Frankrig, Saint Emilion
... det muligt at opnå en vin med velafbalancerede tanniner, frugtige noter og en stor friskhed i munden. 2016 : GULD GILBERT ET GAILLARD 2018 « Lys granatrød farve. Diskret frugtagtig næse (jordbær, ribs). Smagen viser en let struktur, en blød og enkel frugt, en behagelig friskhed. En årgang klar til brug til grillet kød. » 2015 : Guldmedalje Concours de Lyon 2019 « Smuk dyb rubinrød farve. Dyb næse, blomsteragtige noter og små røde frugter. I munden en blød, let Bordeaux, der prioriterer frugten.
Frankrig, Saint-Bris-Le-Vineux
...Rubinrød farve. Intense aromaer af små røde og sorte frugter (hindbær, ribs, brombær) med noter af skovbund, violer og krydderier. Gourmand og struktureret, tilbyder ganen en smuk finish og bløde tanniner.
... høj kvalitet, der ærer druesortens karakteristiske egenskaber. SMAGSNOTER Udseende: Blød og lys laksefarvet Aroma: Frugtig og blomsteragtig, domineret af aromaer af små røde frugter Smag: Frisk, sprød og behagelig med dejlige smagsnuancer af hindbær, ribs og hvide blomster. En Grenache fuld af fornøjelse! MADPARING Star Grenache er perfekt som aperitif og passer smukt til middelhavs-salater, fyldte grøntsager eller en rejeskål.
Frankrig, Bordeaux
... denne enhed fra bunden. På grund af sin bemærkelsesværdige beliggenhed, sit valg af terroir og den omhu, der gives både til vinmarkerne og kælderen, vil Château Haut-Vigneau snart spille med de store.\n\nDégustation\nDyb, skinnende farve. Første næse af sorte og røde frugter (solbær, ribs), efterfulgt af ristede, røgede noter. Åben og lækker aromatisk bouquet. Blød angreb, god tannisk struktur...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... med venner, både som aperitif og ved bordet! Domaine: Som vinproducent i 7 generationer råder familien Bodillard i dag over 14 hektar fordelt på 7 kommuner mellem Beaujolais og Mâconnais. Nogle cuvéer er allerede certificeret i Økologisk Landbrug, og alle vil blive det i de kommende år. Mangfoldigheden af parceller gør det muligt for domænet at dække en stor variation af jorde (granitsand, skifer osv.) og dermed producere vine med forskellige karakterer. Indhold: 75cl Type: Rødvin Druetype: 100% Petit AOC: Beaujolais Opbevaring: Drik nu og kan opbevares indtil 2028 Serveringstemperatur: 14-16°C...
Frankrig, Caudiès De Fenouillèdes
...lægges druerne i tank, hvor udtrækningen af tanniner sker skånsomt i 4 til 5 uger ved manuel pigeage af drueskallerne. Modningen varer næsten to år i ståltank, før de tappes på flaske. Smagning: Den meget mørkerøde farve og den intense næse, mellem røde frugter (kirsebær, ribs) og cedertræ, annoncerer al kraften og strukturen i denne blanding med atlantiske toner. For dem, der elsker fyldige og friske vine med en smuk længde. Tilgængelige årgange: 2013, 2014, 2015 og 2016...
Frankrig, Wissous
West-Indies Distribution er en importør og distributør af eksotiske produkter, primært fra Caribien (Guadeloupe, Martinique, Guyane og La Réunion). Vi har det bredeste udvalg af produkter, der spænder fra tørrede, friske, frosne til frugter og grøntsager. Levering i Frankrig og internationalt. Vi samarbejder med betroede leverandører fra hele verden for at sikre friskhed, kvalitet og autenticitet.
Frankrig, Auxerre
... perfekt tæthed for denne vin uden sulfitter, som er særligt følsom over for luft. Smagsnoter: Det er en delikat parfumeret vin, der blander aromaerne af jordbær og ribs. Smagen er frisk og delikat. Mad- og vinparring: Nydes kold ved 8-10°C som aperitif. Denne rosé passer godt til grillretter, eksotisk mad, rejer med ingefær og kyllingefileter. Emballage: Karton med 3L Årgang: 2020 Druetype: Grenache Dyrkning: Økologisk...
Frankrig, Roubia
... en rund struktur kombineret med en aromatisk tæthed båret af en elegant frugt. Kødets tekstur er blød. Kvindelig rhodansk vin.","ACCORDS METS-VINS":"Vinterretter, marineret kød, BBQ ribs, vildt. Kraftige cremede oste. Prestigefyldt vin. Ideelt at drikke ved 17°C.","Contenance (L)":"0,75"}...
Frankrig, Lugasson
...Denne vin er klar, skinnende, rubinrød med kirsebærnuancer. De varietale aromaer af Merlot udtrykker sig med noter af røde ribs og sorte kirsebær. Angrebet er klart, morellokirsebær og vanilje ledsager en lakrids og en fyldig afslutning. Tanninerne er bløde.
Frankrig, Brissac Loire Aubance
...Guldmedalje International Challenge Gilbert & Gaillard 2019 ÅRGANG: 2018 DRUESORT: Cabernet franc. TERROIR: Ler-kalk. VINIFIKATION OG MODNING: Druer høstet i meget god modenhed, afstilket 100%. Gæring i 15 dage med temperaturkontrol. Modning i 6 måneder i ståltank. APPELLATION: AOP Anjou Rouge. SMAGSNOTER: Farve med en stærk rød, granatrød intensitet. Fin næse, delikate aromaer af røde frugter, solbær og ribs. Behagelig og afbalanceret struktur. MAD/VIN-KOMBINATION: Charcuteri, rødt kød, milde oste. SERVERINGSTEMPERATUR: Mellem 15 og 17°C. Karton med 6 flasker á 75cl...
Frankrig, Passa
...60% Carignan 30% Syrah 10% Grenache Noir Denne vin lavet af carignan, syrah og grenache noir, der er høstet ved optimal modenhed, stammer fra gamle vinstokke, der vokser i lerede sandjord, beliggende ved foden af Albères og pic du Canigou. Næsen har aromaer af røde frugter som solbær og ribs. I munden er det en blød, frisk, frugtagtig og lækker vin. Den nydes bedst som aperitif, til grillretter, i selskabelig madlavning eller til et hurtigt måltid. Certificering: økologisk...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play