... det sydlige Kina, er osmanthus et træ, der dyrkes for sine blomster, hvis abrikosduft bruges til at parfume te. Landmænd i flere provinser, især i Guangxi, banker træerne i september og oktober for at høste de utallige små blomster, hvis farve varierer fra lys gul til lys orange. Blomsterne opbevares i saltlage og udvindes af lokale fabrikker om efteråret og vinteren.
Ref:OSMAAB1...
...Øje
smuk præsentation med en gylden nuance, strålende som ønsket
Næse
gylden, med en stor aromatisk rigdom af dufte af kandiseret kvæde og appelsinskal, ledsaget af noter af kongelig gelé, ristet mandel og vanilje, der afsløres ved iltning
Mund
bred og cremet angreb; skumfidus, akaciahonning, gul fersken i sirup, abrikos, krydderkage og vanilje
Madvinparring cannelloni med lam, bisonstuvning...
...
• Forbedring af din produktivitet og udbytte
• Bedre kontrol over dine omkostninger
• Forstærket bakteriel sikkerhed
OPBEVARING
• Frisk: 16 dage til 21 dage ved 0+4°C
• Frosset: 18 måneder ved -18°
TILBEREDNINGER MED OMDELADE GRØNTSAGER OG FRUGTER I PLADER ELLER STYKKER
• Végédécor : Grøn peberfrugt, Rød peberfrugt, Gul peberfrugt, Løg, Tomat
• Primdécor : Blomme, Abrikos, Ananas, Figen
• Pulpedécor : Grøntsager, røde frugter, gule, eksotiske, tilberedte...
...Denne fremragende Riesling fra stedet Holderhurst stammer fra en meget leret jord, der blander sig med kalksten. Denne terroir bidrager til at definere denne cuvée, som har en smuk mineralitet og en sprød, generøs frugtighed (gul citron, grapefrugt), der blander sig med noter af pære og abrikos. Det hele har en meget fin balance og er indhyllet i et smukt solrigt stof. En flaske, der tilbyder meget glæde med et fremragende forhold mellem kvalitet og pris.
Indhold: 75cl
Type: Hvidvin
Druer: 100% Riesling
AOC: Alsace
Opbevaring: Drik nu og kan gemmes indtil 2030
Serveringstemperatur: 8-10°C...
...Maison Lesage
Coffret med et nuanceret udvalg af smagsoplevelser, fra de mest klassiske (Jordbær, hindbær, abrikos, solbær og mandarin) til de mest originale (Pære/vanilje, kirsebær/kardemomme, passionsfrugt/mango, lime/ingefær og banan/karamel).
Ingredienser frugtpulp (jordbær, hindbær, lime, abrikos, passionsfrugt, mango, mandarin, pære, kirsebær, banan), frisk ingefær, kardemomme, vaniljeekstrakt, sukker, vand, glukosepulver, gul pektin, citronsyre.
...Næsen byder på intense aromaer af eksotiske frugter (ananas) og stenfrugter (fersken, abrikos, ...), suppleret med ristede noter og vanilje. Den friske smag og den fyldige, cremede eftersmag gør den til den ideelle ledsager til dine aperitiffer, hvor den kan serveres med salater, hvide kødretter, fisk eller en tallerken med frisk ost. Serveres ved 10-12°C."}...