Frankrig, Bordeaux
... potentiale. Lagring: 12 måneder i franske egetræsfade med 20% nye fade. Traditionel klaring. Smagning: Rubinrød farve. Behagelig, moden og endda åben næse med noter af syltede frugter og et strejf af kødfuldhed og røg. Smagen er poleret og moden, men bevarer en smuk frugtighed. Eftersmagen viser et strejf af fasthed, der tilføjer dybde.
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... aroma af tørrede druer, karamel og noter af det træ, hvori den modnes. Alt dette gør denne eddike til et ægte krydderi, der løfter de retter, den ledsager. Bruges sammen med San Carlos ekstra jomfruolier eller Pago Baldios San Carlos, vil denne blanding forvandle dine retter til stor fornøjelse for dine smagsløg. Anbefales til syltede retter, vildt, fjerkræ, oksekød, fisk og skaldyr... Glasflaske 250ml...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... med blåskimmeloste eller chokoladebaserede desserter. En fryd af kompleksitet og lækkerhed! Indhold: 75cl Type: Søde naturlige rødvin Rest sukker: 103g/L Druer: 90% Grenache, 5% Carignan & 5% Maccabeu AOC: Maury Opbevaring: Drik nu og kan opbevares indtil 2050 Serveringstemperatur: 14-16°C...
Frankrig, Brue Auriac
...Farve: Rød Årgang: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Druer: Syrah 90%, Grenache 10% 14,0% vol. VINIFIKATION: Bæredygtigt landbrug Kold præ-fermentering maceration, Fermentering ved 20-25°C, Gæring i 2 uger, lagring på egetræsfade (228L – medium toasting) i 16 måneder SMAGSNOTE: Næsen udtrykker intense noter af syltede sorte frugter, solbær og brombær, delikat krydret med søde krydderier og...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play