... det sydlige Kina, er osmanthus et træ, der dyrkes for sine blomster, hvis abrikosduft bruges til at parfume te. Landmænd i flere provinser, især i Guangxi, banker træerne i september og oktober for at høste de utallige små blomster, hvis farve varierer fra lys gul til lys orange. Blomsterne opbevares i saltlage og udvindes af lokale fabrikker om efteråret og vinteren.
Ref:OSMAAB1...
...En gul til orange farvet uklar viskøs væske med en smag og aroma, der er karakteristisk for abrikos.
Produktgruppe: Juicer & Basiser
Kategori: Puré
Natur: Naturlig...
...Malatyas verdensberømte gule tørrede abrikoser. Takket være den specielle emballage bevarer de deres friskhed i lang tid. Indeholder ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Gule abrikoser og soltørrede abrikoser stammer fra den samme abrikos. Den eneste forskel er, at den ene er tørret naturligt i solen, mens den anden er blevet svovlet for at være mere holdbar. Den gule abrikos ser også bedre ud, fordi den er blevet svovlet. Den ser mere sprød ud sammenlignet med soltørrede abrikoser og har mindre tendens til at blive slatten. Kan opbevares i flere år under passende forhold.
Milis Nurseries specialiserer sig i produktion og handel med frugttræer og bærende planter. I løbet af 1960'erne, med særlig opmærksomhed på de græske træers behov for sund reproduktionsmateriale, anvender Konstantinos Milis de gamle kendte metoder fra området og, i samarbejde med agronomer, starter han oprettelsen af det første frugtplantage (ferskner, kirsebær, abrikoser, blommer, æbler, pærer, ...
...Øje
smuk præsentation med en gylden nuance, strålende som ønsket
Næse
gylden, med en stor aromatisk rigdom af dufte af kandiseret kvæde og appelsinskal, ledsaget af noter af kongelig gelé, ristet mandel og vanilje, der afsløres ved iltning
Mund
bred og cremet angreb; skumfidus, akaciahonning, gul fersken i sirup, abrikos, krydderkage og vanilje
Madvinparring cannelloni med lam, bisonstuvning...
...
• Forbedring af din produktivitet og udbytte
• Bedre kontrol over dine omkostninger
• Forstærket bakteriel sikkerhed
OPBEVARING
• Frisk: 16 dage til 21 dage ved 0+4°C
• Frosset: 18 måneder ved -18°
TILBEREDNINGER MED OMDELADE GRØNTSAGER OG FRUGTER I PLADER ELLER STYKKER
• Végédécor : Grøn peberfrugt, Rød peberfrugt, Gul peberfrugt, Løg, Tomat
• Primdécor : Blomme, Abrikos, Ananas, Figen
• Pulpedécor : Grøntsager, røde frugter, gule, eksotiske, tilberedte...
...Abrikos (Prunus armeniaca) er et 2-10 m højt, tornet og glat træ. Dets blomster er hvide eller lyserøde, og frugten er gul-orange i farven. Det har spredt sig til Europa, Centralasien, Amerika og Afrika i lande tæt på Middelhavet.
Obtagningsmetode: Abrikoskerneolie opnås fra abrikoskerner ved koldpresningsmetoden. Koldpressede olier er vegetabilske olier, der kun produceres ved mekaniske processer uden at forstyrre olies natur.
Send os en e-mail på info@calikoglubitkisel.com og bestil produkter.
Kontakt Whatsapp +90 (539) 819 0133...
...Denne fremragende Riesling fra stedet Holderhurst stammer fra en meget leret jord, der blander sig med kalksten. Denne terroir bidrager til at definere denne cuvée, som har en smuk mineralitet og en sprød, generøs frugtighed (gul citron, grapefrugt), der blander sig med noter af pære og abrikos. Det hele har en meget fin balance og er indhyllet i et smukt solrigt stof. En flaske, der tilbyder meget glæde med et fremragende forhold mellem kvalitet og pris.
Indhold: 75cl
Type: Hvidvin
Druer: 100% Riesling
AOC: Alsace
Opbevaring: Drik nu og kan gemmes indtil 2030
Serveringstemperatur: 8-10°C...
...DE REOJO - DEN TABTE ANDALUSIER
Betegnelse:
IGP Los Palacios y Villafranca (Sevilla)
Sammensætning:
100% Vijiriega (lokal druesort fra Andalusien)
Fremstilling:
Gæret ved 15º i rustfrie ståltanke i 26 dage med egne gærstammer.
Alkoholindhold: 11,3o Total svovldioxid: 40mg/L
SMAGSNOTER:
Udsigt: Gylden gul med grønne nuancer. Klar og skinnende.
Duft: Medium intensitet. Bløde tropiske aromaer som ananas, jordbær eller grøn mango og stenfrugter som abrikos.
Smag: God syre, veldefineret og behagelig. Let saltet, let vegetabilsk præg, noget fyldig. Eftersmag meget afbalanceret og medium.
...Maison Lesage
Coffret med et nuanceret udvalg af smagsoplevelser, fra de mest klassiske (Jordbær, hindbær, abrikos, solbær og mandarin) til de mest originale (Pære/vanilje, kirsebær/kardemomme, passionsfrugt/mango, lime/ingefær og banan/karamel).
Ingredienser frugtpulp (jordbær, hindbær, lime, abrikos, passionsfrugt, mango, mandarin, pære, kirsebær, banan), frisk ingefær, kardemomme, vaniljeekstrakt, sukker, vand, glukosepulver, gul pektin, citronsyre.
... år opnås det maksimale udbytte. I blomstringsfasen producerer træet grønne bær på størrelse med en abrikos, som indeholder frøene. Høsten er fra april til juni. Sheasmørret udvindes ved at knuse frøene og derefter presse dem. Smørret er hele tiden blevet brugt af de første indbyggere som creme mod vind og vejr, og frugtkødet som fødekilde. Produktet har et højt indhold af usaponificerbare stoffer...
...Næsen byder på intense aromaer af eksotiske frugter (ananas) og stenfrugter (fersken, abrikos, ...), suppleret med ristede noter og vanilje. Den friske smag og den fyldige, cremede eftersmag gør den til den ideelle ledsager til dine aperitiffer, hvor den kan serveres med salater, hvide kødretter, fisk eller en tallerken med frisk ost. Serveres ved 10-12°C."}...
Sol de Badajoz, S.L. er en privat virksomhed, der er dedikeret til produktion, forarbejdning og salg af stenfrugter og kernefrugter, såsom: Fersken (rød, gul og hvid), Nektarin (gul og hvid), Blomme (sort, rød og gul), Pære, Abrikos, Paraguayo, Platerina, Granatæble, Kaki og Membrillo. Vores produktionsvolumen er omkring 40.000 ton, der stammer fra 2.300 ha egen produktion, plus yderligere 400 ha...