... familie kaldet "giftig sumak": denne er giftig! Anvendelse: Vi anbefaler at bruge sumak som et krydderi. Vi anbefaler derfor ikke at koge det, så det kan bevare alle sine egenskaber og sin smag. Sumak bruges som et blommesalt drysset over en ret. Du kan derfor tilsætte det til grillet kød, fisk eller ristede grøntsager. Du kan også drysse dette krydderi over mange retter. Sæk: 10Kg...
Frankrig, Saint Emilion
207km
... det muligt at opnå en vin med velafbalancerede tanniner, frugtige noter og en stor friskhed i munden. 2016 : GULD GILBERT ET GAILLARD 2018 « Lys granatrød farve. Diskret frugtagtig næse (jordbær, ribs). Smagen viser en let struktur, en blød og enkel frugt, en behagelig friskhed. En årgang klar til brug til grillet kød. » 2015 : Guldmedalje Concours de Lyon 2019 « Smuk dyb rubinrød farve. Dyb næse, blomsteragtige noter og små røde frugter. I munden en blød, let Bordeaux, der prioriterer frugten.
Frankrig, Renaison
142km
...Gyros er den street food-ret, man finder overalt i Grækenland: en sandwich i pita-brød med krydret grillet kød (enten kylling eller traditionelt lam), en god portion tzatziki og friske grøntsager. Denne græske gyros-blanding vil tage dig på en rejse og kan tilpasses enhver type grillet kød på grillen.
Frankrig, Auxerre
242km
...Dégustation Vin let, meget original, nem at drikke, med markante noter af ribs. I munden, friskhed bragt af Persan. Vinifikation Maceration i 15 dage efterfulgt af blid presning i 3 timer. I tanken, malolaktisk fermentation udført. Lagret på fine gærrester i 12 måneder i gamle fade. Accord met-vin: charcuteri, grillet kød Ønologens råd: serveres mellem 14 og 16°C Alkoholindhold: 11,5° Opbevaringstid: 5 til 10 år Emballage: Karton med 6 flasker á 75cl Domaine: Claude Quenard et Fils Appellation: Vin de Savoie Kultur: Biodynamik Label: Appellation d'Origine Contrôlée...
Frankrig, Parnac
166km
...Delikatesse og friskhed af frugten. En kjole af en rose, der stræber efter lilla billeder, som udtrykker en blanding af friskheden fra røde frugter, blødheden fra æble og pære samt syrligheden fra ribs i en fed og rund kontekst. Servering: frisk, 8 -10°C. Anbefalet ret: Som en aperitif med snacks, grillet kød, fisk, asiatisk køkken. Ideel om sommeren med salater af frugter og sæsonens grøntsager.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play