Frankrig, Malataverne
... ingredienser, der passer perfekt sammen med ansjosfileter marineret i olivenolie. Hvis du har en opskrift, der primært bruger disse ingredienser, kan du uden tvivl tilføje ansjoser og få succes hver gang: - Grøn eller sort oliven - Tomat (frisk, hakket, cherrytomat...) - Kapers - Grillede peberfrugter - Zucchini - Kartofler - Mozzarella- og fetaost - Hårdkogte æg, mayonnaise eller omelet - Hvidløg.
Frankrig, Vaulx-En-Velin
...Subtil blanding af økologiske sorte Grossane-oliven fra Provence for sin uforlignelige frugtagtighed og sorte Beldi-oliven fra Algeriet for sin fylde i munden, et strejf af timian for dufte fra garrigue, samt de uundgåelige kapers... uden ansjoser, uden animalske proteiner. Forskellige produktstørrelser: 125g Oprindelsesland: Algeriet...
Frankrig, Paris
Prodway International er et selskab, der blev grundlagt i 2005 i Paris, Frankrig. Vi er en leverandør af frosne fødevarer med hovedkontor i Paris og filial i Argentina. Vi beskæftiger os med import og eksport samt engros. Vi eksporterer frosne fisk hovedsageligt fra Sydamerika og Asien. Gul Croaker (Micropogonias Furnieri) Hvid Croaker (Umbrina Canosai) Sort Croaker (Pogonias Cromis) Rød Sna...
Frankrig, Mandelieu
...Olivenpastaen fra François Roméo har ikke længere noget at bevise. Et uundgåeligt produkt, olivenpastaen er simpel og effektiv. Ofte forvekslet med tapenade, men der er dog en forskel: olivenpastaen er den knuste olivenmasse uden tilsætning af kapers eller ansjoser, som det er tilfældet med tapenade. Nettovægt: 0,180 KG Kapacitet: 0,180 KG...
Frankrig, Arles
...L'artisan Popol Kompot af ansjos. Ingredienser ansjoser hele 29%, hytteost 0% fedt, hvidt brød, ekstra jomfru olivenolie (oprindelse EU), letmælk, ansjospasta 5%.
Frankrig, Levallois Perret
...Basilikum bruges som krydderurt for at tilføre mere smag og friskhed til dine retter, og mulighederne for at bruge det er uendelige. Brug af basilikum i madlavning: Dens citronagtige duft er lækker, når den kombineres med pasta. Den passer godt sammen med fisk som rødspætte, ansjoser og skaldyr. Den komplementerer rødt og hvidt kød som kylling, oksekød … Basilikum giver smag til tomatbaserede...
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser : 100 % Økologisk Hvidvinseddike* * Fremstillet af produkter fra økologisk landbrug Brugsanvisning : Kartoffelsalat med ansjoser eller en andalusisk gazpacho. Det krydrer vidunderligt salater med grønne blade og tomatsalater. Dette produkt er ideelt til dine grøntsagssyltninger (syltede agurker, peberfrugter). Dette produkt fås også i flasker på 25, 50 cl, cuber på 3-5-10 liter og tønder på 220 liter.
...røget makrel fileter à la provençale, røget makrel fileter med løg, røget hellefisk, røget ansjoser, røget torsk fileter, røget torsk ryg, røget kuller fileter, rollmops, røget ål, røget laks flank. Komplet udvalg af emballager tilpasset alle fødevarevirksomheder, til løs vægt og selvbetjening: GMS, restauration, detailhandel, grossister... Udvalg af fiskeprodukter til handel. Salg til private på stedet. Salg til virksomhedskomiteer, offentlige institutioner, foreninger, firmagaver... Distribution med køletransport i hele Frankrig.
Frankrig, Marseille
... deres oprindelsesland. Vi tilbyder: - konserves af fisk i dåse eller glas: tun, sardiner, ansjoser, sprats ... - specialiteter i glas eller bakke: salat mechouia, hummus, chakchouka, mloukia, anti-pasti - saucer, krydderier, harissa - olivenolier - oliven - græsk bottarga - mandelmælk (flere varianter) - syltetøj, honning og smørepasta - halwa...
Frankrig, Vitrolles
Selskabet Micéli er ekspert inden for sit område, arving til et håndværk og en professionel erfaring, der går tilbage i tiden. En virksomhed i menneskelig skala, der udvælger og fremstiller de bedste ansjoser i fuld respekt for traditionen. Micéli distribueres i supermarkeder samt i det traditionelle salg i Frankrig og Europa. Vores virksomhed er repræsenteret i de fleste europæiske lande. Tøv ikke, og kom og opdag vores produkter. Micéli tager dig med på opdagelse af ansjosen: i fileter, rullet, i sauce, naturel i olie, i salat ...
Frankrig, La Ciotat
...Importører af frosne fiskeprodukter baseret i Frankrig. Specialiseret i blå fisk (sardiner, makrel, ansjoser, chub mackerel, hele eller i fileter) fra forskellige oprindelser samt i blæksprutter (tuben / røde, hvide blæksprutter fra forskellige oprindelser). Premium kvalitet til den bedste pris: bulk-kasser eller mindre emballager efter anmodning. Vi taler meget godt engelsk.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play