Frankrig, Castelnaudary
...Men især vores berømte cassoulet, tilberedt efter den familiære tradition med hvide bønner fra Castelnaudary og kød fra lokale producenter. Vi er tilgængelige for yderligere information om vores produkter. Hos "Le Coustelous" er familien i centrum af vores konservesfabrik, og vi er stolte af at dele vores passion for gastronomien fra Sydvestfrankrig med dig. For mere information, tøv ikke med at kontakte os!
Frankrig, CASTELNAUDARY Cedex
I hjertet af Languedoc og Pays Cathare, i Castelnaudary, i Aude, fremstiller SODICAS CONSERVERIE under mærket Audary det bedste fra det traditionelle køkken i Sydvestfrankrig til din fornøjelse. Cassoulet, confiterede retter, færdigretter, patéer, skinke, foie gras - alle produkter, der vækker minder om godt liv og god mad. Vore lokale produkter og traditionelle opskrifter bliver i stigende grad værdsat af forbrugerne.
Frankrig, Gourdon
Virksomheden VALETTE har specialiseret sig i produktion og salg af foie gras og sort trøffel fra Périgord siden 1920. VALETTE FOIE GRAS er en familieejet virksomhed, der sælger autentiske retter fra lokalområdet. Vi tilbereder disse produkter generøst og tilbyder dem også i typiske færdigretter fra Sydvestfrankrig som cassoulet. Vi distribuerer vores produkter i Frankrig og til eksport.
Frankrig, Objat
... foie gras, fyldte vagtler med foie gras, fløjte af magret med foie gras, patéer med kastanjer og foie gras. - Færdigretter: andepaupietter med foie gras, fyldte kål med foie gras, andesteg med kantareller, cassoulet med andeconfit, andeconfit, gåseconfit, tilberedte kantareller. - Regionale patéer: corrézien-paté, paté med svesker og foie gras, skovterrine, terrine med 2 oliven og foie gras. - Røget magret, ande- og gåsegæs, assorteret salat. - Gaveæsker og skræddersyede firmagaver. - Produktion af konserverede varer efter din opskrift med personlig etikettering.
Frankrig, La Chapelle Aubareil
I over tredive år har vi været håndværkere og producenter af gåse- og andefedter samt kastanjer i Dordogne. Vores konserver er fremstillet på stedet, efter de traditionelle opskrifter fra Périgord. Konservesfabrikken er i menneskelig størrelse. Fedterne og de færdigretter (cassoulet, confit, civet...) tilberedes med omhu og får den største opmærksomhed gennem hele produktionskæden. Vores laboratorium er godkendt i henhold til europæiske standarder og HACCP. De værdier, vi forsvarer, er gæstfrihed, gastronomi, tradition og kvalitet.
Frankrig, Saint-Jean-Le-Vieux
...-peber, landpâté, rillettes, hure, baskisk blodpølse, confiterede pølser og confit af svinekød Ibaïona) og vildt (terriner af hare, terriner af vildsvin og salmis af turteldue). Endelig producerer charcuteriet Mayté uundgåelige baskiske opskrifter som axoa, piperade og baskiske tarme samt opskrifter som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Frankrig, Badefols Sur Dordogne
Le Domaine de la Barbe, også kaldet Foie Gras Kuster, producerer ande- og gåselever. Domaine tilbyder lever uden tilsætningsstoffer eller kemiske konserveringsmidler. Domaine markedsfører også specialiteter med foie gras, patéer, rilletter, grattons, confit, gæslinger, confiterede specialiteter, tørrede brystfileter samt færdigretter som cassoulet Périgourdin. Som forarbejdere af nødder og...
Beliggende i hjertet af Sydvestfrankrig, i Albigeois-regionen, dedikerer vi hele vores aktivitet til fremstillingen af produkter af høj kvalitet såsom foie gras, confit og cassoulet, blandt mange andre. I 4 generationer har vi tilbudt friske produkter året rundt, ud over vores udvalg af konserver og gourmetpakker. Opdag uden videre vores andebryst og vores confit af gås eller and fra Sydvestfrankrig.
Frankrig, Laguiole
DROSERA GOURMANDE er en virksomhed, der specialiserer sig i håndlavede regionale fødevarer. DROSERA GOURMANDE producerer derfor mange fødevarer baseret på and, såsom foie gras, blokke af foie gras, mousse af foie gras, gæs, confit, andebryst osv. Virksomheden tilbyder også tripoux, pølser, patéer, fritoner, cassoulet, galantiner, terriner til aperitif og vildtterriner.
Frankrig, Hagetmau
Siden 1929 har virksomheden BESSE FOIE GRAS specialiseret sig i produktion og salg af foie gras. Virksomheden tilbyder halvkogte foie gras, ande- og gåselever samt specialiteter med foie gras. Den tilbyder også terriner, patéer, andeconfit, Landais cassoulet samt gourmetkasser til virksomhedskomitéer.
Frankrig, Cahors
SUDREAU er et firma, der er specialiseret i produktion og salg af foie gras, andebryst, gizzards, ande-rillettes, ande-confit og typiske retter fra Sydvesten som Coq au Vin fra Cahors eller cassoulet.
Frankrig, Les Aldudes
Firmaet PIERRE OTEIZA producerer regionale fødevarer. Vi tilbyder skinker, ventrèches, magretter, pølser, chorizo, garbures, cremede supper, foie gras, rillettes, pâtéer, confit, cassoulet, oste og vin. Vi distribuerer vores produkter i Frankrig og til eksport.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play