Frankrig, Val De Cognac
...let sødet. En overraskende og tonisk flugt… Sammensætning: Økologisk fransk hvid rom lagret i gamle cognacfade, Økologisk og fair trade rørsukker (Brasilien), Økologisk Warana (Brasilien)*, Økologisk Muirapuama (Brasilien)* (*) Certificeret FGP vild høst af Sateré Mawé-indianerne Serveres kold, alene eller i cocktail med tonic, både som aperitif og digestif. Dimensioner: 10 × 10 × 19 cm Maceration: Minimum 1 måned Alkoholprocent: 37° Vægt: 1,2 kg Visuel: Orange/rød nuance...
Frankrig, Brignais
...Lækkert bagt müslibar, let sødet med kokossukker, med bløde blåbær og mørk chokolade. For at starte dagen godt eller til en lækker pause. Vegansk, uden palmeolie, havre fra Frankrig. Ingredienser: Havregryn* 35%, kokossukker*, kokosolie*, solsikkefrø*, mandler* i pulver, fuldkornshavremel*, mørk chokolade* 5% (kakao 88% min.) (kakaomasse*, kakaosmør*, kokossukker*), blåbær* 4,5% (vild blåbær...
Frankrig, Saint-Pee-Sur-Nivelle
... strejf af bitterhed. De plukkes i hånden og macererer derefter i 3 måneder i vores hjemmelavede anisette. Patxaka Egiazki er lækker og minder om smagen af dessert som tarte tatin. En blød og sød likør, let sødet, som efterlader en smuk længde i munden, meget udtryksfuld. Næsen frigiver delikate aromaer af anisæbler og karamel. Patxaka Egiazki indeholder ikke kunstige aromaer eller farvestoffer, dens udseende og smag er garanteret 100% naturlige. Aftapning, korkning og etikettering sker også på en håndværksmæssig måde.
Frankrig, Copponex
... smag, men med lette skønhedsfejl. Det er det perfekte knivæble! Dets perfekte balance mellem en sød og let syrlig smag appellerer til de fleste forbrugere. Golden Delicious æblet er generelt af god størrelse og kendes på sin berømte gule kjole. Dets hvidlige kød er både blødt, saftigt og vel-sødet. En smule grønt, frugten er mere sprød og har en let syrlig smag. At knase: Ja I ovnen: Ja I tærte: Ja Til madlavning: Ja Bæredygtige frugthaver: Ja Høj Miljøværdi Niveau 3 (HVE3): Ja...
Frankrig, Lyon
...Vores dåse af dådyr med figner er solbeskinnet af Middelhavet og let sødet for at give dig en sød-salt smagsoplevelse fyldt med sol.
Frankrig, Montélimar
... med La Cour d’Orgères, og en sidste med canelés fra Bordeaux med Baillardran. EN ARRANGÉ, DER SÆTTER FOKUS PÅ HVID ROM Halto bruger en AOC landbrugsrom, der er typisk for det martiniquanske håndværk, til sine opskrifter. Macerationstiderne er omhyggeligt defineret, så hver ingrediens fremhæver de forskellige aromaer i rommen. Meget let sødet, uden farvestoffer eller kunstige aromaer, tilbyder Halto...
Populære lande for dette søgeord