Frankrig, Le Sen
...En parfumeri eller toiletprodukter, tilføjer den noter af kakaosmør og effekter af varm chokolade. Aromaer Dette "gourmande" produkt understøtter og afrunder noter af kakao, vanilje, kaffe eller praliné. Med en autentisk note kan det bruges til at aromatisere eller forbedre smagen af bagværk, is, slik, mejeriprodukter eller alkoholiske drikke som "Brandy". Kosmetik Dette produkt anvendes sjældent i kosmetiske produkter.
Frankrig, Montelimar
...Overgiv dig til vores pralinémandler med kakaoschokolade, sprøde og lækre. Mandlerne er ristet, aromatiseret med Bourbon-vanilje, derefter dækket med mørk chokolade og til sidst drysset med kakao. Reference:708523 VÆGT (i KG):2.5 Pakkeindhold:1 MOMS:5.5%...
Frankrig, Saint Orens De Gameville
...Under deres sprøde mørke chokoladeovertræk er disse små påskeæg fyldt med en lækker og sprød praliné lavet af ristet majs. DENNE VARE KAN SENDES MED COLISSIMO ELLER CHRONOPOST Opbevaringsbetingelser: Beskyttet mod lys og tørt Optimal holdbarhed: 3 måneder Nettovægt (G): 130 Energi: 2208 kJ / 529 kcal Fedt: 31 g Heraf mættede fedtsyrer: 11 g Kulhydrater: 49 g Heraf sukker: 37 g Proteiner: 9,5 g Salt: 0,38 g...
Frankrig, Furiani
...Ingredienser: mælkeovertræk chokolade 35% kakao (kakaosmør, sukker, kakaobønner, sojalecithin, naturlig vaniljeekstrakt), hasselnødder. Reference: TABLTNOIS...
Frankrig, Yssingeaux
...Cacao Vanille, cacaoté Café Caramel/Corsé/Meget ristet Cappuccino Karamel Mælk/Smør Chokolade Note cacaotée, honninget Crème brûlée Ahorn Malt Kastanje Honning Calisson Nougatine Praliné Hasselnød, karamel Truffons Cacao, fløde Bagværksnoter: Tarte Tatin, Tarte Meringue-Citron Vanille, vaniljeekstrakter, vanilje af oprindelse...
Frankrig, Saint Emilion
... aromatisk kompleksitet: små sorte bær, vanilje- og chokolade nuancer. Sprød, blød, med fine tanniner, er smagen harmonisk. » 2016 : WINE ENTHUSIAST : 91/100 « Cuvée af excellence fra denne ejendom, denne vin er en ren merlot. En moden vin med noter af saftige sorte frugter og røgede krydderier fra lagringen på fad. Lad denne vin modne for at give de rige tanniner tid til at blødgøre og integrere sig perfekt med frugten. » Guldmedalje MACON 2019 2015 WINE ENTHUSIAST : 91/100 Situation: Beliggende i kommunen Lussac nordøst for Saint Emilion Ejer: Jean Pierre Rivière Jord: lerede kalkplateauer...
Frankrig, Arles
...Maison Lesage Noisetter fra Piemonte, ristet, karameliseret og dækket med Gianduja-praliné, til at nyde uden moderation. Ingredienser: NOISETTER fra Piemonte, sukker, kakaosmør, HELMÆLK i pulverform, kakaomasse, naturlig aroma af Bourbon-vanilje, emulgator lecithin fra SOJA.
Frankrig, Englos
Vores virksomhed Le Turrón d’Arnould er specialiseret i håndlavet chokolade og gourmetprodukter til gastronomiske restauranter og luksushoteller. Vi udvælger de bedste ingredienser (Marcona-mandler, hasselnødder fra Piemonte…) for at tilbyde dig chokolade af høj kvalitet. Vores chokolade fås i løs vægt (kasser på 5 kg) og også i en personlig emballage (poser, kasser…) til VIP-kunder i hoteller og ...
Frankrig, Paris
...En meget smuk naturkaffe fra det berømte terroir i Jimma, Etiopien! Fantastiske frugtagtige noter af fersken, chokolade og nødder skaber en kop med en kraftfuld intensitet og en meget aromatisk smag! Den indsamles i en skov bestående af forskellige og gamle arter. Rigdommen i jorden og miljøet i dette terroir giver en unik typicitet til denne naturkaffe fra skoven, certificeret økologisk og women coffee. Tilgængelig i 250g eller 1kg format. Bønner eller formalet.
Frankrig, Longwy
...Lækre, trøstende og helt naturlige, vores kakaopulver er en sand fornøjelse for sanserne. Oplev alle smagene og lad dig føre væk af din kop varm chokolade. Blød og kraftfuld, dette rå kakao er ideel til madlavning eller til en blid opvågning. Subtil, dyb, den er perfekt til at genopdage og værdsætte den ægte smag af fint ristet kakao! Uden tilsat sukker. Pakke på 60 g. Reference: CAC002 På lager: 33...
Frankrig, Flines-Lès-Mortagne
...Alc. 9% vol. Lang: Mørk øl med en sort farve og kraftige smagsnuancer. Glem humlen og opdag de komplekse aromaer fra de stærkt ristede malte: chokolade, kaffe, ristet brød osv. Ikke anbefalet til morgenmad! Kort: den kraftfulde chokolade-kaffe smag fra de ristede malte...
Frankrig, Segonzac
...Farve: Mahogni med kobberglimt Næse: En buket, der harmonisk kombinerer fine noter af tørrede blomster, iris og lilac med varmen fra kandiseret frugt, marmelade og crème brûlée. En krydret sødme, der afslører træagtige aromaer af ristet eg og cigaræske. Smag: En bemærkelsesværdig intensitet og aromatisk kompleksitet for en gourmet Cognac, en fløjlsblød tekstur og en overraskende amplitude. Smagsalder: omkring 15 år Smagsforslag: Ren som en digestif (mellem 20 ° og 25 °), i harmoni med chokolade desserter eller med en god cigar.
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
...hvid peber og chokolade. En berusende flaske, der udgør et fantastisk kærlighedsforhold! Indhold: 75cl Type: Rødvin Druetype: 100% Syrah IGP: Côtes Catalanes Opbevaring: Drik nu og kan gemmes indtil 2030 Serveringstemperatur: 16-18°C...
Frankrig, Pantin
...cedertræ og krydderier. Ved agitation dominerer en velmoden frugt. I munden er angrebet præget af en smuk tæthed, meget rund, med kraftige og fine tanniner. Noter af træ, vanilje og kirsebærsten udtrykkes med en smuk længde. "Château Les Dames de la Renardière 87/100 Millésime 2008 Vin rouge – Bordeaux supérieur Farve granat, rubinreflekser. Næse udfoldet med dejlige små syltede røde frugter (jordbær, ribs, hindbær), ristet og krydret touch. Mundfølelse blød, frisk, med indhyllede tanniner, med præcise aromaer. En sprød stil,...
Frankrig, Auxerre
...Næse udånder fantastiske noter af ristet eg, espresso, smeltet chokolade, ribs og sorte kirsebær Smag gourmand, afbalanceret, med meget finesse og friskhed Vinifikation gæring i termoregulerede ståltanke og i nye 600L egetræsfade, maceration i 30 dage Øje: dyb, strålende farve Smag: gourmand, afbalanceret, med meget finesse og friskhed Mad- og vinparring: rødt kød Vinmagerens råd: serveres ved...
Frankrig, Parnac
...Intens og kompleks Cahors Denne dybfarvede vin er udtryksfuld og harmonisk; dens komplekse næse fremkalder solbær, krydderier og ristet frugt. Kødfuld og kraftfuld i munden, dens fløjlsbløde kvalitet er bevis på den perfekte mestring af teknikkerne til lagring i egetræ. Aromaer af sorte frugter, lakrids og chokolade fuldender vinens fulde udtryk. Serveres dekantet (eller åbnet flere timer før) før nydelse ved 15-16°. Foreslået ledsagelse: vildt foie gras, trøfler, skovsvampe, tournedos, mælkefodret lam.
Frankrig, Pacy-Sur-Eure
...gazellehorn, crème brûlée, bær crumble, mandelstykker, juleskrydderier, tonkabønne, forbudt frugt, havremælk – honning, lollipop, hindbær & viol makron, madeleine, jordbær malabar, honning, mojito, lækker blåbær, nougat, nutella, peberkage, ristet brød, Breton kiks, panettone, fersken – flødeskum, pina colada, pistacie, kærlighedsæble, popcorn, jordbær-pop, pralinerock, speculoos, æbletærte, tarte tatin, tutti frutti, vanilje – kanel, vanilje – jordbær, varm julevin...
Frankrig, Carpentras
...Mælkechokolade 32% kakao lavet med en blanding af kakaobønner fra vores forskellige oprindelser, forenet med små stykker af omhyggeligt ristet kokos. INGREDIENSER: 0 KAN INDEHOLDE SPOR AF NØDDER, GLUTEN OG MELK. Opbevares tørt og køligt, mellem 15 og 18°C.
Frankrig, Paris
... Origin afslører klare dufte af appelsinskal. Vaniljen, som tilføjer et uundgåeligt strejf af sødme, supplerer disse dufte for en næse, der er særligt frugtagtig. Smagningen: Kendetegnet ved sin cremede tekstur, udtrykker dette første kapitel sig med en lækkerhed, der afslører smagsnuancer af krydderier, ristet chokolade og kage.
Frankrig, Vitrolles
...Opdag CREMOSO, vores lækre økologiske kaffe, 100% ARABICA fra Guatemala, ristet og malet. Denne fine kaffe, der er dyrket økologisk, er beriget med 53 mg økologisk CBD og stammer fra de vulkanske højland i det vestlige Guatemala, over 1350 m over havets overflade. AROMATER: Noter af chokolade & nød. SMAGNING: Kraftfuld og fløjlsblød med en let syrlighed. INTENSITET: 7/10 Egenskaber: Beroligende Energigivende...
Frankrig, Cleron
...Ferrero Rocher tilbyder en lækker smagsoplevelse takket være sin unikke kombination af lag og teksturer. En lækker sprød og let ristet nøddefyldning, omfavnet af en let vaffelskal og dækket med cremet mælkechokolade og fint hakkede nødder. Perfekt til at dele med dine nærmeste, hvilket gør enhver lejlighed speciel. En Hel Vaffel Med Nødder Og Sprød Blød fyldning Velegnet til vegetarer 48 stk. 600g...
Frankrig, Berre L Etang
...Cremet blanding med en typisk italiensk smag. Kombination af de bedste Arabica- og Robusta-kaffer med en blød smag og en rig aroma. Aromatisk kop, med en let antydning af syrlighed, dufte af ristet brød, frugtagtige og krydrede noter samt en intens aroma af kakao. Udpræget eftersmag af kakao, der minder om mørk chokolade. Sammensætning 40% Arabica, 60% Robusta - Intensitet 10...
Frankrig, La Fouillade
...morgenmads-småkager med korn, småkager med frø, fyldte småkager med frugt, karamel eller chokolade, småkager dækket eller indhyllet i chokolade, diætiske småkager, salte snacks, småkager til børn, ristet brød, toast,... Størstedelen af produkterne er veganske, og 100% af produkterne er uden palmeolie og farvestoffer. Chokolade og sukker stammer fra fair trade. Vi kan markedsføre vores produkter i emballage, løs vægt eller enkeltpakker alt efter vores kunders behov.
Frankrig, Colombes
... og smoothies, ristet kaffe, instantkaffe, kapsler, lækre drikke, chokolade, cappuccino ... For professionelle inden for foodservice er det en garanti for at tilbyde produkter af fremragende kvalitet med høj anerkendelse til hver forbrugsmulighed, at præsentere udstyr med innovativt design, der er pålideligt og effektivt, og som opfylder brugernes krav, samt at være sikret af en lokal service i hele Frankrig takket være tilgængeligheden af vores teknisk-kommercielle teams.
Frankrig, Wolfisheim
Vietcacao udvælger og fermenterer kakaobønnerne med stor omhu i provinsen Bến Tre, i det sydlige Vietnam i Mekongdeltaet. Behandlingen af kakaobønnerne foregår i rammerne af et Arbejdsrehabiliteringscenter for at fremme den professionelle integration af unge handicappede. Importeret til Frankrig bliver de ristet og forvandlet til chokolade af ren vietnamesisk oprindelse af chokoladefabrikken A...
Populære lande for dette søgeord