... kontrolleret temperatur Lagring i tanke for at bevare al frugts friskhed CÉPAGES 53 % Cabernet Sauvignon 37 % Merlot 10 % Cabernet Franc DÉGUSTATION Klædt i en smuk violet farve, afslører Château Talusson en floral næse og noter af friske røde frugter. Smagen er blød, med en blød frugt, der gør den tilgængelig allerede nu. ACCORDS METS & VINS Château Talusson vil være ideel til grillede kødretter, sauceretter eller frugtdesserter. Serveres mellem 16° og 18°C.
Spanien, Altea, Alicante
...friske, krydrede, stærke, syltede osv. Interessante kombinationer også med frugtdesserter. INGREDIENSER: Vand, bygmalte, havremalte, hvedeflager, humle og gær. ALLERGENER: Byg, havre, hvede HISTORIE: New England IPA eller NEIPA. I dag er det en af de IPA-stile med flest registreringer på markedet. Denne stil opstod i den østlige del af USA, og dens hovedkarakteristika er: en mere moderat bitterhed; overvægt af citrus- og frugthumle i aroma; meget krop og silkeagtighed i munden samt et karakteristisk uklart udseende.
Frankrig, Colombe La Fosse
...Cuvée Brut er emblematiske for huset. Dens fremragende sammensætning forener finheden af Chardonnay med kraften fra Pinot Noir. Denne champagne er perfekt til enhver lejlighed og komplementerer især røget laks, hvide kødretter og frugtdesserter.
Spanien, Campllong
...Ingredienser: 82% Æble, 18% Jordbær En af vores mest solgte 100% naturlige frugtdesserter er den, der forener to af de mest elskede frugter, æble og jordbær. Denne kombination af sødmen fra æblet med syrligheden fra jordbæret transporterer os til sommeren, når jordbærene er på deres bedste modenhed. Med vores naturlige kompot kan du nyde den smag hele året rundt, da den har en holdbarhed på 12 måneder.
Frankrig, Roubia
...generøs, blød, noter af citron, noter af grapefrugt, noter af nektarin, fine tanniner, smeltede tanniner, blød, mineralagtig, struktureret krop, god intensitet, god vedholdenhed. Mad- og vinparring Kolde forretter, Middelhavskøkken, Krydrede retter, Sushi, Frugtdesserter Farve: Rosé Druetype: Cinsault, Grenache Alkohol: 12,5% Indhold: 75 cl (Flaske)...
Italien, Palagonia
... retter, fra fisk til skaldyr, fra salater til frugtdesserter, samt til at lave is og friske drikke. Citronen anvendes også til terapeutiske formål i kampen mod kræft og reumatisme. En enkelt citron indeholder 35% af det daglige behov for vitamin C. Det er meget sandsynligt, at denne frugt har asiatiske, muligvis indiske, rødder; den blev introduceret til Middelhavet for omkring tusinde år siden af araberne. I dag er Sicilien en af de mest produktive regioner for citroner. Produktet er tilgængeligt næsten hele året.
Frankrig, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%). TERROIR : Limons argileux. VINIFICATION ET ELEVAGE : Druer høstet i meget smuk modenhed. Maceration i 24 timer ved lav temperatur. APPELLATION : AOP Rosé d'Anjou. NOTES DE DEGUSTATION : Lyserød farve. Harmonisk næse af små røde frugter. Lækker, blød smag med en finish fuld af frugter og krydrede pebernoter. ACCORD METS/VIN : Aperitif, charcuteri, pizza, frugtdesserter. TEMPERATURE DE SERVICE : Mellem 6 og 8°C. Karton med 6 flasker á 75cl...
Spanien, Calahorra
Siden 1902 har Francisco Moreno været en reference inden for fremstilling af frugtdesserter, konserverede frugter, glasurer og sukkerfrugter, sirupper, marmelader samt frugtfyld og frugtpastiller, og vi har formået at tilpasse vores produkter teknisk og præcist efter de anvendelser og behov, som vores kunder præsenterer os for. Vi bruger kun frugt af høj kvalitet, der primært stammer fra Ebro...
Frankrig, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE er en familieejet virksomhed, grundlagt i 1957. Den har opnået sin anerkendelse gennem fremstillingen af den gamle provencalske opskrift på Terrine de Grive. Andre unikke opskrifter samt specialiteter fra Sydøst har bidraget til den nuværende produktlinje og virksomhedens udvikling. Specialiteterne fra Sydøst udgør vores produktudvalg: provencalske terriner, gamle terriner, færdigretter i glasbeholdere, tilbehørssaucer, frugtdesserter.
Frankrig, Biars Sur Cere
ANDROS er en agro-industriel virksomhed og et fransk mærke, der specialiserer sig i forarbejdning af frugter og mejeriprodukter til frugtpuréer, marmelader, frugtdesserter, frugtsafter, yoghurt, drikkeyoghurt, mælkeprodukter, frugtdesserter, hytteost osv. Virksomheden ejer blandt andet mærkerne ANDROS, BONNE MAMAN og MAMIE NOVA. Den er også til stede på markedet for sukkervarer gennem sit mærke PIERROT GOURMAND.
Frankrig, Bordeaux
...hvor der er udviklet et reelt partnerskab, hvilket har gjort virksomheden til en af markedets førende aktører i Frankrig (1000 tons kaffe, 150 tons te, 1000 tons sukker og 100 tons kakao). Destination tilbyder et omhyggeligt udvalg af produkter fra økologisk landbrug og fairtrade. Kaffe, te, kakao, sukker, honning, frugtdesserter, konfekture, kiks, smørepålæg, færdigretter, vine, mere end 500 økologiske produkter... Hvert økologisk produkt udvælges af Destination's eksperter i henhold til en præcis kravspecifikation vedrørende smagskvalitet og sporbarhed.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play