Frankrig, Baie-Mahault
...Genopdag traditionen med vores premium saltede torsk, perfekt til ikoniske opskrifter som bacalhau. Dens faste og smagfulde kød er en sand fornøjelse for elskere af autentiske smage.
Matchende produkter
Saltet Torsk
Saltet Torsk
Andre produkter
Or ou guld 24
Or ou guld 24
... sauce. - Knust i stykker og tilføjet direkte til dine forberedelser. - Infunderet i kød i saft eller sauce som kylling eller kalv. For dette kan du lave huller i frugten med spidsen af en kniv eller en nål. Kogevæsken vil langsomt trænge ind i citrusfrugten og dermed sprede sin aroma til hele retten. Når den er infunderet, har citronen ikke nogen smagsmæssig interesse i at blive spist hel. Opdag de skrællede sorte citroner her Sæk: 5Kg Sæk: 15Kg...
Frankrig, Arengosse
...Pot og PET genanvendelig. Vægt 100g. Ingredienser: groft grå salt fra øen Ré, salvie, hvidløg. Saltet høstes i hånden med respekt for biodiversiteten, og det er uden tilsætningsstoffer. Salvie fra køkkenhaven tørret af os. Hvidløg fra Gers. Ideel til dine stege eller hvide kød. Reference:SEL00020...
Frankrig, Laissac
... opskrifter og regioner, det håndværksmæssige kendskab fra de gamle ved kun at inkludere 3 ingredienser: oksekød, Guérande salt og Kampot IGP peber fra Cambodja, en af de bedste peber i verden! Tørret kød fra stykker af oksebaglår, dette boeuf séché tilbyder en pølse uden nitrit og konserveringsmidler, 100% naturlig. Saltet og peberet i hånden, tørret i flere måneder, derefter skåret og vakuumpakket i sit glasburk. Oprindelse: Laissac, Aveyron Vægt: 600g DLC: 90 dage...
Frankrig, Gennevilliers
...Vores chutney er en sød-syrlig sauce lavet af frugter eller grøntsager konserveret i eddike. Afhængigt af smagen kan den nydes som tilbehør til kød, som dessert på en tærte eller endda smurt på en toast. Med sin delikate frugtsmag inviterer denne mango chutney fra Mali dig til at fremhæve det søde-salte i dine retter, til en vellykket brunch eller sommermiddag.
Frankrig, Saint-André-Le-Puy
...Beskrivelse: Vi har lavet disse mini pølser af kød fra franske svin og tilføjet piment d'Espelette AOP. Ideel til aperitif! Ingrediensliste: Svinekød, svinefedt, salt, Laktose, krydderier (herunder piment d'Espelette 0,3%), dextrose, saccharose, aromatisk plante, naturlig aroma, konserveringsmiddel: kaliumnitrat, fermenter, spiselig kollagenpølse fra okse. Opbevares helst ved en temperatur under 18°C. Svinekød: Frankrig. Indeholder ikke gluten. MHD: 45 dage...
Frankrig, Malataverne
... dens berømmelse har nået hele verden. Finere end en traditionel landpâté, da den er mindre fed, den baskiske pâté let krydret med Espelette-peber for smagens skyld, appellerer altid til et bredt publikum. Den væsentligste egenskab ved den baskiske pâté kommer fra brugen af svinegoulash (magert kød, meget velsmagende), kombineret med svinelever, en subtil blanding, der er så populær. Den baskiske pâté kan være mild eller krydret alt efter præferencer og ønsker og kan nydes på mange måder.
Frankrig, Paris
...Semulje af durumhvede, Æg 30%, Rødbede pulver, Vin Barolo DOCG 2%. Kan indeholde spor af bløddyr. Til cirka 3/4 personer. 6/7 minutters kogetid i en stor mængde kogende, saltet vand. Dræn og krydr. Vi anbefaler en trøffelsauce (hvide eller sorte), til kød, til grøntsager. En rødvin (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) eller en hvidvin (Roero Arneis, Gavi di Gavi) fra samme terroir vil danne en perfekt kombination. Ean13:3701511702359 Reference:TagliatelleBioVinItalie1...
Frankrig, Auxerre
...Øje Gul kjole med patina Næse Aromerne afsløres mellem ung pære og croissant, hvilket annoncerer en lækker mundfuld. Det træagtige er diskret, næsten jodagtigt salt. Mund Den første note er varm, lige og saltet. Den træagtige rundhed afslører en længde i munden, der går fra ung hvid frugt til lækkerheden af en kvædefrugt. Mad- og vinparring Aperitif, Kød i lys sauce og Vedholdende oste (blå...
Frankrig, Lyon
...Demi skinke fra Bayonne, ren svinekød fra Sydvestfrankrig IGP, som kendes på sit møre og fine kød givet af 12 måneders modning. En skinke, der nyder godt af en IGP (Beskyttet Geografisk Betegnelse) for sin kvalitet. Modnet efter en gammel håndværkstradition. Dens kød er mørt og saftigt, mindre saltet end de fleste tørrede skinker.
Frankrig, Etaules
... tæt og fast kød samt en veldefineret smag i munden. Vores Speciale Royale østers: Et premium produkt, der får al vores opmærksomhed: meget lav densitet i claires, en specifik hydraulik, et miljø med rigelig føde, der muliggør opnåelsen af en exceptionel, meget tæt kød, som giver en meget lang saltet og derefter sød smag i munden. En bemærkelsesværdig balance mellem sødme og salinitet.
Frankrig, Rungis
... mange samarbejdende slagterier. Leder du efter kalv opdrættet under moderens omsorg, præ-saltet lam, Limousin oksekød eller kød med høj udbytte? Kom og besøg os! For alle henvendelser kan du kontakte GRG SA på telefon 01 45 12 36 00.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play