Frankrig, Paris
...Box naturlige godbidder "MER" til hund eller kat 100% frysetørret eller tørret fisk Hunde og katte elsker smagen af frysetørret hundefoder! Da rå og ubehandlede ingredienser anvendes uden væsentlig forarbejdning, bevares den naturlige smag af maden. Det betyder, at frugterne, fiskene og kødtyperne, der bruges i opskriften, bevarer alle deres lækre aromaer. Næringsstofferne bevares intakte takket...
Frankrig, Boulogne-Sur-Mer
... partnere, distributører og betroede agenter. Varlet har udviklet sig for at betjene sin kundekreds over hele verden. Varlet er den førende franske producent af maskiner til forberedelse og forarbejdning af fisk, kød og fjerkræ.
Couédic Madoré Udstyr er en specialist i nedskærings- og skæreprocesser af kød. CME tilbyder et udvalg af maskiner, udstyr og tjenester til forarbejdning af kødprodukter, fisk og alle typer fødevarer. CME viser sin evne til at forestille sig løsninger ved at udvikle processer og udstyr til forskellige hastigheder og forskellige processer. Uanset størrelsen på dit projekt, vil vi finde den løsning, der passer til dig. Fra den kommercielle fase til idriftsættelsen, garanterer vores ekspertise inden for de forskellige områder af kødsektoren, at du får det værktøj, der passer til dine behov.
Frankrig, MONTREDON CORBIERES
Specialiseret i forarbejdning af fiskeprodukter, distribuerer MERISUD sine forberedelser under to mærker, Richesses de la Mer i friske varer og Armand Blot i delikatesseafdelingen. Omkring halvtreds referencer bærer præg af det sydlige køkken. Pastis, Cognac, tomat, safran, fennikel, hvidvin, olivenolie ... Med minimum 50% fisk er bisque af søpindsvin, zarzuela (fiskernes gryde) eller...
Frankrig, Roscoff
... mulighed for at bevare den oprindelige smag og autenticitet af vores produkter takket være en traditionel tilberedningsmetode. VORES SKÆREWORKSHOP Vores skæreworkshop gør det muligt for os at sikre filetering og emballering af vores fisk. Her håndskæres forskellige fileter. EN ANSVARLIG OG KVALITETSBEVIDST TILGANG Hver landing klassificeres efter forskellige kriterier: fiskeriområde, størrelse på individerne, procentdel af hanner/inder. Ved modtagelsen kontrollerer vi vores ankomster af fisk, skaldyr og skaldyr for at sikre kvalitet og kalibrering.
Frankrig, Schiltigheim Cedex
... vi dig i studiet af dine specifikke projekter frem til idriftsættelsen af dine værktøjer. Til kød: maskiner til klassificering af kvæg og svin, robotisering af rygskæresationer, fjernelse af hoveder, mekanisering af svineskæring, skæreværksted, automatisk afskæring, robotter til klipning af ben. Til grøntsager, fisk, RGD og fjerkræ: transport af produkter og affald ved hjælp af vakuum. Vores...
Frankrig, Tonneins
LES ATELIERS DE LA QUEILLE er specialiseret i design, fremstilling og installation af rustfrit ståludstyr til fødevareindustrien. Vi tilbyder tilpassede serier af maskiner, udstyr og tjenester til forarbejdning af kødprodukter, fisk og hele fødevarekæden (konserves, bagværk...). Vi fremstiller således maskiner til slagtning, der er tilpasset kvæg, får og svin, maskiner til transport, sortering og...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play