Italien, Marmirolo
... dejen, hvilket muliggør både traditionelle og moderne udrulninger. Med MAGRI FREE Napoletana opnås pizzaer og brød med en udviklet krumme, bløde og med en aromatisk smag, sammenlignelige med bagværk lavet med hvedemel, men 100% glutenfri. Tilgængelig i en 1 kg firkantet bundsæk i kasser med 12 stk.
Italien, Forlì
... sin tilpasningsevne til forskellige klimaer og jorde. I dag er sorghum blevet en ingrediens, der anvendes bredt i det internationale køkken på grund af sine fantastiske ernæringsmæssige egenskaber. Sorghum Mel er en rig kilde til vitaminer og mineraler. Det kan bruges til at forberede en bred vifte af retter, fra pasta til brød, fra bagværk til salte retter. Dets bløde konsistens og let søde smag gør det velegnet til at lave lækre kager, småkager, pandekager og meget mere.
Italien, Torrebelvicino
...maskiner og komplette anlæg til produktion af lagkager, afstøbningsmaskiner, transport- og køleanlæg, specialautomatisering, Turnkey-løsninger. Vi leverer også maskiner til produktion af fyldte pizzaer med regnsystem eller centreret, samt maskiner til rugbrød og glutenfrit brød og komplette linjer til fyldning af baguetter. Vi har et dedikeret teknikerteam, der lytter til kundernes behov gennem hele levetiden af vores maskiner. Hver dag behandler vores serviceafdeling mange ordrer på nyt udstyr, reservedele og planlagte interventioner.
Italien, Zafferana Etnea
Virksomheden, der blev grundlagt i 1950 af Giuseppe Russo, er specialiseret i handel med forskellige typer fødevaremel (finmalet semulje, dobbelt nul, fuldkorn, soja, 5 korn, mel til arabisk brød, økologisk mel og glutenfrit mel) samt fødevarer (svampe, tomatpuré, sesam og forbedringsmidler). Eksklusiv distributør af de bedste nationale og lokale meltyper. I dag ledes virksomheden med samme...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play