Frankrig, Castelnaudary
...Ifølge den traditionelle opskrift fremstiller Maison Rivière en generøs og lækker cassoulet, der afspejler regionen og dens indbyggere. Til de smeltende bønner, der simrer i en bouillon af friske grøntsager, tilsættes confiterede gåseklumper og Toulouse-pølsen, som er lavet i vores værksteder med svinekød af fransk oprindelse.
Frankrig, Castelnaudary
... hente Corbières eller Minervois til at ledsage det. Det er kongen af retter fra Castelnaudary, der stammer fra den lokale tradition. Det har fået sit navn fra den beholder, det simrer i: cassole. Legenden: Cassoulet blev født under en belejring, hvor chaurianerne (indbyggerne i Castelnaudary) var martyrer i middelalderen. På grund af mangel på mad samlede de alle de sidste forsyninger, de havde tilbage, hvilket gav anledning til den berømte cassoulet fra Castelnaudary.
Frankrig, Brive La Gaillarde
...For at nyde en lækker varm ret fra Corrèze, er der ikke noget bedre end en god cassoulet! 800 g krukke...
Frankrig, Gagnac Sur Garonne
Bulle de créateurs er en virksomhed fra regionen Toulouse, grundlagt i 2019 af to Mam 'preneur. Multi produkt, vi er i stand til at imødekomme mange forespørgsler inden for meget forskellige sektorer som småbørn, temagaver, modeaccessories og smykker samt dekoration. Vores produkter er fremstillet i vores værksted beliggende i den nordlige del af Toulouse. Vi fremhæver værdierne ved håndlavet, ...
Frankrig, Lyon
...Ikonisk for Sydvesten, vores cassoulet er lavet med IGP Label Rouge Tarbais-bønner, sort svinepølse fra Bigorre og sort svinebryst fra Bigorre for at fremhæve alle smagene.
Frankrig, Geispolsheim-Gare
...4 WECK Corolle® glasbeholdere på 2700 ml med glaslåg og tætningsringe (klips ikke inkluderet) Kapacitet i ml: 2700 Åbningsdiameter i mm: 100 Højde i mm: 242 For indikativ vægt i gram: 2280 Tætningsringe og låg inkluderet. Klips ikke inkluderet. Ideel til store supper eller færdigretter (surkål, cassoulet osv...).
Frankrig, Roubia
...fløjlsblød, subtile noter af sort trøffel, noter af brombær, noter af ristet brød, generøse trænoter, fine tanniner, præcise tanniner, rund, let mineralitet, struktureret krop, lang eftersmag. Mad- og vinparring Rødt kød i sauce, Cassoulet Serveringstemperatur: 8° - 10° Farve: Rød Druetype: Grenache, Syrah Alkohol: 14,5% Indhold: 75 cl (Flaske)...
...Vi tilbyder udover vores foie gras et bredt udvalg af færdigretter. Vore færdigretter er varierede og repræsenterer håndværket fra vores region, sydvest. At opdage: Alicuit, andeconfit, solfyldt perlehøne, cassoulet med confiterede andelår, høne i vin, salmis af turteldue...
Frankrig, Gourdon
Virksomheden VALETTE har specialiseret sig i produktion og salg af foie gras og sort trøffel fra Périgord siden 1920. VALETTE FOIE GRAS er en familieejet virksomhed, der sælger autentiske retter fra lokalområdet. Vi tilbereder disse produkter generøst og tilbyder dem også i typiske færdigretter fra Sydvestfrankrig som cassoulet. Vi distribuerer vores produkter i Frankrig og til eksport.
Frankrig, Objat
... foie gras, fyldte vagtler med foie gras, fløjte af magret med foie gras, patéer med kastanjer og foie gras. - Færdigretter: andepaupietter med foie gras, fyldte kål med foie gras, andesteg med kantareller, cassoulet med andeconfit, andeconfit, gåseconfit, tilberedte kantareller. - Regionale patéer: corrézien-paté, paté med svesker og foie gras, skovterrine, terrine med 2 oliven og foie gras. - Røget magret, ande- og gåsegæs, assorteret salat. - Gaveæsker og skræddersyede firmagaver. - Produktion af konserverede varer efter din opskrift med personlig etikettering.
Frankrig, La Chapelle Aubareil
I over tredive år har vi været håndværkere og producenter af gåse- og andefedter samt kastanjer i Dordogne. Vores konserver er fremstillet på stedet, efter de traditionelle opskrifter fra Périgord. Konservesfabrikken er i menneskelig størrelse. Fedterne og de færdigretter (cassoulet, confit, civet...) tilberedes med omhu og får den største opmærksomhed gennem hele produktionskæden. Vores laboratorium er godkendt i henhold til europæiske standarder og HACCP. De værdier, vi forsvarer, er gæstfrihed, gastronomi, tradition og kvalitet.
Frankrig, Saint-Jean-Le-Vieux
...-peber, landpâté, rillettes, hure, baskisk blodpølse, confiterede pølser og confit af svinekød Ibaïona) og vildt (terriner af hare, terriner af vildsvin og salmis af turteldue). Endelig producerer charcuteriet Mayté uundgåelige baskiske opskrifter som axoa, piperade og baskiske tarme samt opskrifter som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Frankrig, Badefols Sur Dordogne
Le Domaine de la Barbe, også kaldet Foie Gras Kuster, producerer ande- og gåselever. Domaine tilbyder lever uden tilsætningsstoffer eller kemiske konserveringsmidler. Domaine markedsfører også specialiteter med foie gras, patéer, rilletter, grattons, confit, gæslinger, confiterede specialiteter, tørrede brystfileter samt færdigretter som cassoulet Périgourdin. Som forarbejdere af nødder og...
Frankrig, CASTELNAUDARY Cedex
I hjertet af Languedoc og Pays Cathare, i Castelnaudary, i Aude, fremstiller SODICAS CONSERVERIE under mærket Audary det bedste fra det traditionelle køkken i Sydvestfrankrig til din fornøjelse. Cassoulet, confiterede retter, færdigretter, patéer, skinke, foie gras - alle produkter, der vækker minder om godt liv og god mad. Vore lokale produkter og traditionelle opskrifter bliver i stigende grad værdsat af forbrugerne.
Frankrig, Laguiole
DROSERA GOURMANDE er en virksomhed, der specialiserer sig i håndlavede regionale fødevarer. DROSERA GOURMANDE producerer derfor mange fødevarer baseret på and, såsom foie gras, blokke af foie gras, mousse af foie gras, gæs, confit, andebryst osv. Virksomheden tilbyder også tripoux, pølser, patéer, fritoner, cassoulet, galantiner, terriner til aperitif og vildtterriner.
Frankrig, Hagetmau
Siden 1929 har virksomheden BESSE FOIE GRAS specialiseret sig i produktion og salg af foie gras. Virksomheden tilbyder halvkogte foie gras, ande- og gåselever samt specialiteter med foie gras. Den tilbyder også terriner, patéer, andeconfit, Landais cassoulet samt gourmetkasser til virksomhedskomitéer.
Frankrig, Cahors
SUDREAU er et firma, der er specialiseret i produktion og salg af foie gras, andebryst, gizzards, ande-rillettes, ande-confit og typiske retter fra Sydvesten som Coq au Vin fra Cahors eller cassoulet.
Frankrig, Les Aldudes
Firmaet PIERRE OTEIZA producerer regionale fødevarer. Vi tilbyder skinker, ventrèches, magretter, pølser, chorizo, garbures, cremede supper, foie gras, rillettes, pâtéer, confit, cassoulet, oste og vin. Vi distribuerer vores produkter i Frankrig og til eksport.
Frankrig, Toulouse
Med en moderniseret produktionsfacilitet ved indgangen til Toulouse bevarer den familieejede virksomhed SAS SAMARAN et ægte traditionelt håndværk kombineret med et normeret og stadig mere kontrolleret miljø. Produkterne tilberedes altid på en håndværksmæssig måde, og de forskellige opskrifter på pâtéer, confits, terriner, cassoulet med andeconfit... er inspireret af det regionale køkken, som er...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play