Frankrig, Juillac
Domaine de la Terre et du Soleil: Din Vinoplevelse Respekt for Naturen På Domaine de la Terre et du Soleil kombinerer vi passion for vinproduktion med respekt for naturen. I tre generationer har vores familie været engageret i bæredygtig vinproduktion og anvendt økologiske metoder til at producere autentiske vine. Vin til Deling Vores vine er skabt til at blive delt og nydt i godt selskab. Hver f...
Frankrig, Astaffort
Le Grand Bluff : Et univers af gastronomisk vegansk og økologisk Dyk ned i den velsmagende og overraskende verden af Le Grand Bluff! Vi har turdet at genopfinde klassikerne fra det franske køkken i en 100% plantebaseret og økologisk version. Mere end bare et mærke, repræsenterer Le Grand Bluff en passioneret bevægelse for en bæredygtig kost, der respekterer miljøet, dyrene og dit helbred. Opdag ...
... Spéciale de Claire" er en ægte kunst, der kræver særlig opmærksomhed på hver enkelt fase af processen. Østersne opdrættes i klare, hvor de nyder godt af et optimalt miljø for deres udvikling. Denne omhu i deres kultur sikrer en overlegen kvalitet, hvilket gør denne østers til et must for elskere af gastronomi fra havet.
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
Kære hr./fru, Mærket "Trouveurs de Saveurs" tilbyder: - Spiselige snegle Helix Aspersa Maxima (mulighed for ØKO), Muller, Pomatia afhængig af tilgængelighed, levende eller frosne. - Tomme sneglehuse Maxima, rengjorte. - Tørrede svampe: Stoppede svampe, Karl Johan svampe, Girolle svampe, Morchella svampe, Chanterelle svampe, Østerssvampe, Shiitake svampe, Champignon, hele eller i pulver, mel, sty...
Frankrig, Marseille
Specialist i import af italienske fødevarer til Frankrig for professionelle. Engrosforhandler af italienske produkter: italienske oste, italiensk charcuteri, italienske saucer. Distribution af italienske produkter: engrosforhandlere, GMS, delikatesseforretninger, industrielt, restauratører. Import af italienske specialiteter direkte fra Italien, både friske og frosne. Levering overalt i Frankri...
Frankrig, Valréas
Implanteret i hjertet af Provence, i den berømte "Enclave des Papes", er MAISON DESSIS specialiseret i salg af friske trøfler fra Provence og tilbyder en række exceptionelle produkter til gastronomiens elskere. Takket være kvalitetskreationer og innovative opskrifter inviterer MAISON DESSIS dig til at opdage sit originale udvalg af gourmetprodukter, udelukkende lavet med vintertrøfler! 100% fransk...
Frankrig, Saint-Fraimbault
...Ægte emblem for den normanniske gastronomi, de traditionelle tarme er blevet genfortolket for at tilbyde en version med smag af hø. Tænkt af kokken Hubert Nobis, er denne opskrift igen resultatet af et trepartssamarbejde mellem kokken, forarbejdningsværkstedet "les Gorronnaises" og os. Siden 1988 har familien Cousin udviklet forskellige pølser i deres værksted i Gorron, med målet om altid at fremhæve traditionen. Ingredienser: Mavesæk og okseklove, gulerødder, hvidvin, løg, vand, salt, peber, hø...
Frankrig, Saint Bonnet Près Riom
Cadeau Local er et virksomhedsregister, der tilbyder gavekort, gavebeviser, bokse og gavepakker. Forhandlerne er geolokaliseret på et interaktivt kort. Det er også muligt at søge efter et gavekort eller en gaveboks efter tema: Møbler & Dekoration, Skønhed & Velvære, Gastronomi & Restaurering, Store Mærker, Indkvartering, Usædvanligt, Mode, Foto, Forestilling & Fritid, Sport, Turisme, Vine & Spirit...
Frankrig, Brive La Gaillarde
...Hele Ande Foie Gras 180 g. Den rette portion til 3-4 personer. Kvalitet, håndværkstradition, autenticitet... gastronomi!
Født i 2013 med det formål at værdsætte exceptionelle italienske specialiteter, er Casa Di Cecco en familieejet virksomhed, der specialiserer sig i engroshandel med italienske fødevarer. Drevet af kærligheden til traditioner og smagen af autentiske oplevelser, har vi udvalgt det bedste fra den italienske håndværksgastronomi til delikatesseforretninger og mellemstore supermarkeder i Frankrig og int...
Vores købmand vil lade dig opdage nye smagsoplevelser. Chutneys til at ledsage opskrifter, der er både varierede og innovative. Grøntsagsmarmelader til morgenmad eller brunch. Det er sommer, nyd vores apéritif-ideer: Tartinader, Houmous eller forskellige kager til dristige kombinationer. Et pift til dine tapas. Nye produkter, nye oplevelser Hver måned en ny opskrift, altid i sæson. Har du ly...
Frankrig, Sendets
La Maison de l'Ail Noir er specialiseret i fremstilling og distribution af en række produkter baseret på sort hvidløg, såsom hele fed sort hvidløg, hvidløgshoveder, sort hvidløgspasta, hvidløgsgroft ristede peanuts, hvidløgscashew nødder, Olivade, hvidløgssmåkager, makrelrillettes og svinekøds-pølse og svineterrine osv..... La Maison de l'Ail Noir tilbyder private label. Alle vores produkter er fr...
Frankrig, Bidart
La Maison Caudalie, den økologiske, naturlige og vilde excellence! Fra sine venlige tapas, "infarinata eller tempura" frosne (croquetas, blæksprutter, rabas...) certificeret IFS, uden farvestoffer, konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer, til de vilde fisk og andre havprodukter, de vilde svampe fra vores regioner, friske, tørrede, i pulver eller frosne, deres økologiske olivenolier med aroma...
Frankrig, Lamothe-Montravel
Epicerie d'Aquitaine er en delikatessebutik, beliggende i Lamothe Montravel i Dordogne, som en online butik, der også er til stede på markederne i Dordogne og Gironde. Vi refererer og sælger produkter fra Nouvelle Aquitaine samt flere andre 100% franske produkter; medlem af den franske føderation af delikatessehandlere; medlem af juryen for konkurrencen Saveurs de Nouvelle Aquitaine; jurymedlem i ...
Frankrig, Lyon
Tre madelskere og naturentusiaster, Thomas, Thibault og Andréa, har skabt JOKO. Deres ambition er at værdsætte det franske vildt og Bigorre AOP sort svinekød ved at bruge kortere forsyningskæder. De tilbyder naturlige kvalitetsprodukter gennem autentiske og innovative opskrifter, samtidig med at de bekæmper madspild relateret til jagt. Deres mål er at gøre exceptionelle produkter fra de centrale P...
Frankrig, la Trinité
Gastronomiske luksusprodukter og delikatesser af høj kvalitet udvalgt af en kandidat fra den prestigefyldte gastronomiske skole i Bruxelles og født ind i en familie af restauratører i tre generationer. Vi har skabt Melba Diffusion med det formål at værdsætte kunst og kulinarisk tradition. Alle vores produkter kan bestilles online på vores hjemmeside: http://www.melba-diffusion.com. Vores kvalitets...
Frankrig, Montpellier
Maison Roux er det håndværksmæssige værksted, der specialiserer sig i fremstillingen af de ægte bløde makronkager efter den gamle opskrift fra Languedoc og Provence. Denne opskrift indeholder hverken fløde eller ganache, og derfor er der ingen opbevaringsbegrænsninger for bagværket. DLUO 5 måneder. Alle vores makroner er ØKO, glutenfri, laktosefri og uden konserveringsmidler. Vores makronkager e...
Frankrig, Graulhet
Frankrig, ARGENTON SUR CREUSE
...Fondant, let og saftig, choux-dejen i den rene tradition af fransk bagværk, i specialiteter med originale formater og smagsvarianter. Professionalisme og håndværk fra Michel Kremer er i dag anerkendt blandt alle de kanaler, der markedsfører bagværk og blandt fagfolk inden for fødevarebranchen: · Bageri-Konditorer · Hotel- og Restaurationsbranchen · Catering · Detailhandel Michel Kremer er til stede, hvor ordet gastronomi giver mening.
Frankrig, FONTAINE DE VAUCLUSE
Håndværksvirksomhed hvis hovedaktivitet er fremstilling af provencalske specialiteter til at smøre på brød til aperitif (tapenader, tians, pistous...) og tilberedte krydderier (løgkonfiter, figenkonfiter, provencalske sennepper.....) Prioriteten ligger på valget af råvarer, kvalitet, smag. Yan Bosc, kok af profession, i flere generationer (18 års erfaring inden for gastronomi) følger den provencalske tradition, men elsker også at skabe nyheder både i produktet og i emballagen. Årets nyhed kommer fra kombinationen af vores smørbare specialiteter og den ancestrale opskrift på ...
Frankrig, Rungis
Selskabet di spé ré er beliggende i Rungis. Vi tilbyder regional charcuteri som foie gras, friske produkter, sammensatte salater, laks... Vi har altid været engageret i at opdage de bedste produkter fra vores franske og udenlandske provinser. Selskabet, der er engrosleverandør af charcuteri, blev grundlagt i 1975 og etablerede sig på MIN i Rungis allerede i 1978. Specialiteterne er primært regionale charcuterier, foie gras, Label Rouge laks, friske produkter og også sammensatte salater. Gastronomi: Fremstilling af regionale og udenlandske specialiteter. Tlf.: 01 46 87 33 00.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play