aspekt. Intolerance over for gluten er kendt som cøliaki. En glutenfri diæt er...
Tyskland, Niederkrüchten
... bagning af brød eller til fremstilling af forskellige dejtyper. Det er glutenfrit, vegansk og garanteret "Low-Carb". Typisk næringsindhold g / 100 g: Energi 408 Protein: 45,54 Kulhydrater: 19,7 deraf sukker 7,2 Fedt: 13,8 deraf mættede fedtsyrer: 10,1 Kostfibre: Natrium 0,00282...
Holland, Warmond
Glutenfri kage, der smager så godt, at du vil dele den. Hvorfor vælge de glutenfrie produkter fra Le Bonbon Franc?: ✓ Oplev bekvemmeligheden ved at lave sund bagværk på et øjeblik med de glutenfrie bageblandinger. Tænk på en glutenfri opskrift på brownies, glutenfrit brød og glutenfri kage. ✓ Ingen rester af emballager med dyre ingredienser i køkkenskabene længere. Le Bonbon Franc garanterer de...
Italien, Torrebelvicino
...maskiner og komplette anlæg til produktion af lagkager, afstøbningsmaskiner, transport- og køleanlæg, specialautomatisering, Turnkey-løsninger. Vi leverer også maskiner til produktion af fyldte pizzaer med regnsystem eller centreret, samt maskiner til rugbrød og glutenfrit brød og komplette linjer til fyldning af baguetter. Vi har et dedikeret teknikerteam, der lytter til kundernes behov gennem hele levetiden af vores maskiner. Hver dag behandler vores serviceafdeling mange ordrer på nyt udstyr, reservedele og planlagte interventioner.
Irland, Dublin 24.
... bagerifacilitet med over 2000 m² plads, der er opdelt i tre sektioner: Brødbagning, konfekture og et glutenfrit bageri, hvor vi fortsætter med at udvikle og forbedre vores sortiment af produkter såsom Pita-brød, Wraps, Naan og skræddersyede produkter som sukkerfri konfekture, på vores moderne udstyr. I 2012 satte vores bagerteam sig for at implementere en global standard for fødevaresikkerhed, og Safa Food blev tildelt BRC Grade (A) certificering.
Italien, Zafferana Etnea
Virksomheden, der blev grundlagt i 1950 af Giuseppe Russo, er specialiseret i handel med forskellige typer fødevaremel (finmalet semulje, dobbelt nul, fuldkorn, soja, 5 korn, mel til arabisk brød, økologisk mel og glutenfrit mel) samt fødevarer (svampe, tomatpuré, sesam og forbedringsmidler). Eksklusiv distributør af de bedste nationale og lokale meltyper. I dag ledes virksomheden med samme...
Spanien, Cabrera De Mar
... færdige produkt, hvilket altid sikrer kvalitet og fravær af gluten. For os er det afgørende at tilbyde kvalitet og fødevaresikkerhed på samme tid. Alle vores glutenfrie produkter har FACE- og Espiga Barrada-certificering, og derudover gennemgår vi strenge kvalitetskontroller med en ekstern specialiseret revision. Desuden er hver enhed af Arttpa glutenfrit brød pakket i en termisk forseglingsfilm, der...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play