Schweiz, Langnau Im Emmental
...Til fremstilling af frugtbasserede produkter, grøntsager, syltetøj, marmelade, geleer og saucer anvendes horisontale eller vertikale omrørere. Omrørerne er et væsentligt kriterium for at opnå maksimal produktkvalitet. Deres formål er en ensartet blanding og temperaturfordeling med minimale skærekrafter for produkterne. Da der kan opnås korte proces tider i kombination med højkvalitets proces...
Spanien, Peligros
...Blanding af tilsætningsstoffer, krydderier og krydderurter til fremstilling af det kødderivat, der ikke er varmebehandlet, kaldet "Sobrasada"; da der ikke er nogen begrænsende tilsætningsstoffer, er det egnet til at blive spist frisk, tørret og/eller modnet gennem en modnings- og tørreproces. Format: pose 3,6Kg...
Spanien, La Muela
Aibar Selección er en familieejet virksomhed med over 50 års erfaring inden for fremstilling og distribution af skinker, pølser, oste og meget mere. Alle de produkter, vi sælger, er af høj kvalitet og til de bedste priser. Vi har et bredt katalog af produkter, herunder: iberisk bellota-skinke, iberisk skinkeben, iberisk salchichón, modnet chorizo, frisk chistorra, guanciale, special coppa til...
Belgien, Andenne
... Kreative, innovative og fleksible, tilbyder vi løsninger, der imødekommer vores kunders behov og netværk ved at tilbyde produkter og emballager, der er tilpasset. Goumanisto tilbyder et udvalg af cirka 100 opskrifter til en vellykket aperitif eller forret: - Ost i terninger - Forberedelser baseret på ost - Croquettes/ostefondue - Skåret charcuteri og pølser - Marinerede oliven - DIPS/krakkere...
Belgien, Noirefontaine
Les Salaisons et Pates de La Semois er en del af den belgiske top inden for fremstilling af kvalitetspaté. Oprindeligt specialiseret i salami, har virksomheden hurtigt skilt sig ud ved at udvikle terriner med en uovertruffen fyldning og er nu en anerkendt reference inden for charcuteri. Patéerne fra Semois har en tydelig merværdi i alle europæiske delikatesseforretninger. De tilbyder kunderne...
Belgien, Chaineux
...Grundlagt i 1978, er den familieejede virksomhed D’Argifral specialiseret i fremstilling og salg af kogte svinekødsprodukter. En ekspertise, der stammer fra flere generationer af håndværkere, kombineret med et af de mest moderne produktionsværktøjer, har gjort det muligt for D’Argifral at tilbyde produkter af høj kvalitet, der findes i de traditionelle og/eller selvbetjeningsafdelinger hos deres kunder. D’Argifral er i dag anerkendt og værdsat for sine kogte skinker og sine specialiteter inden for charcuteri, og virksomhedens renommé skyldes iværksætterånden fra 3 generationer.
...Vi leverer dem de bedste udskæringer, der er uundgåelige for den rette fremstilling af vores prestigefyldte tørrede kød. Salg til leverandører, hypermarkeder, fødevarekæder og grossister af vores produkt; Tørret kød, saltet, tørret eller røget. Forsendelse pakket, skåret, i terninger eller hele stykker. Salg til cateringhandelspecialister; Specielle produkter såsom særlige udskæringer af rødt kød, lam, pattegris osv. Vi arbejder kun med den højeste kvalitet. Enhver tvivl, behov eller spørgsmål, du måtte have. Kontakt os på info@taldabura.com...
Frankrig, Rungis
Selskabet di spé ré er beliggende i Rungis. Vi tilbyder regional charcuteri som foie gras, friske produkter, sammensatte salater, laks... Vi har altid været engageret i at opdage de bedste produkter fra vores franske og udenlandske provinser. Selskabet, der er engrosleverandør af charcuteri, blev grundlagt i 1975 og etablerede sig på MIN i Rungis allerede i 1978. Specialiteterne er primært regionale charcuterier, foie gras, Label Rouge laks, friske produkter og også sammensatte salater. Gastronomi: Fremstilling af regionale og udenlandske specialiteter. Tlf.: 01 46 87 33 00.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play