Frankrig, Bidart
...Tørrede vilde champignon - Frankrig: Gaveæske med kantareller og porcini - "Den vilde pulverkollektion" er ægteskabet mellem vilde svampe og fransk gastronomi, for at servere dit håndværk med elegance. 2 glas med porcini-pulver på 70g og det elegante glas med morille-pulver på 50g udgør denne gaveæske nr. 7. Disse naturlige produkter er nemme at bruge, uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, fordi Maison Caudalie ikke går på kompromis med kvaliteten!
Frankrig, Allenjoie
...Latinsk navn MORCHELLA CONİCA Mine tørrede svampe er naturligt tørret for at bevare al deres smag. Du kan opbevare dem et tørt sted i den originale pose i op til 1 år. Når de rehydrerer, fordobles eller tredobles deres volumen, og deres vægt stiger med cirka 10 gange. Nettovægt 100g svarer til 1kg friske svampe. Emballage i pose Oprindelse Svampene plukkes i hånden i Tyrkiet. De høstes med måde for at muliggøre genvækst på disse steder. Vægt: ND Latinsk navn: MORCHELLA CONİCA Nettovægt: 100g svarer til 1kg friske svampe Vægt (g): 300, 500, 1000...
Frankrig, Boulogne-Billancourt
...' er en sjælden og exceptionel cuvée, kendetegnet ved en silkeagtig tekstur og en kompleks aromatisk palette, præget af noter af sort kirsebær, nellike, peber og lakrids. I munden afslører den delikate smagsnuancer af orange, chokolade og træagtige krydderier. 'Ve Old Garden' tilbyder en unik smagsoplevelse og passer perfekt til grillet lam med rosmarin, en risotto med vilde svampe eller mørk chokolade med havsalt.
Frankrig, Auxerre
...{"Nez":"Meget aromatisk, fin, subtil og parfumeret. Noter af vilde frugter (brombær, solbær), krydderier og lakrids.","Accord metvin":"Rød kød, hvid kød, vildt, fjerkræ, ost og svampe.","Appellation":"Margaux.","Conditionnement":"Karton med 6 flasker á 75cl.","Le conseil de l'œnologue":"Serveres mellem 16 og 18°C.","Label":"Appellation d'Origine Contrôlée.","Bouche":"Sprøde og racede tanniner...
Frankrig, Aiguilhe
produktionshåndværk og lokal fremstilling af fine, højkvalitets konserver af vilde svampe tilberedt og svampesauce til delikatesseforretninger, fødevaregrossister og restauranter. Svampesaucer klar til brug, uden tilsætningsstoffer, uden konserveringsmidler, uden aromaer, clean label. Produktion i Auvergne Rhône-Alpes. Morchella, porcini, skovblanding, sparassis, lactarius, shii-take fra Frankrig...
Frankrig, Rungis Cedex
HALLES TROTTEMANT RUNGIS: specialist i kommerciel restauration og luksushoteller. Alle destinationer. Generel inden for frugter, generel inden for grøntsager, sommerfrugter (stenfrugter, druer), bær, citrusfrugter, æbler og pærer, kartofler, hvidløg, løg, skalotteløg. Vore produkter: asparges, vilde svampe, bær, frugtkurve, urter og små salater, grøntsagsbuketter, asiatiske produkter, eksotiske, citrusfrugter, gamle sorter af æbler og pærer, stenfrugter, indiske produkter. Du kan kontakte os telefonisk på 01 46 87 41 19 eller via fax på 01 46 87 65 13.
Frankrig, Perpignan Cedex
Firmaet MAISON VIALADE er specialist i indsamling, import og distribution af friske svampe (vilde, dyrkede) i Frankrig.
Frankrig, Vals Les Bains
PAM ARDECHE er et selskab, der sælger medicinske planter, vilde bær eller svampe fra økologisk landbrug, i tørret, frisk eller frossen form. For at sikre kvaliteten dyrkes eller høstes disse produkter på udvalgte steder langt væk fra forurening og er certificeret af ECOCERT. Produkterne bliver derefter forarbejdet (tørret eller frosset, skåret, sigtet og pakket i løs vægt eller poser) i virksomhedens lokaler.
Vi er specialiseret i indsamling, emballering og engros salg af kvalitets tørrede vilde svampe.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play