...Vores fødevareromaer findes i forskellige former: væsker, pulvere, emulsioner. Emballagen fås i flasker på 30 ml, dunke på 250 og 500 ml eller i løs vægt efter anmodning. De kan bruges til at lave eller tilsættes forskellige kategorier af fødevarer: bagværk, makroner, ganacher, dessertcremer, mousser, konfekture, marmelader, cocktails eller saucer, men også chokolade, is, drikke-sirup, færdigretter, mejeriprodukter, småkager.
Frankrig, Saint Emilion
... :WINE ENTHUSIAST : 93/100 «Udgivet fra de ældste vinstokke på denne ejendom, er det en moden og koncentreret vin. Lagret i 18 måneder i fad, har den udviklet en kraftig ristet og krydret karakter, der stadig dominerer i dag. Men med den stærke frugtighed og syre, vil den udvikle sig til en imponerende vin.» J. SUCKLING : 93-94/100 :«Det er en fantastisk vin med noter af chokolade og sorte bær...
Frankrig, Objat
...Ingredienser: 29,20% mørk chokolade 66%, 29,20% mælkechokolade 38%, 18,25% mørk chokolade 99% (kakao, sukker, kakaosmør, hel mælkepulver, emulgator: rapslecithin, bourbonvanilje i bælg, ingefær, kanel), kakaopulver, flormelis, 4 krydderier, appelsinskal. Næringsværdier pr. 100g: Energi 2044Kj, 492Kcal, fedt 37g, heraf mættede fedtsyrer 23g, kulhydrater 33g, heraf sukker 33g, protein 6,7g, salt 0,01g.
Frankrig, Malataverne
...mørk chokolade (min. 55% kakao) ingredienser kakaomasse, sukker, chili 3%, emulgator sojalecithin, naturlig vanilje aroma. Kan indeholde spor af nødder.
Frankrig, Olivet
...Reference 9990000017744 Disse ingefærterninger dækket med mørk chokolade er fremragende lækkerier med antioxidante egenskaber! Ingefær har en citronagtig, frisk og krydret smag. Det passer rigtig godt sammen med den mørke chokolade, som tilføjer sødme og lækkerhed. Dets ry som afrodisiakum og beroligende middel er velkendt. På sundhedssiden letter det fordøjelsen og forebygger kvalme og opkast...
Frankrig, Furiani
...Ingredienser: mørk chokolade 70% (sukker, kakaosmør, kakaomasse, emulgator sojalecithin, naturlig vanilje aroma), hasselnødder. Reference: CASNRNOIS...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
...Le spiritueux : Med en smuk aromatisk kompleksitet krydret med et strejf af tørv, tilbyder denne fantastiske irske single malt whiskey en lækker maltkarakter, der er typisk for Waterford-husets signatur. Noter af krydderier (peber, nellike), appelsinskal og chokolade er også til stede. 4 typer fade anvendes under modningen: ex-bourbonfade, søde vinfade samt fransk og amerikansk eg, som supplerer...
Frankrig, Faverolles-Sur-Cher
...En krydret kakao, lige hvad der skal til for at lave dine varme chokolade eller en chokolade sauce til dine desserter! Ingredienser: Usødet kakaopulver, sukker, krydderier (kanel, kardemomme, nellike, stjerneanis), syrejusteringsmiddel kaliumcarbonater. Opbevares tørt. Næringsoplysninger Energi 965 KJ / 231 Kcal Fedt 0.15 g heraf mættede fedtsyrer 0.03 g Kulhydrater 56.0 g heraf sukker 55.0 g Proteiner 0.43 g Salt 0.01 g Mindste holdbarhedsdato 12 måneder...
Frankrig, Segonzac
...Farve: Mahogni med kobberglimt Næse: En buket, der harmonisk kombinerer fine noter af tørrede blomster, iris og lilac med varmen fra kandiseret frugt, marmelade og crème brûlée. En krydret sødme, der afslører træagtige aromaer af ristet eg og cigaræske. Smag: En bemærkelsesværdig intensitet og aromatisk kompleksitet for en gourmet Cognac, en fløjlsblød tekstur og en overraskende amplitude. Smagsalder: omkring 15 år Smagsforslag: Ren som en digestif (mellem 20 ° og 25 °), i harmoni med chokolade desserter eller med en god cigar.
Frankrig, Talant
... "Hvem bliver den næste store konditor?". Christophe Adams værksted fremhæver ædle og centrale ingredienser i bagværk gennem en samling bøger: Jordbær, Chokolade ... hver bog inviterer dig til at genopdage disse elementer. For konditoren er citronen mere et krydderi end en frugt, og den bruges primært som smagsgiver snarere end som en grundlæggende ingrediens. For Christophe Adam er citronen en kilde til mange inspirationer. Opdag i denne bog 45 opskrifter krydret med møder med gæster. Reference: BELI04 På lager: 8 Produkter Dimensioner: 128 Sider - Fr Sprog: Fransk...
Frankrig, Poitiers
...I munden er det frugtagtigt med også noter af chokolade, efterfulgt af en let krydret karamel i eftersmagen.
Frankrig, Pantin
...cedertræ og krydderier. Ved agitation dominerer en velmoden frugt. I munden er angrebet præget af en smuk tæthed, meget rund, med kraftige og fine tanniner. Noter af træ, vanilje og kirsebærsten udtrykkes med en smuk længde. "Château Les Dames de la Renardière 87/100 Millésime 2008 Vin rouge – Bordeaux supérieur Farve granat, rubinreflekser. Næse udfoldet med dejlige små syltede røde frugter (jordbær, ribs, hindbær), ristet og krydret touch. Mundfølelse blød, frisk, med indhyllede tanniner, med præcise aromaer. En sprød stil,...
Frankrig, Auxerre
... d'Origine Contrôlée","Bouche":"rund og med en smuk tæthed. Den lækre smag blander noter af friske brombær, solbær, hindbær samt røde bær (ribs) med ristede aromaer samt chokolade og moka.","Temps de garde":"34 år","Œil":"dyb imponerende farve","Taux d'alcoolémie":"13,5%","Vinification":"Den præfermentære maceration varer 10 dage ved 8°C. Den alkoholiske gæring efterfølges af en klassisk...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play