...Mandelmel er fremragende til bagning af lavkulhydrat- og glutenfritbrød.
Det kan også bruges til at lave shakes og mandelmælk. Mandelmel er rigt på protein og værdifulde kostfibre samt calcium og magnesium.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 572kcal/2393kJ
Protein 20,00 g
Fedt 52,00 g
Kulhydrater 20,50 g
heraf sukker 4,20 g
Kostfibre 12,90 g...
...Vores Økologiske HampProtein giver brød og kager, smoothies eller frugtstænger en naturlig smag og beriger retterne med et proteinindhold på cirka 30%.
Vores Økologiske HampProtein kan anvendes på mange måder. Det giver brød og kager, smoothies eller frugtstænger en naturlig smag og beriger retterne med et proteinindhold på cirka 30%. Som et vegansk og glutenfrit alternativ til almindeligt...
...Dette lille powerbrød er glutenfrit og laktosefrit, samt histaminfrit og lavt på kulhydrater. Men det vigtigste er, at det imponerer med sin særligt nøddeagtige smag.
... bagning af brød eller til fremstilling af forskellige dejtyper. Det er glutenfrit, vegansk og garanteret "Low-Carb".
Typisk næringsindhold g / 100 g:
Energi 408
Protein: 45,54
Kulhydrater: 19,7
deraf sukker 7,2
Fedt: 13,8
deraf mættede fedtsyrer: 10,1
Kostfibre:
Natrium 0,00282...